Grupa F (Belgija, Kanada, Maroko, Hrvatska)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
giovanni008
#201 Re: Grupa F (Belgija, Kanada, Maroko, Hrvatska)
Zeznuta ova Kanada, dva bijelca, sve crnci i jedan srbin

-
Osmi Socrates
#202 Re: Grupa F (Belgija, Kanada, Maroko, Hrvatska)
A šta si ti mislio, da u Kanadi žive samo bijelci?
Anyway, možda si trebao pogledati i kako pjevaju himnu na početku. Pa čak i selektor Englez.
Anyway, možda si trebao pogledati i kako pjevaju himnu na početku. Pa čak i selektor Englez.
-
Osmi Socrates
#203 Re: Grupa F (Belgija, Kanada, Maroko, Hrvatska)
A interesantno je i to što si Srbina odvojio od ostalih bijelaca.
Šta, on je žut?
Šta, on je žut?
- Nepenthe11
#204 Re: Grupa F (Belgija, Kanada, Maroko, Hrvatska)
A šta si ti očekivo, ne razumijem, nije ovo 1864. To je Kanada zadnjih 70 godina?!
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#205 Re: Grupa F (Belgija, Kanada, Maroko, Hrvatska)
Isto kao i u francuskoj...to samo pokazuje da je nogomet popularan medju crncima
Hokej je u kanadi mozda medju bijelcima popularniji
Hokej je u kanadi mozda medju bijelcima popularniji
- Truba
#206 Re: Grupa F (Belgija, Kanada, Maroko, Hrvatska)
Inace to je forumas koji poziva moderaturu kad ja kazem da je ilidza prljavo naselje...
U njehovom slucaju je antonije popuslic pogrijesio kad je rekao da je nacionalizam prica do 300 evra
-
Osmi Socrates
#207 Re: Grupa F (Belgija, Kanada, Maroko, Hrvatska)
Ma to su dežurni prebrojavači krvnih zrnaca.
Ko će s njima na kraj? Na kraju dođeš do malog naciste koji čuči u svima njima. Hoće li postati veliki zavisi samo od okolnosti.
Ko će s njima na kraj? Na kraju dođeš do malog naciste koji čuči u svima njima. Hoće li postati veliki zavisi samo od okolnosti.
- Truba
#208 Re: Grupa F (Belgija, Kanada, Maroko, Hrvatska)
Hrvatska ce tesko proci grupu
-
Zoooka
#209 Re: Grupa F (Belgija, Kanada, Maroko, Hrvatska)
De Bruyne proglasen za igraca utakmice, ni njemu nije jasno kako. Mozda i najlosiji na terenu veceras
- AmiĐa_Idriz
- van Basten
#211 Re: Grupa F (Belgija, Kanada, Maroko, Hrvatska)
Belgija ima isti problem kao i Hrvatska, peak ove generacije je vec prosao. Prvi ozbiljniji protivnik ce ih natamburati bez guranja, pogotovo ako Hazard i dalje bude starter.
Ne znam sto ovim pokemonima daju sansu da sude na SP, kao da nisu znali kakav je sudija poslije blamiranja sa krajem u 85.minuti. Vecerasnje sudjenje moze se porediti samo sa jucerasnjim Vincicevim... obojica zreli za odlazak kuci vec sutra
Ne znam sto ovim pokemonima daju sansu da sude na SP, kao da nisu znali kakav je sudija poslije blamiranja sa krajem u 85.minuti. Vecerasnje sudjenje moze se porediti samo sa jucerasnjim Vincicevim... obojica zreli za odlazak kuci vec sutra
-
Osmi Socrates
#212 Re: Grupa F (Belgija, Kanada, Maroko, Hrvatska)
De Bruyne korektan, kao i uvijek.
Teško je u ovakvoj utakmici i naći igrača utakmice. Courtois možda, jer je odbranio penal. Ili Batshuayi, jer je dao gol.
Međutim, ko je gledao utakmicu zna da to nije čitava priča.
Teško je u ovakvoj utakmici i naći igrača utakmice. Courtois možda, jer je odbranio penal. Ili Batshuayi, jer je dao gol.
Međutim, ko je gledao utakmicu zna da to nije čitava priča.
- Logovan
#213 Re: Grupa F (Belgija, Kanada, Maroko, Hrvatska)
HahahahaAmiĐa_Idriz wrote: ↑23/11/2022 23:40Kevin De Bruyne: “We didnt play well enough as a team. I do not know why I won man of the match, maybe because of my name. Credit to Canada.
-
dječak sa šibicama
#214 Re: Grupa F (Belgija, Kanada, Maroko, Hrvatska)
Mislim da je dosta ovih jacih ekipa, jacih u duelu prve utakmice, uslo preoprezno i uplaseno na neki nacin, da je ideja bila idemo ne primiti gol. Danska, Hrvatska pa i Belgija, kao da su se uplasili poraza u otvaranju pa hajde da odigramo vise defanzivno sigurno a naprijed sta bude.
Kanada, Maroko i Tunis nisu odgovarajuce snage za takvu taktiku, nije lijepo izgubiti ali sa bodom nisi nista dobio, opet si izgubio dva boda, nisi osvojio taj jedan.
I izjave igraca i selektora su skoro identicne, mislim na dance ili hrvate, oni se hrabre kao bilo je dobro nismo pobijedili ali nismo ni izgubili. Medjutim, ti si dosao da prodjes grupu, ne da igras na x. Protiv objektivno slabijeg protivnika, a Maroko je jos i dobra ekipa u odnosu na Tunis recimo. Ne potcjenjujem Tunizane ali Danska je puno kvalitetnija ekipa. Pa i Hrvatska u odnosu na Maroko, vidjelo se koliko marokanci respektiraju Hrvatsku, svaki manji pritisak Hrvata marokanci se pogube i grijese, zrele reakcije za gresku u odbrani. Hrvati su igrali preoprezno i bez ideje naprijed.
Takodje Dalic je promasio par igraca, Kramaric nije za ovakve utakmice, niti je Vlasic za desno krilo. Covjek je dva puta promasio transfer u Englesku jer ga guraju na krilo a on to nije, kad god je igrao svoju poziciju /torino i cska/ on je odlican. Momak nema brzinu za krilnog igraca.
Sa druge strane neke od slabijih ekipa, nominalno, usle su vabank. Arabija, Kanada, Japan koji je imao srece sa Njemackom ali pobijedili su i lete po terenu. Najvise me dojmila Arabija, koliko izgledaju sigurno na terenu, kanadjani su jedna stihija koja je opasna i za protivnika ali i za svoj gol, saudijci mi djeluju kao ekipa koja jos nekoga moze iznenaditi i uzeti mu bodove.
Kanada, Maroko i Tunis nisu odgovarajuce snage za takvu taktiku, nije lijepo izgubiti ali sa bodom nisi nista dobio, opet si izgubio dva boda, nisi osvojio taj jedan.
I izjave igraca i selektora su skoro identicne, mislim na dance ili hrvate, oni se hrabre kao bilo je dobro nismo pobijedili ali nismo ni izgubili. Medjutim, ti si dosao da prodjes grupu, ne da igras na x. Protiv objektivno slabijeg protivnika, a Maroko je jos i dobra ekipa u odnosu na Tunis recimo. Ne potcjenjujem Tunizane ali Danska je puno kvalitetnija ekipa. Pa i Hrvatska u odnosu na Maroko, vidjelo se koliko marokanci respektiraju Hrvatsku, svaki manji pritisak Hrvata marokanci se pogube i grijese, zrele reakcije za gresku u odbrani. Hrvati su igrali preoprezno i bez ideje naprijed.
Takodje Dalic je promasio par igraca, Kramaric nije za ovakve utakmice, niti je Vlasic za desno krilo. Covjek je dva puta promasio transfer u Englesku jer ga guraju na krilo a on to nije, kad god je igrao svoju poziciju /torino i cska/ on je odlican. Momak nema brzinu za krilnog igraca.
Sa druge strane neke od slabijih ekipa, nominalno, usle su vabank. Arabija, Kanada, Japan koji je imao srece sa Njemackom ali pobijedili su i lete po terenu. Najvise me dojmila Arabija, koliko izgledaju sigurno na terenu, kanadjani su jedna stihija koja je opasna i za protivnika ali i za svoj gol, saudijci mi djeluju kao ekipa koja jos nekoga moze iznenaditi i uzeti mu bodove.
- istra_hr
#215 Re: Grupa F (Belgija, Kanada, Maroko, Hrvatska)
van Basten wrote: ↑23/11/2022 23:42
... prvom spomenutom žuri se kući, skraćuje utakmicu ... drugi produžuje više od potrebnog
Oba već od prije poznati u skandalima
- Didier
#216 Re: Grupa F (Belgija, Kanada, Maroko, Hrvatska)
E ti ćeš mi reći koja je tema za mene na našem forumu. Iskreno, jedini višak si ovdje ti.
- Truba
#217 Re: Grupa F (Belgija, Kanada, Maroko, Hrvatska)
trebaju im očito podobni a ne sposobniistra_hr wrote: ↑24/11/2022 07:13van Basten wrote: ↑23/11/2022 23:42
... prvom spomenutom žuri se kući, skraćuje utakmicu ... drugi produžuje više od potrebnog
Oba već od prije poznati u skandalima
-
El_comadante
#218 Re: Grupa F (Belgija, Kanada, Maroko, Hrvatska)
I ja bih volio da Hrvatska ispadne zbog odnosa politike Hrvatske prema BiH.
- Lincoln-Burrows
#219 Re: Grupa F (Belgija, Kanada, Maroko, Hrvatska)
selektor Kanada poručio: S**bat ćemo Hrvate
Dalić odgovorio: To je gospodinovo pravo
- dale cooper
#220 Re: Grupa F (Belgija, Kanada, Maroko, Hrvatska)
Pomoći će gospa akobogda.Lincoln-Burrows wrote: ↑24/11/2022 17:44 selektor Kanada poručio: S**bat ćemo Hrvate
- Lincoln-Burrows
#221 Re: Grupa F (Belgija, Kanada, Maroko, Hrvatska)
God save the bravedale cooper wrote: ↑24/11/2022 17:48Pomoći će gospa akobogda.Lincoln-Burrows wrote: ↑24/11/2022 17:44 selektor Kanada poručio: S**bat ćemo Hrvate
Dalić odgovorio: To je gospodinovo pravo![]()
-
omar little
#222 Re: Grupa F (Belgija, Kanada, Maroko, Hrvatska)
jes meni seljacki to kurcenje selektora.
-
Osmi Socrates
#223 Re: Grupa F (Belgija, Kanada, Maroko, Hrvatska)
Čovjek to poručio na terenu, isključivo svom timu, odmah nakon poraza koji je u svakom pogledu bio poraz koji ti samelje dušu.
Tako se pokuša motivirati tim koji je na dnu nakon takvog poraza. Neko to čuo i previše tumači oko toga. Previše ljudi kompliciraju.
Tako se pokuša motivirati tim koji je na dnu nakon takvog poraza. Neko to čuo i previše tumači oko toga. Previše ljudi kompliciraju.
-
Osmi Socrates
#224 Re: Grupa F (Belgija, Kanada, Maroko, Hrvatska)
Fudbal je fuckin' rat i na teren šalješ ratnike.
Šta će im poručiti? "Slabiji smo od Hrvatske i nemamo šanse"?
"Hajmo mi bolje kući odmah"?
Ili neku glupavu kao "neka bolji pobijedi"?
Šalješ ih u fuckin' sukob međunarodnih razmjera. Sportski, ali, to nema veze.
Šta će im poručiti? "Slabiji smo od Hrvatske i nemamo šanse"?
"Hajmo mi bolje kući odmah"?
Ili neku glupavu kao "neka bolji pobijedi"?
Šalješ ih u fuckin' sukob međunarodnih razmjera. Sportski, ali, to nema veze.
-
dječak sa šibicama
#225 Re: Grupa F (Belgija, Kanada, Maroko, Hrvatska)
Hvala kanadskom selektoru u ime ekipe za koju navijam, ovakve izjave dodatno motivisu igrace.