Sta sam rekao pogresno?
Ili mislis da ce i oni popuniti pogresno uplatnicu pa ostati bez pomocnog stadiona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Sta sam rekao pogresno?
Realno, možda su u par utakmica, baš kao i mi, bezeze izgubili 3 boda, ona protiv Uskog i sigurno još neke. Puno remija, a faktički su svi na strani, što po meni nije loše. Bolje remi, nego ništa. U saopštenju se navodi smanjenje troškova, očito je Brko dobru lovu uzeo, pa sad spava na BHT tokom SPsime_cipol wrote: ↑29/11/2022 14:08 Velez osvojio 24 boda u 18 kola. Isto kao i prosle, ali uz utakmicu manje. I mislim da su sve utakmice odigrali kao gosti, odnosno izvan Mostara. I iz slabiju ekipu nego prošle godine.
Je li ovaj fakat puko, sam se sebi smije? Nema on 2.4 miliona, ali će dići kredit, na koji iznos?
Uskoro će biti obavještenje za javnost pa će se sve znati.last mohicans wrote: ↑30/11/2022 23:10Je li ovaj fakat puko, sam se sebi smije? Nema on 2.4 miliona, ali će dići kredit, na koji iznos?@Charuga oglasi se, je li ovo tačno, da morate 2.4 tipla do 31.12.
Ja ga imam na društvenim mrežama, i dobro se znamo, nije on ni prije bio mnogo drugačiji, a opet normalno funkcioniše i radi. Ja se sjebem nakon svakog video klipa, ali nisam više siguran šta da mislim.ultima_palabra wrote: ↑01/12/2022 04:10U zadnjih par mjeseci je ovo, mislim da nije za zajebancije...