Sada je navežen šljunak, ali mi se ne sviđa (glupi prvi izbor
Ima kakvih iskustva, hoće li s vremenom izbljediti i kako stoji sa većim toplinama jer je u blizini roštilj (nije na terasi, nego malo dalje cca 3 metra)
Hvala
Ako je direktno izloženo suncu, nakon jedne sezone će promijeniti boju i izgledat će plastično i loše.komir wrote: ↑30/11/2022 10:06 Razmišljam o postavljanju umjetne trave na terasu (cca 20 m2)
Sada je navežen šljunak, ali mi se ne sviđa (glupi prvi izbor) pa sam mislio neku umjetnu travu staviti.
Ima kakvih iskustva, hoće li s vremenom izbljediti i kako stoji sa većim toplinama jer je u blizini roštilj (nije na terasi, nego malo dalje cca 3 metra)
Hvala
Negdje sam pročitao da kod nekih ne izbljedi, da dosta dugo ostaje "normalna". Ne mogu sad naći kod kojih sam pročitaodoox wrote: ↑30/11/2022 16:51Ako je direktno izloženo suncu, nakon jedne sezone će promijeniti boju i izgledat će plastično i loše.komir wrote: ↑30/11/2022 10:06 Razmišljam o postavljanju umjetne trave na terasu (cca 20 m2)
Sada je navežen šljunak, ali mi se ne sviđa (glupi prvi izbor) pa sam mislio neku umjetnu travu staviti.
Hvala