Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dr. Kuca wrote: ↑11/12/2022 11:21
Kakva agresija srpsko hrvatskih botova.
Glasna manjina dominira forumom, preslikana situacija iz parlamenata. Ali vec se osjeti pad entuzijazma, kad se sjetim kako je bilo pocetkom oktobra kad sam medju prvima "promijenio dres" jer sam vidio pravac u kojem Trojka ide, to je bilo bjesomucno udaranje, isto copori.
Sad vec dio osmorkasa hladi, dio je agresivniji da kompenzira, "forumsko pucanstvo" polako uvidja sta se desava, a ja se moram posipati pepelom spram svojih dojucerasnjih forumskih protivnika jer se ispostavilo da su dobro ocijenili Trojku. Jbg.
Ma jarane nisi ti ništa vidio, nego si se nekome zamjerio ili nisi dobio to što si očekivao, zato si napravio zaokret. Na ivici si mi da te stavim na foe. Postaješ degutantniji i od Aldinja.
Point. wrote: ↑11/12/2022 11:37
Ne volim, brkaš malo. BH Hrvat. Tako se izjašnjava.
Ti koristiš izraz bh. katolici (mrsko mi sad traziti tvoj post od kojega je i pocela ova diskusija). S obzirom da Komsic nije katolik, onda on može da se naziva Bh. Hrvat ali drugi Hrvati ne mogu ili pak bh. katolici su samo HDz-ovci?
Haj nek ti ne bude mrsko i potraži jer prilično sam siguran da ga nećeš naći. Moj prvi post na tu temu je upravo onaj što si citirala.
BH katolici su oni koji za sebe kažu da su vjernici. Sad je li ŽK vjernik ili ne ne znam ali znam da se izjašnjava kao Hrvat. Čović je i BH katolik jer je i u svoj porodični grb istakao križ.
Glasna manjina dominira forumom, preslikana situacija iz parlamenata. Ali vec se osjeti pad entuzijazma, kad se sjetim kako je bilo pocetkom oktobra kad sam medju prvima "promijenio dres" jer sam vidio pravac u kojem Trojka ide, to je bilo bjesomucno udaranje, isto copori.
Sad vec dio osmorkasa hladi, dio je agresivniji da kompenzira, "forumsko pucanstvo" polako uvidja sta se desava, a ja se moram posipati pepelom spram svojih dojucerasnjih forumskih protivnika jer se ispostavilo da su dobro ocijenili Trojku. Jbg.
Ma jarane nisi ti ništa vidio, nego si se nekome zamjerio ili nisi dobio to što si očekivao, zato si napravio zaokret. Na ivici si mi da te stavim na foe. Postaješ degutantniji i od Aldinja.
Taj je već godinama glumio da je protiv SDA, a zadatak mu je bio da širi defetizam u među forumašima, koji su uglavnom anti-SDA nastrojeni. Nakon što je taj brod otplovio, aktiviran je plan B, tj. prebačen je na redovno botovanje Muderris-Habibi metodom.
'Vino piju age sarajlije"...stara je sevdalinka.Dakle,begovi i age su od islama i harama uzimali šta im odgovara dok su raju prepadali božijim kaznama...
Bakir i SDA od svih harama jedino poštuju apstinenciju od alkohola i krmetine (ne svi naravno nego manjina) dok su prodaja i prenošenje droge,pljačka,ubijanje,falsifikovanje,tenderi,nepotizam itd poželjni i dozvoljeni.
Izetbegović o susretu Dodika i Osmorke: Muslimani su se odazvali sastanku u vinskoj destileriji
Jel on nas sve kolektivno zaebava ili sta?
Ovo je bolesno Treba se njih paziti ako i zvanicno ostanu bez vlasti i na drzavnom i na federalnom nivou.. Bog zna na sta su ti talibani spremni..
Vjerujem da su spremni barikade praviti kao Srbi na Kosovu da nas spase od mrskih dušmana i ćafira. Koja lobotomija i patologija. Pa sta je ovo, ljudi moji. Ja ovakve atake nisam ni u snu mogao zamisliti. Pa šta nam je SDA donijela u protekle 4 god, da ne spominjemo od 90te. Neka ovi manje štete naprave, bolji ce biti. Izmiče im se tlo pod nogama, kakva drzava i klinci palci. Diflaš branio drzavu kad je malinaru dao 10miliona, grohotom se smijem. Najgore sto dobar dio onih s kracom pameti nasjeda na ovaj narativ i spinove. Strašno.
Da se razumijemo dodick je loš, ali kada kazete "Otisli sa dodickom kme kme kme", ko je alternativa?
Jesu li ovi
Naglasio je i da se nije moglo čuti ništa konkretno vezano za "vraćanje nadležnosti" Republici Srpskoj.
"Kako su Dodik i SNSD to promovisali kao pitanje opstanka BiH, dostojanstva i napretka Republike Srpske, za očekivati je bilo da na dan kada su trebale biti oformljeni vojska, Uprava za indirektno oporezivanje i VSTV Republike Srpske, to za njih bude pitanje svih pitanja. Sudeći po izjavama o zajedništvu, dobrim odnosima, svijetloj budućnosti, napretku BiH, ostavljanju po strani onoga o čemu se partneri ne slažu, čini se da je Narodna skupština Republike Srpske opet ponižena, a narod izvaran", istakao je predsjednik PDP-a.
tataćusak wrote: ↑11/12/2022 11:14
Ovu državu je odbranila sda
1. Država u kojoj su 2/3 teritorija šod okupacijom nije odbranjena
2. Šaku jada slobodne teritorije nije odbranila SDA već Armija Republike Bosne i Hercegovine
laserShow wrote: ↑11/12/2022 12:14
Da se razumijemo dodick je loš, ali kada kazete "Otisli sa dodickom kme kme kme", ko je alternativa?
Jesu li ovi
Naglasio je i da se nije moglo čuti ništa konkretno vezano za "vraćanje nadležnosti" Republici Srpskoj.
"Kako su Dodik i SNSD to promovisali kao pitanje opstanka BiH, dostojanstva i napretka Republike Srpske, za očekivati je bilo da na dan kada su trebale biti oformljeni vojska, Uprava za indirektno oporezivanje i VSTV Republike Srpske, to za njih bude pitanje svih pitanja. Sudeći po izjavama o zajedništvu, dobrim odnosima, svijetloj budućnosti, napretku BiH, ostavljanju po strani onoga o čemu se partneri ne slažu, čini se da je Narodna skupština Republike Srpske opet ponižena, a narod izvaran", istakao je predsjednik PDP-a.
Jos nisam cuo smisljen odgovor
Pa ista mantra, kako se Bakirovci bore za svoje interese radikalnom poltikom i buđenjem fanatičnog glasačkog tijela, spinovima i izdajom, tako ovi nesposobni hadalji iz njihove opozicije isto rade i mlako pokušavaju otkinuti frtalj glasova, a ni to nisu u stanju bili.
Taj luzer Borenović na izborima nije uspio dobiti dovoljno glasova i poslanika za jednog pišljivog delegata u DN, da ima mrvu obraza sakrio bi se u mišiju rupu.
laik1981 wrote: ↑11/12/2022 12:02
Ovo je bolesno Treba se njih paziti ako i zvanicno ostanu bez vlasti i na drzavnom i na federalnom nivou.. Bog zna na sta su ti talibani spremni..
Vjerujem da su spremni barikade praviti kao Srbi na Kosovu da nas spase od mrskih dušmana i ćafira. Koja lobotomija i patologija. Pa sta je ovo, ljudi moji. Ja ovakve atake nisam ni u snu mogao zamisliti. Pa šta nam je SDA donijela u protekle 4 god, da ne spominjemo od 90te. Neka ovi manje štete naprave, bolji ce biti. Izmiče im se tlo pod nogama, kakva drzava i klinci palci. Diflaš branio drzavu kad je malinaru dao 10miliona, grohotom se smijem. Najgore sto dobar dio onih s kracom pameti nasjeda na ovaj narativ i spinove. Strašno.
Kratka pamet, duga kosa
Kratka kosa, duga pamet
Samo razmišljam u kontekstu ovoga što kolega reče o kraćoj pameti....ne znam koliko je ovo primjenjivo
Point. wrote: ↑11/12/2022 12:04
Haj nek ti ne bude mrsko i potraži jer prilično sam siguran da ga nećeš naći. Moj prvi post na tu temu je upravo onaj što si citirala.
BH katolici su oni koji za sebe kažu da su vjernici. Sad je li ŽK vjernik ili ne ne znam ali znam da se izjašnjava kao Hrvat. Čović je i BH katolik jer je i u svoj porodični grb istakao križ.
Mea culpa, to je bio Prpa, lako vas je pobrkati. Halali.
Izetbegović o susretu Dodika i Osmorke: Muslimani su se odazvali sastanku u vinskoj destileriji
Jel on nas sve kolektivno zaebava ili sta?
Tacno, ovo vec pocinje da zabrinjava. Ocito se Bake nece libiti da do kraja radikalizuje i potalibani dio Bosnjaka naklonjen SDA. Opasna i ogavna izjava, a primjetite da su i SDA jurisnicima na drustvenim mrezama puna usta alkoholicara, krmojeda, i slicnih epiteta. Nevjerovatno na sta je spreman.
palermo wrote: ↑11/12/2022 12:24
Samo da sebi razjasnim nešto
jel to sad opozicija u RS-u ne valja, a Dodik valja ?
jel sad trebamo navijati za Dodika a protiv opozicije ?
Života mi, teško se snaći ovdje
Našoj državi treba napredak. Našem društvu, privredi, treba oporavak i pokret na progresiju. Nama treba jača ekonomija. Politička stabilnost i sigurnost. Polazak za EU... Svejedno je ko će biti u kompoziciji, bitno je da se pokrene.