Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prije 6 mjeseci krenuo ja iz Tuzle u Porsche Sarajevo da naručim novi Cayenne.
Do Doboja sam primjetio da je svaki vozač u automobilu skupljem od 20 000 KM na glavi imao sunčanice. Mislim si ja "ovi skupi automobili definitivno oštećuju vid, sa novim Cayennom od 250 000KM bih za mjesec dana poluslijep bio". Poljubim ja svog Golfa 4 1,9 SDI, okrenem se i vratim kući
PaulTracy wrote: ↑27/11/2022 16:50
Do Doboja sam primjetio da je svaki vozač u automobilu skupljem od 20 000 KM na glavi imao sunčanice. Mislim si ja "ovi skupi automobili definitivno oštećuju vid, sa novim Cayennom od 250 000KM bih za mjesec dana poluslijep bio". Poljubim ja svog Golfa 4 1,9 SDI, okrenem se i vratim kući
PaulTracy wrote: ↑27/11/2022 16:50
kabal1337 wrote: ↑28/11/2022 20:02
Jel moguce da postoje bogalji u ovim guzvama sto lete da se uvale
A kad im se ovo pojavi
Stoje u mjestu, retardi nesposobni a sve leti da se uvali.
Ovo je cesto scena u Nedzaricima ako ides iz pravca Bitumenke. Upali se zeleno za desno prema Stupu, al teletabis stoji jer hoce pravo. I pri tome onemoguci 5-6 auta da skrenu u svom smjeru dok se ne upali i zeleno za pravo.
Vjerovatno je mnogo puta spomenuto, ali me i dalje nerviraju vozači koji ne prilagode brzinu stanju na putu pa to nadoknađuju peglanjem krivina (dakle, nervira me više od pola ovdjeprisutnih forumaša).
Gazde kafana, pekara, ćevabdžinica, nargilhana, i svih ostalih vrsta trgovina i zanata, koji ne znaju za postojanje parkinga, već im je parking onaj dio ceste, lokalne, regionalne, pa čak i magistralne, koji se nalazi ispred njihovog objekta.
tindbe wrote: ↑30/11/2022 08:57
Gazde kafana, pekara, ćevabdžinica, nargilhana, i svih ostalih vrsta trgovina i zanata, koji ne znaju za postojanje parkinga, već im je parking onaj dio ceste, lokalne, regionalne, pa čak i magistralne, koji se nalazi ispred njihovog objekta.
+ idioti koji im dozvole otvaranje objekta bez parkinga za bar par auta. Naročito pored magistrale.
Možda sam već pisao o ovome: kako to likovi otvore firme u čije krugove trebaju ulaziti veliki kamioni, ali unutra nemaju prostora da ti kamioni manevrišu. Rješenje je "genijalno": kamioni manevrišu na glavnoj cesti, pri čemu blokiraju saobraćaj iz oba smjera. Sve češća pojava na našim cestama.
Opet slicna scena koju sam skoro imao ali druga lokacija - marka marulica kod skretanja za green oil, idiot stoji na cesti da dijete ostavi u produzeni iako iza ima skretanje prema pumpi gdje ima prostora da ostavi auto na par minuta da nikome ne smeta i prosetao bi mozda 10m vise, dok drugi jos veci idiot iz suprotnog smjera staje isto tako da dijete ostavi u produzeni ali paralelno sa ovim prvim idiotom pa je ulica u potpunosti zablokirana.
Laplace wrote: ↑30/11/2022 09:00
Možda sam već pisao o ovome: kako to likovi otvore firme u čije krugove trebaju ulaziti veliki kamioni, ali unutra nemaju prostora da ti kamioni manevrišu. Rješenje je "genijalno": kamioni manevrišu na glavnoj cesti, pri čemu blokiraju saobraćaj iz oba smjera. Sve češća pojava na našim cestama.
Pa ulaziš sa međe u krug firme
Seljačka politika i nelegalno grOđenje.
Isto kao kuće kod nas, jedna pored druge, na međama,na ogradama...nemoj misliti da bi sa firmama bilo drugacije
muha_sa wrote: ↑30/11/2022 09:45
Idioti koji vide da je raskrsnica puna a ipak ulaze u raskrsnicu i totalno zakrce saobracaj to gledam svako jutro na Cvili kod Dinine apoteke
To je posebna klasa debila. Nije mi jednom kreten svirao sto sam ostao na zelenom na semaforu jer vidim da nema boga da prodjem kroz raskrisnicu ako udjem, i onda jebem pola grada...
Nervira me kad stane na semaforu/koloni i ostavi prazan prostor ispred sebe u duzini najmanje jos jednog vozila. Yebo ti on mater od koga si vidjeo to, na sta bi majmune licio saobracaj kad bi svi to radili?