Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Je li neko možda viđao da ima kod nas ovo da se uzme ?
Ja sam alternativu za ovo pronasao u fenu za kosu koji puse topal i hladan zrak sa dvije brzine - snage, imaju prekidaci izaberes koji zelis. Cak ima onaj uski nastavak bas dobar da se ispuse kuciste.
Licno nigdje nisam vidio kod nas u radnjama neki uređaj kao ovaj gore.
House wrote: ↑01/12/2022 21:59
imamo isti CPU i mene vozi dosta dobro. završio RE 2 na preko 119 fps
ne slušaj priče kako trebaš vrh procesor. priče za malu djecu.
Ja sam imao taj isti CPU sa 1070 i min fps i 1% lows su mi bili očajni. Tipa igraš modernu igru imaš 50tak fps al to u praksi stuttera i ja sam se navikao bio pa nisam toliko ni primjećivao. Tek kad sam prešao na 2600x uvidio sam koliko me je CPU limitirao. Poslije toga sam primjetio i razliku između 2600x --> 5600x ali to samo u avg. fpsu koji je esports igrama bio 40-60% veći.
Ja sam imao taj isti CPU sa 1070 i min fps i 1% lows su mi bili očajni. Tipa igraš modernu igru imaš 50tak fps al to u praksi stuttera i ja sam se navikao bio pa nisam toliko ni primjećivao. Tek kad sam prešao na 2600x uvidio sam koliko me je CPU limitirao. Poslije toga sam primjetio i razliku između 2600x --> 5600x ali to samo u avg. fpsu koji je esports igrama bio 40-60% veći.
sve stoji. samo što je 6600 duplo jača od 1070.
RE 2 ne traži više od 35% procesora, a minimalno 4460. o tome govorim.
ma realno vrijeme je za promjenu i5 4e gen, pa neki minimum minimuma bi bio i7 3770 ili i7 4790 sve ispod... ljepota je sto se moze za male pare uzeti 12100f koji je haman 2 x bolji . Mana je sto mora i ram novi i maticna... vidjet cemo i 13100f, a ako bi bio na nivou 12400f il hajmo rec 5% losiji....
Evo mene opet braco..
Dal' bi nekoga slucajno zanimalo da mi pomogne sklopiti računar..? Al' da se razumije u dijelove, raspolagat cu sa 3.000KM, a volio bi sastaviti svoj, ma da nemam pojma o tome.. Da li bi se neki ekspert upustio u avanturu sa mnom, da se mogu posavjetovati s njim oko svega?
Procesor četvrte generacije u 2023-oj?
Ok, ok vidim šta je, tehnologija što je starija to je bolja.
Kao i sa stanovima, autima i svemu kod kokuza. Ok da, to je vrh procesor, traži još stariji da ubaciš
Evo i mene dobro sluzi taj isti procesor jer me izvlaci rx580 8gb. Vecinu igara mogu na max iako nije bas visok fps.
Narucio sam nove dijelove pa ako je neko zainteresovan prodajem taj cpu+maticnu
Btw necu moci sam ugraditi dijelove jer nisam nikad mijenjao sam maticnu i cpu pa mozete li preporuciti neki pouzdan servis da mi to ugradi u Sarajevu?