Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DonieBrasco wrote: ↑11/11/2022 19:34
Moram opet da se oglasim o drzanju telefona ispred sebe i telefoniraju na zvucnik i deranju tokom istog za vrijeme hodanja ulicom, u masi, javnim mjestima i slicno.
Debilno, ali izvinte debilno, od price "gdje si sta ima, kad cemo na kafu", pa preko "idi preuzni djete iz skole, ja imam posla ne mogu da stignem", pa do ozbiljnih razgovora "kad je sastanak, da ugovori i fakture budu spremni, da je ovo vazna stranka sto dolazi" da ne pricamo o ozbiljnim prepirkama i izrazavanju.
Ne shvatam neka mi neko objasni, cuje ti razgovor svako oko tebe. Drze ljudi telefon ispred sebe na pola metr, dere se u isit da ga cuje ovaj sa druge strane, zvucnik upaljen ne da se cuje nego odzvanja sta mu ta ista osoba odgovara.
J'ebo te ja kad stavim slusalicu u usi, pa se trudim da pricam normalnim tonom a cujem odlicno sagovornika i on mene.
Ti stavish slushalicu u ushi i 'trudish' se, shto ne znachi da ti to i uspijeva.. . nemash osjechaja niti mozesh znati .koliko glasno prichash.
.. jeste bolja situacija.da okolina samo tebe chuje. ali nishta manje.. iritirajuche..
no. i bez telefona. ne mali broj osoba. ima povishen ton... kad je drushtvu .jedne ili vishe osoba..
na ulici je i ok. u zatvorenom prostoru... opet iritirajuche. za sve ....te
Popularnost medju rajom - zar postoji? Ako postoji, neobjasnjivo...
Popularnost medju dobrim zenama? Ima ogromnu kitu... totalno objasnjivo
Popularnost kao javna licnost. Lik obican skroz.
Pa mnijem da je i ta popularnost usko vezana s činjenicom da voda neobjašnjivo dobre ženske sa sobom... Lik je bio s Arianom Grande, Kate Beckinsale, Kim Kardashian, Emily Ratajskowski i jos bog zna kakvim modelima Što bi reko Aca Lukas - digle su mu cenu
Pa mnijem da je i ta popularnost usko vezana s činjenicom da voda neobjašnjivo dobre ženske sa sobom... Lik je bio s Arianom Grande, Kate Beckinsale, Kim Kardashian, Emily Ratajskowski i jos bog zna kakvim modelima Što bi reko Aca Lukas - digle su mu cenu
Ma super za njega (neobjasnjivo dobre... svako ima svoj ukus), nego on licno, znam samo da je neki stand up imao, ostale vijesti, osim veza, su da je psihicki neuravnotezen, pokusao se roknut, traumu ima kako je oca izgubio...
Lik snima filmove... na osnovu cega?