IRAN
-
kennann_c
#33226 Re: IRAN
Treba osuditi svaku vrstu terorizma. Očigledno da neki podržavaju teror nad Irancima, ne znam za čiji račun.
Oni su nama valjali i nikad nisu radili kontra nas. Jedan od zahtjeva opozicije je da se prestane sa podrškom drugim muslimanskim zemljama uključujući BiH (muslimane).
Da budem jasan, naravno da ne podržavam tu opoziciju i to je moje pravo. To je moj stav, a što se tiče nasilja - to ne podržavam, a koliko vidim nasilje većinom sprovodi opozicija. Puno ubijenih policajaca i organa reda od strane naoružanih demonstranata.
Oni su nama valjali i nikad nisu radili kontra nas. Jedan od zahtjeva opozicije je da se prestane sa podrškom drugim muslimanskim zemljama uključujući BiH (muslimane).
Da budem jasan, naravno da ne podržavam tu opoziciju i to je moje pravo. To je moj stav, a što se tiče nasilja - to ne podržavam, a koliko vidim nasilje većinom sprovodi opozicija. Puno ubijenih policajaca i organa reda od strane naoružanih demonstranata.
-
kennann_c
#33227 Re: IRAN
Iranski reprezentativac Vahid Amiri: "Dan noć su pritiskali momke kako nisu pjevali himnu i slično, ali pjevali smo i to smo pjevali sa ponosom i vidjeli ste rezultat ovog našeg jedinstva. Do smrti uz Iran"
- GandalfSivi
#33228 Re: IRAN
Znaci, originalni Salikov account (samo Salik, bez 79) je registrovan u dva mjeseca razlike od ovog accounta (a svi su registrovani 2011. nakon sto je ova tema pokrenuta 2010.) i tako je to stajalo 11 punih godina, da se nikada nije koristilo do danas. Sluzba registrovala i ostavila. I onda kaze lik da ne radi ni za koga, a svi accounti povezani. Sad ce opet pricati sam sa sobom…
- sunceKOtepsija
#33229 Re: IRAN
Genijalni iranski nacvijaci nastavljaju raskrinkavati i trolati ubacene "iranske navijace", pa je tako na red dosao i ovaj uplakani cionista, cija je slika danas obisla masmedijski svjetski prostor (bezbeli su se slucajno na njega fokusiralisunceKOtepsija wrote: ↑25/11/2022 13:19Malo su ih isprovaljivali iranski navijaci ispred stadiona, likovi i likice uopce nisu ni Iranci, ne govore iranski, pa se vade na to da "don't speak with rapists"GandalfSivi wrote: ↑25/11/2022 12:40 Ko je iza ovoga majstore, isto CIA, ha?
https://www.klix.ba/sport/nogomet/iranc ... /221125040
Stigla fetva ili pjevajte ili vam familije hapsimo. Ali neka, otkucava satic.
A Salik vec postaje dijagnoza, postavlja sliku dva random lika koji se vole i pokusava kao nesta dokazati. Pucas legendo isto k’o rezim u Iranu…![]()
Trola ih iranska raja, kvalitetno![]()
![]()

Sta mislite, da li ce ovo klix, ili bilo koji masmedij koji jase na antiiranskim talasima, ikada igdje objaviti?!
- GandalfSivi
#33230 Re: IRAN
Btw, salik je dugo vremena bio najaktivniji na temi “Parada ponosa”, vise nego na ovoj i covidu zajedno, a sada vidim da je i ovdje poceo (nicim izazvan) kaciti slike gay populacije.
Samo se pitam sto li
Samo se pitam sto li
-
kennann_c
#33231 Re: IRAN
Mislim, sve u svemu praviti ovakav psihološki i politički pritisak na fudbalere je užas.
- GandalfSivi
#33233 Re: IRAN
Slazem se. familijama njihovim su prijetili da ovi moraju propjevati inace ce hapsiti sve. Ezatollahiju, Taremiju i Hajsafiju je republikanaka garda bila parkirana ispred kuca roditelja za vrijeme utakmice, kao slucajno…
- sunceKOtepsija
#33234 Re: IRAN
Kako da ne, zato je ovaj cionista sto "navija za Iran" "plakao".GandalfSivi wrote: ↑25/11/2022 18:11Slazem se. familijama njihovim su prijetili da ovi moraju propjevati inace ce hapsiti sve. Ezatollahiju, Taremiju i Hajsafiju je republikanaka garda bila parkirana ispred kuca roditelja za vrijeme utakmice, kao slucajno…
-
kennann_c
#33236 Re: IRAN
Taremi poznat kao revolucionar, babo mu teški fundamentalista.
Allahu dragi s kim sam ja došao da raspravljam
Allahu dragi s kim sam ja došao da raspravljam
- GandalfSivi
#33237 Re: IRAN
Mozda si u pravu, mozda su mu cuvali porodicu od mosada.
Meni nije jasno kako kroz sve ove godine, iranske sluzbe nikoga inteligentnog nisu uspjeli naci, fakat misterija…
- GandalfSivi
#33238 Re: IRAN
A sada ozbiljno.
Ne moze se opstati od klonova na ovoj temi. Account otvoren prije punih 11 godina i nije koristen do sada, i to gle cuda na istoj temi na kojoj glavni protagonista ima dokazana cetiri postojeca accounta. Ja se uglavnom zajebajem i trolam ovdje, ali ovaj put ozbiljno, posto znamo da OSA cita ovo, neka se pozabave malo svojim poslom i utvrde da li se strane obavjestajne sluzbe preko domacih izdajnika bave operativnim poslom u nasem cyber svijetu.
E to ti je decko kriminalno djelo i to zesce.
Ne moze se opstati od klonova na ovoj temi. Account otvoren prije punih 11 godina i nije koristen do sada, i to gle cuda na istoj temi na kojoj glavni protagonista ima dokazana cetiri postojeca accounta. Ja se uglavnom zajebajem i trolam ovdje, ali ovaj put ozbiljno, posto znamo da OSA cita ovo, neka se pozabave malo svojim poslom i utvrde da li se strane obavjestajne sluzbe preko domacih izdajnika bave operativnim poslom u nasem cyber svijetu.
- sunceKOtepsija
#33239 Re: IRAN
Nema sta, ozbiljan si kao ovaj uplakani coinista iznad. I in je najizbiljnije plakao. Ko vas ne zna...GandalfSivi wrote: ↑25/11/2022 18:43 A sada ozbiljno.
-
kennann_c
#33240 Re: IRAN
Šizofrenija brate. Selam raji iz OSA-e.
- sunceKOtepsija
- GandalfSivi
#33242 Re: IRAN
Imas li spisak na monitoru?
Izloguj se, uloguj sa drugim accountom, DOBRO PROVJERI KOJI NICK KORISTIS, citiraj sam sebe, izloguj se.
Mislim ono, vec si jednom napravio tu gresku, bas bi glupo bilo da je napravis dva puta.
- sunceKOtepsija
#33243 Re: IRAN
Komentar na celavu cionisticku, mosadovsku, placipi...?GandalfSivi wrote: ↑25/11/2022 18:58Imas li spisak na monitoru?
Izloguj se, uloguj sa drugim accountom, DOBRO PROVJERI KOJI NICK KORISTIS, citiraj sam sebe, izloguj se.
Mislim ono, vec si jednom napravio tu gresku, bas bi glupo bilo da je napravis dva puta.
- GandalfSivi
#33244 Re: IRAN
Komentar na koristenje 4 ili 5 razlicitih accounta?sunceKOtepsija wrote: ↑25/11/2022 19:00Komentar na celavu cionisticku, mosadovsku, placipi...?GandalfSivi wrote: ↑25/11/2022 18:58
Imas li spisak na monitoru?
Mislim ono, vec si jednom napravio tu gresku, bas bi glupo bilo da je napravis dva puta.![]()
- sunceKOtepsija
#33245 Re: IRAN
Pokusaj dokazati, pa mozda ga i dam. Ovo iznad je crno na bijelo.
- djugum
#33246 Re: IRAN
@GandalfSivi
Ovo je shitshow od teme, za ne povjerovati da je moguce ali gore stanje od teme o turskoj. Tamo onaj spamer ubi sa glupostima, vise i niko ne pise osim njega.
Ovdje sam skontao da ove trolove vise ne citiram, mozda bi i ti trebao poceti. Foe klonove, nema druge. Preskaci postove, ako mu ne citas ovo smece neces imati ni potrebu da replicras. Trosis bezze tastaturu i svoje vrijeme
Ajd zivio

Ovo je shitshow od teme, za ne povjerovati da je moguce ali gore stanje od teme o turskoj. Tamo onaj spamer ubi sa glupostima, vise i niko ne pise osim njega.
Ovdje sam skontao da ove trolove vise ne citiram, mozda bi i ti trebao poceti. Foe klonove, nema druge. Preskaci postove, ako mu ne citas ovo smece neces imati ni potrebu da replicras. Trosis bezze tastaturu i svoje vrijeme
Ajd zivio
Last edited by djugum on 25/11/2022 19:12, edited 1 time in total.
- GandalfSivi
#33247 Re: IRAN
Vec je dokazano da si Salik, sto je samo po sebi dovoljno za trajni ban, a opstepozato je da i ona druga dvojica, touringbiker i professionalopinion. Vjerovatno sada i ovaj peti. Mozda administracija nema alate protiv VPN-a, ali OSA sigurno ima…sunceKOtepsija wrote: ↑25/11/2022 19:08Pokusaj dokazati, pa mozda ga i dam. Ovo iznad je crno na bijelo.
- GandalfSivi
#33248 Re: IRAN
Svela se tema na salikovo postavljanje slika gay populacije.djugum wrote: ↑25/11/2022 19:11 @GandalfSivi
Ovdje sam skontao da ove trolove vise ne citiram, mozda bi i ti trebao poceti. Foe klonove, nema druge. Preskaci postove, ako mu ne citas ovo smece neces imati ni potrebu da replicras. Trosis bezze tastaturu i svoje vrijeme![]()
Ajd zivio![]()
![]()
Ne mozes imati normalnu temu kada lik ubi glupostima, bukvalno sam se za glavu hvatao na “snagu” njegovih argumenata, tipa da opozicija se fura na Mladica.
Zao mi je, jer se bitne stvari u Iranu desavaju, cure informacije i pored totalne blokade, ali ne mozes do normalne rasprave doci kada lik ubi sa cetiri accounta.
- sunceKOtepsija
#33249 Re: IRAN
Apsolutno nista dokazao nisi, niti je ista dokazano...Ono iznad je dokazano, a svi znamo da istina boli, pogotovo kada ti se ne uklapa u narativ.GandalfSivi wrote: ↑25/11/2022 19:12Vec je dokazano da si Salik, sto je samo po sebi dovoljno za trajni ban, a opstepozato je da i ona druga dvojica, touringbiker i professionalopinion. Vjerovatno sada i ovaj peti. Mozda administracija nema alate protiv VPN-a, ali OSA sigurno ima…sunceKOtepsija wrote: ↑25/11/2022 19:08
Pokusaj dokazati, pa mozda ga i dam. Ovo iznad je crno na bijelo.
-
Nebozemlja
#33250 Re: IRAN
Rekao bih da izolacionistička politika zapadnih država prema Iranu ima kontra-efekat gdje Iranci zbijaju redove i zaista većinski
podržavaju vjersku diktaturu kojoj bi se inače vjerovatno već davno i masovno suprotstavili.
Sličan efekat ima i bombardovanje civilnog stanovništva u ratu.
podržavaju vjersku diktaturu kojoj bi se inače vjerovatno već davno i masovno suprotstavili.
Sličan efekat ima i bombardovanje civilnog stanovništva u ratu.