Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jednom htio poslati neki radni list za osnovnu skolu i nazovem Euroexpress trazili 16 KM postarine a da im donesem u poslovnicu bilo bi 15 KM
S njima mogu raditi samo oni sto imaju ugovore pa im dodje 7 , 8 KM postarina
Ovaj artikal može biti na Vašim vratima u roku od 24 sata
BH Post Express kakva glupost a ja jos gluplji.
Dostavlja li ova posta subotom ili samo radnim danima.
aka Enki wrote: ↑09/12/2022 19:33
Ovaj artikal može biti na Vašim vratima u roku od 24 sata
BH Post Express kakva glupost a ja jos gluplji.
Dostavlja li ova posta subotom ili samo radnim danima.
Meni robu narecenu preko olxa dostavljaju i subotom.
Ali ne mozes slati subotom pakete.
Ova zadnja obavijest, dodijeljeno kuriru, nije uopste u mom gradu. Nema od toga nista do Utorka.
A da sam normalno narucio privatnom kurirskom sluzbom doslo bi danas 100%, jer je udaljenost 15 km. Prevarilo me ovo: "Ovaj artikal može biti na Vašim vratima u roku od 24 sata." Slabo narucujem preko PIK-a(OLX), rekoh nesto novo, folovi, golovi. Kad ono
Moguce da to sutra bude kod tebe.
Princip u BH posti je ovakav...narucis nesto i ako prodavac to posalje do 13-14h u toku istog dana,onda oni to kupe i nose u regionalni centar.Onda preko noci ta roba putuje u tvoj regionalni centar a onda se dalje rasporedjuje po gradovima.
Ja nemam nikakvih zamjerki sa BH postom...meni su najbrzi i najbolji i nikakvih problema nemam a i najjeftiniji.
Da nema BH poste,placali bi mi i po 20 KM postarinu...sada je vec 15-16 KM kod privatnih kurirskih sluzbi.
Ko salje 1-2 godisnje ,mozda i nije puno ali ko salje i prima skoro svaki dan,ovo bi bila pljacka.
sarajevo-x.com wrote: ↑09/12/2022 23:35
Zavisi da li radi brza posta subotom u tom mjestu. Obicno manja mjesta ne rade a veci kao tz sa i slicno rade subotom do nekih 12h, provjereno u posti
Da,rade subotom skraceno do 12 ili 13h.
Kod mene barem.
zippoo87 wrote: ↑09/12/2022 23:17
Moguce da to sutra bude kod tebe.
Princip u BH posti je ovakav...narucis nesto i ako prodavac to posalje do 13-14h u toku istog dana,onda oni to kupe i nose u regionalni centar.Onda preko noci ta roba putuje u tvoj regionalni centar a onda se dalje rasporedjuje po gradovima.
Ja nemam nikakvih zamjerki sa BH postom...meni su najbrzi i najbolji i nikakvih problema nemam a i najjeftiniji.
Da nema BH poste,placali bi mi i po 20 KM postarinu...sada je vec 15-16 KM kod privatnih kurirskih sluzbi.
Ko salje 1-2 godisnje ,mozda i nije puno ali ko salje i prima skoro svaki dan,ovo bi bila pljacka.
U 6 navece predam i covjke u drugom gradu dobije ujutro.
Kod mene ne rade do 6,tako da je nemoguce predati u to vrijeme.A ne znam nijednu BH postu da radi toliko dugo...to mozda kod tebe neki izuzetak.
I mozes predati i kasnije ako si u regionalnom centru ,jer navecer kasno se prevozi roba a mi sto smo u drugim gradovima...oko 14-15h popodne odvlace pakete i ako uspijes poslati do tada,bude sutradan.
Ja uvijek gledam ako mogu da posaljem do podne,da kupcu dodje sutradan.
To je drugo onda u Sa...ta glavna radi duze.
Ove male po gradovima rade do 16h ja mislim.
Nego,evo danas nekom iz Sa bilo mrsko odnijeti paket na adresu...poslao u cetvrtak,sinoc doslo u Sa ali nije postar ni preuzeo da odnese.
Mrsko nekome subotom raditi
Truba wrote: ↑10/12/2022 18:23
Nazvo mene jednom sybota kaze u 13.00 mora na dzenazu 14.00 ili 15.00 moze li u pon
Reko sefe ne cekam ja vas odnio sam vec u postu
Kaze super
Pa ja redovno odnesem sam u postu,jer mi je blizu.
I ovaj paket od cetvrtka sam odnio sam...kad zove oko 15h postar,kaze imas neki paket...reko zavrseno je to,odnio sam licno...zahvali se on
Kakva je situacija sada sa olx narudzbama, prodao sam artikal u cetvrtak, stigao je u petak kupcu, a mene jos nisu zvali iz bh pošte za novac. Jel trebam licno otici u poštu po novac ili ce me poštar nazvati?
Hvala