Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ako je istina, ispravan potez Stojkovića bi bio da odstrani iz kampa Rajkovića i ovog što je objelodanio skandal. Međutim, on nikad ne čini ispravne poteze.
Znam da je moj zaključak okrutan, al' jbg. Kao što onaj u Ocu reče; "Je l' ti misliš da mi zbog pizde hapsimo?"
Ovdje me uopšte ne bi začudilo da Brazil kalkulira da izbaci Srbiju.
Bez obzira koliko Srbi sada budalesali da su im Brazilci braća nakon pobjede nad Švicarskom, mesarskom igrom Srbija je skršila Neimara, a to se u fudbalskim relacijama ne oprašta, ako imaš priliku da vratiš.
Dakle, treba očekivati da Brazilci pristupe kalkulatorski meču, biće lijepo za gledati, ali, ne vjerujem da će se nešto posebno truditi da daju gol, dok ne padne gol u drugoj utakmici.
Srbija gol razlika 3:5
Kamerun 3:4
Ako Srbija povede, treba očekivati da i Kamerun povede. Ako Švicarci povedu, igraj na neriješeno. Kamerun nema ništa sa ovim, možda i odigraju kvalitetno da povedu rano, ali, onda će i Brazil igrati da izjednači.