Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Login77777 wrote: ↑08/12/2022 11:03
@Styling sta je s delegatom ZHK iz reda Bosnjaka?
Ne znam. Meni su u koliziji ono sto SDA prica da ce ici njihov iz BPK i Kriterij CIK-a za dodjelu tog mandata . Tako da vidjecemo kako ce CIK protumaciti vlastiti Kriterij
Login77777 wrote: ↑08/12/2022 11:03
@Styling sta je s delegatom ZHK iz reda Bosnjaka?
Ne znam. Meni su u koliziji ono sto SDA prica da ce ici njihov iz BPK i Kriterij CIK-a za dodjelu tog mandata . Tako da vidjecemo kako ce CIK protumaciti vlastiti Kriterij
Ovo znaci?
Da bi trebao biti iz Tuzle. Ne znam ko bi tamo mogao dobiti jos jednog.
Mislim da se to zna. Računaju se neki koeficijenti i BPK je 100%. Svi tako kažu, a ne samo CIK. Gotovo je to. SDA je nešto kupila, nešto preko CIK-a navukla i sada ima sa DF-om 13. Njihov je član predsjedništva FBiH i on može da blokira izbor Vlade FBiH.
Mislim da se to zna. Računaju se neki koeficijenti i BPK je 100%. Svi tako kažu, a ne samo CIK. Gotovo je to. SDA je nešto kupila, nešto preko CIK-a navukla i sada ima sa DF-om 13. Njihov je član predsjedništva FBiH i on može da blokira izbor Vlade FBiH.
Hajde da i tu predstavu vidimo. Samo da im onaj iz SBK ne proklize.
Hajde da i tu predstavu vidimo. Samo da im onaj iz SBK ne proklize.
denis.istok wrote: ↑02/12/2022 15:41
Završeno je glasanje u Skupštini USK. Po jednog bošnjačkog delegata su dobili SDA, NiP i NES. U ovom trenutku raspored u Klubu Bošnjaka izgleda ovako: SDA 11, DF 1, stranke osmorke 10. Ostalo je još da se lutrijom odredi jedan delegat iz Livna koji se bira između SDA i SDP.
Idemo sutra gledat zrijeb ko da su grupe za SP
A gdje računate onog iz ZHK? Taj još nije raspoređen.
RAsporedjen je u BPK, gdje je SDA 2. po broju, onaj iz NIP-a izdao. Kako si tako neinformisana?
Klixuser02 wrote: ↑08/12/2022 11:26
Hajde znali smo da će SDA dobiti ždrijeb. Sta sad to znaci za Osmorku, da li ce nakon 30 dana moći formirati vlast ili?
Klixuser02 wrote: ↑08/12/2022 11:26
Hajde znali smo da će SDA dobiti ždrijeb. Sta sad to znaci za Osmorku, da li ce nakon 30 dana moći formirati vlast ili?
Hoce, ali sa SDA. Sto im oni i nude duze vremena.
To se nece desiti ni u najludjim snovima. Dzaba ste krecili.
Styling wrote: ↑08/12/2022 11:29
Znaci bili su u pravu iz SDA. Sve su pokupovali, ukljucujuci i CIK. Zbog toga su bili toliko uvjereni da ce imati 13. Svaka cast, gospodo.
Samo za info, i da je danas izvucen 11. za "Osmorku" prilikom glasanja bi bilo 13:10.
A vi sad kalkulisite ko bi dao glas, to se zna vec nekoliko dana i zato su javni nastupi samouvjereni.
Styling wrote: ↑08/12/2022 11:29
Znaci bili su u pravu iz SDA. Sve su pokupovali, ukljucujuci i CIK. Zbog toga su bili toliko uvjereni da ce imati 13. Svaka cast, gospodo.
Samo za info, i da je danas izvucen 11. za "Osmorku" prilikom glasanja bi bilo 13:10.
A vi sad kalkulisite ko bi dao glas, to se zna vec nekoliko dana i zato su javni nastupi samouvjereni.
Ja kazem, svaka cast na kupovini. Jos jednom su dokazali da su korumpirana kriminalna gomila koja samu uz pomoc kriminalnih radnji moze ostati na vlasti.
sve mi se vise cini da ce ovo biti repriza mandata kada je SDP s Lijanovicem i SDA sastavio federalnu Vladu bez HDZ-a pa je bilo blokada na sve strane. Sad su samo malo zamijenjene uloge. Citav mandat prosao u mijenjanju fotelja i podmetanjima. Kako stvari stoje, u najavi je identicna igraonica.