Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
AmiĐa_Idriz wrote: ↑21/11/2022 14:55
Ma skup bi bio svakako. Mada šta košta da košta, nama su svakako 2-3 vezna pod must u ovih 6 mjeseci. Neka se poubijaju ako im promakne iz ruku.
Ja ne vjerujem nikako da ćemo ga kupiti, jedino ako je nešto već dogovoreno. Mali je predobar i za njega će se boriti svi a tu mi nemamo šanse.
Međutim, zašto nikad niko koji se ovako osvrće na prošlost ne spominje Heysel i kakvu su sramotu, pa i štetu, Liverpulovi navijači nanijeli engleskom fudbalu?
Da, Heysel je bitan i u ovom Scouse vs English narativu jer je dodatno proširio rascjep između Liverpoola i establishmenta. Ali po meni korijen svega stane u dvije riječi - lučki grad. Gotovo da nema istog koji nije kulturološki značajno drugačiji od kopnenih gradova.
Samo su krojeni uze po danasnjim trendovima. Tad su bilo ono ko od starijeg brata da si uzeo.
Reebok je bio. Vidim da nema znaka na ovim retro. Logicno je radi ugovora, ali ima li znak proizvodjaca na tom dresu negdje? Jel Nike radi i to?
Nema nikakvog znaka proizvodjaca. Na onoj etiketi na vratu samo znak Liverpoola i velicina. Izgledom je isti kao 2005.
Jest uzi model modernije uradjeno.
Ima na piku jedan vidim stavio je 55KM L velicina. Ako neko ima zelju neka mu ponudi 20 Ja sam prije neke stvari jeftino uzeo ovako kad upratim da dijele na nagradnoj igri. Ljudi prodaju jeftino.