Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MehmedPasaMoric wrote: ↑03/12/2022 21:00
Ma ne znaju ni oni sta rade, prvo najave bice novi build, onda bice nova adresa, a na kraju bude stari build na staroj adresi
Aha, build je i dalje 1.2 i piše build date u augustu.
Htjeli nešto valjda pa vidjeli da ne znaju i da ne ide, pa vratili sve na staro.
MehmedPasaMoric wrote: ↑03/12/2022 21:00
Ma ne znaju ni oni sta rade, prvo najave bice novi build, onda bice nova adresa, a na kraju bude stari build na staroj adresi
Ja koliko vidim jedino što su uspjeli je sjebali su kvalitat slike
@irac300 molba za odgovor ili neko drugi isto ko se razumije u tematiku.
Nakon odlično iskustva od godinu dana plaćene liste od Kineze sa Aliexpresa, odlucio sam ponovo da kupim istu.
Kupio sam sada sa malo drugačijim kanalima od provjerenog prodavatelja, koji je već par godina na Alibabi, preko 500 pozitivnih reviews...
Nakon što mi je jutros kinez poslao Xtream kodove i kao backup m3u format liste, podesio danas sve na OTT navigator aplikaciji na Android TV-u, i sve je perfektno radilo do maloprije, kada sam dobio poruku: "Configuration error, Failed to load data. Check username/key/password".
Resetujem TV kontam neka glupost, kad ništa ne može, probam preko m3u formata ista poruka. Onda sjednem na računar i preko SFVIP playera također pokušam, isto poruka "invalid logon credentials".
OTT navigator app posljednju verziju skinuo dinoć sa Mobilism foruma (navodno provjeren forum za krekovane app).
1. može li se ugraditi neki key logger gdje onda kradu raji liste preko ovih iptv aplikacija za gledanje i mijenjaju pristupne passworde (Ima li neko provjerenu OTT navigator app, onu koju sam koristio godinu dana sam borisao, a ne znam koja je verzija bila?)
2. i zapravo može li se uopšte promjeniti password za Xtream kodove od liste koji dobijemo od Kineza...
Javio sam se svakako Kinezu da mi izgeneriše novi pass.
irac300 wrote: ↑04/12/2022 16:48
Ma lista ti je jednostavno prestala raditi. Vjerovatno je ukradena, pa je gazda primjetio da se jos neko nakacio i ukinuo je.
Nema to veze sa OTT-om.
Na koji način se kradu? Prošlo je 5-6 sati otkada sam je dobio kroz chat Alibabe unio u OTT i to je to sa moje strane bilo...
A evo javio se Kinez, sumnjam da oni za termin utakmica svjetskog pogase servere zbog preopterecenosti istih. Panel mu znači portal/server, kad sam ga poslije pitao.
Mislim svejedno, ako me bude jebavalo par dana, odradiću refund.
irac300 wrote: ↑04/12/2022 16:48
Ma lista ti je jednostavno prestala raditi. Vjerovatno je ukradena, pa je gazda primjetio da se jos neko nakacio i ukinuo je.
Nema to veze sa OTT-om.
Na koji način se kradu? Prošlo je 5-6 sati otkada sam je dobio kroz chat Alibabe unio u OTT i to je to sa moje strane bilo...
A evo javio se Kinez, sumnjam da oni za termin utakmica svjetskog pogase servere zbog preopterecenosti istih. Panel mu znači portal/server, kad sam ga poslije pitao.
Mislim svejedno, ako me bude jebavalo par dana, odradiću refund.
Mislio sam na to da je Kinez ukrade sa drugih panela. Ukucaj portal u browser, ako izbacuje gresku onda te ne laze i mozda stvarno rade na panelu. Ako vidis da otvara stranicu, znaci da portal funkcionise i da te lik zavlaci.
irac300 wrote: ↑04/12/2022 17:40
Mislio sam na to da je Kinez ukrade sa drugih panela. Ukucaj portal u browser, ako izbacuje gresku onda te ne laze i mozda stvarno rade na panelu. Ako vidis da otvara stranicu, znaci da portal funkcionise i da te lik zavlaci.
Hvala ti, nisam znao za ovaj način provjere.
I dalje nije u funkciji na OTT-u, a evo poruke iz browsera.
irac300 wrote: ↑04/12/2022 17:40
Hvala ti, nisam znao za ovaj način provjere.
I dalje nije u funkciji na OTT-u, a evo poruke iz browsera.
Portal je aktivan. Jednostavno ti je ponisten user/pass ili mac...sta ti je vec Kinez poslao.
Znaju liste zablesaviti iz milion razloga. Dobro je da je profunkcionisalo, znaci da je ipak bilo do njih. Mozda je portal bio down u periodu kada si pitao. Bitno je da radi.
Ja kupio prekljucer od kineza po preporuci panel i kredite. 16 000 kanala + videoteka velika, ima sve nase, izgleda OK, imam mogucnost da izbacim zemlje koje ne zelim. Potrosio sta trebam za sebe i porodicu i prijatelje ako hoce ko jednu godisnju za 55 KM ostalo.
Uzeo prije 2 godine od kineza panel i kanale. Minimum 10 morao uzeti. Dovoljno za familiju i prijatelje. Ima sve sto nam treba i radi dosta dobro. 60 KM za godinu. Kodi balkan green služi iskljucivo za naše filmove i serije.
Ono sto green ima za iptv se može naći na internetu besplatno, zato i šteka stalno.
A plaćanje Peđi Donaciji ne dolazi u obzir.
Mr.Sojic wrote: ↑07/12/2022 14:35
Pa @Sanjarko dragi, ja mislim da su se kolege sa foruma javljali da ti pomognu uzivo, da ti daju box ako ti treba...
Hvala forumašima i od mene
Jesu sto jest jest, ali nece bas stara da se eksponiram javno. Ja bi, ali ona nece. Uzda se u se zena. Evo kupila mi sad novi dzojstik za igrice. 20 KM platila. Valjda bude radio i ovaj barem 3-4 mjeseca.
Mr.Sojic wrote: ↑07/12/2022 14:35
Pa @Sanjarko dragi, ja mislim da su se kolege sa foruma javljali da ti pomognu uzivo, da ti daju box ako ti treba...
Hvala forumašima i od mene
Jesu sto jest jest, ali nece bas stara da se eksponiram javno. Ja bi, ali ona nece. Uzda se u se zena. Evo kupila mi sad novi dzojstik za igrice. 20 KM platila. Valjda bude radio i ovaj barem 3-4 mjeseca.
Oj ne razumijem to.Dođe kolega, popravi i pokaže ti šta i kako treba i gotovo.Svi happy. Sad sam upitao kako nema forumasica na ovoj temi, možda stara onda promijeni mišljenje ako bi forumašica box "resetovala"