Sa utakmicom manje protiv ...jelno Zvijezde? Gdje nas je pobjeda svakako dovela na prvo mjesto. Nebitan detalj.Oznaka Tablica wrote: ↑22/11/2022 19:59Ovo nijw tacno, on kad je smjenjen bio je ma drugom mjestu.PhilJacksonIzvala wrote: ↑22/11/2022 19:48
Nemojmo sad ove patetike i zaljenja nakon sto prodje neko vrijeme, isto ko za Kodrom. Sabrina je stvorila sukob sa navijacima otjeravsi aktuelnog prvaka i trenera trenutno prvoplasiranog tima. Osim toga radila je sve isto sto i ova trenutna glupaca. Uzimala ogromnu platu, zaposljavala nesposobnjalovice, srozavala klub svojim ispadima. Koliko godina je tu bila, na samoodrzivosti kluba je uradila jedno veliko nista, i dovela nas na rub bankrota.
Haram i njoj i ovoj bogaljki ajli bilo.
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- PhilJacksonIzvala
#6151 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
-
Oznaka Tablica
#6152 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ne, nego je on losim rezultatom u Prijedoru izgubio prvo mjesto.PhilJacksonIzvala wrote: ↑22/11/2022 20:01Sa utakmicom manje protiv ...jelno Zvijezde? Gdje nas je pobjeda svakako dovela na prvo mjesto. Nebitan detalj.
Ja nzm kako neko moze da trazi povratak trenera koji je izgubio dva derbija uz 8 primljenih golova...
Husref nije trener za Sarajevo.
- PhilJacksonIzvala
#6153 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Oznaka Tablica wrote: ↑22/11/2022 20:03Ne, nego je on losim rezultatom u Prijedoru izgubio prvo mjesto.PhilJacksonIzvala wrote: ↑22/11/2022 20:01
Sa utakmicom manje protiv ...jelno Zvijezde? Gdje nas je pobjeda svakako dovela na prvo mjesto. Nebitan detalj.
Ja nzm kako neko moze da trazi povratak trenera koji je izgubio dva derbija uz 8 primljenih golova...
Husref nije trener za Sarajevo.
Bitnije ti je sto ce te kolege strumfovi na poslu zajebavat za golove nego to hoce li ti tim osvajati trofeje
Boli me kurac za derbi dok trofeji lijezu
Last edited by PhilJacksonIzvala on 22/11/2022 20:07, edited 1 time in total.
-
sencobih
#6154 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Zaboravii smo onu patnju od igre i slijeganje ramenima i izjave nakon utakmice "sta je tu je". Ali manje više patnja od igre je bila sa svim trenerima, osim one jedne sezone kad smo opusteno gledali Ahmetovića i Velkoskog. Želite gol, pozovite 911 
-
Oznaka Tablica
#6155 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Naravno da je bitno kad te komsija naguzi.PhilJacksonIzvala wrote: ↑22/11/2022 20:06Oznaka Tablica wrote: ↑22/11/2022 20:03
Ne, nego je on losim rezultatom u Prijedoru izgubio prvo mjesto.
Husref nije trener za Sarajevo.to je taj pitarski kompleks
Bitnije ti je sto ce te kolege strumfovi na poslu zajebavat za golove nego to hoce li ti tim osvajati trofeje
Ako se moglo Kodri prigovarati, moze i Husrefu.
-
kakaljin
#6156 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Neka svaki derbi izgubimo a da osvojimo titulu svaki put, bjanko potpis ide.PhilJacksonIzvala wrote: ↑22/11/2022 20:06Oznaka Tablica wrote: ↑22/11/2022 20:03
Ne, nego je on losim rezultatom u Prijedoru izgubio prvo mjesto.
Husref nije trener za Sarajevo.to je taj pitarski kompleks
Ali iskreno Husref vise nije za nas, cast na prijasnjim rezultatima.
- PhilJacksonIzvala
#6157 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Kako kome, za mene su komsinice nebitne
Nedavno sam pisao, dabogda mi svaki derbi od sad izgubili sa po 5 :0 a osvajali prvenstvo svake godine
Samo trofeji se racunaju, a tu je Husref neprikosnoven
Nedavno sam pisao, dabogda mi svaki derbi od sad izgubili sa po 5 :0 a osvajali prvenstvo svake godine
Samo trofeji se racunaju, a tu je Husref neprikosnoven
-
last mohicans
#6158 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Do derbija smo bili prvi, izgubili od kona 3:1 i u zadnjem kolu remizirali sa Zvijezdom. Otkaz radi poraza u derbiju kolo prije kraja je bilo baš šupački.
- Logovan
#6159 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Drugo mjesto, isto bodova, oni su imali bolji međusobni omjer. U narednom kolu, oni izgubili od Veleža, a mi remizirali protiv Zvijezde i vratili se na prvo mjesto. U nastavku prvenstva mi ostvarili tri pobjede, a oni remi i dvije pobjede i titula došla u vitrine.PhilJacksonIzvala wrote: ↑22/11/2022 20:01Sa utakmicom manje protiv ...jelno Zvijezde? Gdje nas je pobjeda svakako dovela na prvo mjesto. Nebitan detalj.
-
sencobih
#6160 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ako Husrefa dovedu onda bih mu ja dao doživotni ugovor. Stvarno ne bi imalo smisla tjerati ga ponovo.
- Grean
#6161 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Sa njim nije stimalo i pitanje je kad bi mu se desila nizbrdica poput one u Tuzla City-ju. To je bilo pitanje dana. Derbi je puno toga pokazao.last mohicans wrote: ↑22/11/2022 20:14 Do derbija smo bili prvi, izgubili od kona 3:1 i u zadnjem kolu remizirali sa Zvijezdom. Otkaz radi poraza u derbiju kolo prije kraja je bilo baš šupački.
Postujem ga naravno ali ga ne volim kao trenera i slagao bih da mi nije bilo OK kad su mu dali otkaz.
- Dinostula
#6162 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Daj samo jedno ime koji je napravio vise od njega.Skoro sve titule njegova zasluga sad ce neko reci da je uzeo na srecu.60-70% navijaca ne zna da to cijeni i pljuju ga i nazivaju plackom.Koliko god je ogranicen trener imao je najbolje rezultate.Vise nisam pametan koga da dovedemo pa da pocnemo igrati.Grean wrote: ↑22/11/2022 20:54Sa njim nije stimalo i pitanje je kad bi mu se desila nizbrdica poput one u Tuzla City-ju. To je bilo pitanje dana. Derbi je puno toga pokazao.last mohicans wrote: ↑22/11/2022 20:14 Do derbija smo bili prvi, izgubili od kona 3:1 i u zadnjem kolu remizirali sa Zvijezdom. Otkaz radi poraza u derbiju kolo prije kraja je bilo baš šupački.
Postujem ga naravno ali ga ne volim kao trenera i slagao bih da mi nije bilo OK kad su mu dali otkaz.
- Logovan
#6163 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nema niti jedno ime koje je napravilo više od njega, ali meni ovo ne znači da bi trebao biti trener. Ako ćemo se voditi sa ovim, onda neka ga do kraja karijere, taman ispali u drugu ligu.
- Dinostula
#6164 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ma sad i da Husref dodje mi bi igrali isto, sjebalo se ovdje sve od Mirvica do cistacice.Sistem citav ne valja nama sad treba godina ili dvije da se vratimo na pravi put ako se krene ispravno raditi.Ali mislim da mi sa ovim Mirvicem necemo daleko dogurati.Po imenima mozda imamo i najjacu ekipu u ligi a nigdje nas nema.Koga god da dovedemo isto nam se pise.Mirvic priej svega nema pojma kako da vodi fudbalski klub pa onda i svi koji su ispod njega koje je postavio.NJemu jedino hvala sto nas je rijesio dugova ali sve ostalo je fula do sada.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#6165 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Samo da se zna Sabrinina plata je bila 4500 KM
Ajlina cca 10K
Husrefova je bika u drugom mandatu 13K
Husrefa su prije svega otjerali igraci, Senad i Emir, Sabrina zadnja.
Husref je naplatio 200K KM obestecenja.
Ne bih sad o platama pojedinaca i imenima , ali trenutno sef marketinga tj kik koji glavni zafuzen za sponzore ima platu ko kompletan marketing i pr sluzba za vrijeme Sabrine.
Ajlina cca 10K
Husrefova je bika u drugom mandatu 13K
Husrefa su prije svega otjerali igraci, Senad i Emir, Sabrina zadnja.
Husref je naplatio 200K KM obestecenja.
Ne bih sad o platama pojedinaca i imenima , ali trenutno sef marketinga tj kik koji glavni zafuzen za sponzore ima platu ko kompletan marketing i pr sluzba za vrijeme Sabrine.
- Dinostula
#6166 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
U zadnjem mandatu je Husref otjeran bez potrebe.Dijeli prvo mjesto i otjeraju ga. Pa sta smo trebali sa Dudligejtom sa mog avatara uraditi ? Relano smo ga trebali spaliti ispred Sebilja.Puno mi ne znamo toga sta se desava unutar kluba ali postoji razlog za ovakve igre i rezultate.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#6167 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa sad vidi neko ce reci da je trebao dati sam otkaz poslije 5 komada od kona. Neko ce reci da je trebao dobiti nogu poslije 3 na Kosevu, neko ce reci nije trebao nikako... Moje misljenje je da je Husref dobar trener za 2 sezone, u trecoj vec puca po savovima sve. Njegov temperament je takav. Ali prezvakana tema...Dinostula wrote: ↑22/11/2022 21:59U zadnjem mandatu je Husref otjeran bez potrebe.Dijeli prvo mjesto i otjeraju ga. Pa sta smo trebali sa Dudligejtom sa mog avatara uraditi ? Relano smo ga trebali spaliti ispred Sebilja.Puno mi ne znamo toga sta se desava unutar kluba ali postoji razlog za ovakve igre i rezultate.
Evo gledaj sta ovi glupani rade sad. Rastjeruju pola ekipe. Valja poplacati tolike raskide. Kako cujem bivsi su Avramovski, Suljic, Trako, Rashid.. hajd znaj. Onda ce biti opet u januaru dovodi 12 igraca kad najmanje imas igraca izabrat. Pa onda trener novi. Pa dok se uigraju, prodje polusezona, mi bez evrope, tjeraj trenera tjeraj sve opet naljeto.
-
Anquilla
#6168 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
FK Sarajevo i Husref Musemić su odavno potrošena kombinacija.
Neozbiljan je onaj ko bi ga na klupu stavio, a bez poštovanja je onaj koji bi se poslije 5 otkaza vratio.
Prošli put je avantura završena u suzama i sa otpremninom, taman tako da nijednoj strani ne ostane u lijepom sjećanju.
Neozbiljan je onaj ko bi ga na klupu stavio, a bez poštovanja je onaj koji bi se poslije 5 otkaza vratio.
Prošli put je avantura završena u suzama i sa otpremninom, taman tako da nijednoj strani ne ostane u lijepom sjećanju.
- jalijas74
#6169 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Užasna sezona se može popraviti nekim dobrim trenerom malo dalje od granica ex-yu. Toliko stručnjaka sa odličnim rezultatima fino odeš i kupiš nekoga. Ovak dovede sve svoje uvede rad i red u svlačionicu posloži ekipu po prirodnim pozicijama i to je to.
Ko će voditi klub to nije bitno pate smo imali loše ih kanalisali i tu smo gdje smo. Gledamo najgore Sarajevo čak je ono koje je svake godine maltene ispadalo iz YU lige imalo vise zara, borbe i htjela od ovih danas. Tada smo išli na gostovanja a znali smo da će izgubiti mislim da je prva gostujuća pobjeda bila ovako nešto 1990 u Tuzli. Za ove danas podjes svu torturu gostovanja u BiH pojavise u nekoj selendri staviš glavu u torbu a oni se šetkaju, manekenisu se, glume neke fudbalske znalce, sebičnjake samo da on puca trče na max 20 minuta za cijelu utakmicu ali stave cifre u padze. E brate moraš snositi posljedice za takvo ponašanje Mirvicu udari po finansijama.
Ko će voditi klub to nije bitno pate smo imali loše ih kanalisali i tu smo gdje smo. Gledamo najgore Sarajevo čak je ono koje je svake godine maltene ispadalo iz YU lige imalo vise zara, borbe i htjela od ovih danas. Tada smo išli na gostovanja a znali smo da će izgubiti mislim da je prva gostujuća pobjeda bila ovako nešto 1990 u Tuzli. Za ove danas podjes svu torturu gostovanja u BiH pojavise u nekoj selendri staviš glavu u torbu a oni se šetkaju, manekenisu se, glume neke fudbalske znalce, sebičnjake samo da on puca trče na max 20 minuta za cijelu utakmicu ali stave cifre u padze. E brate moraš snositi posljedice za takvo ponašanje Mirvicu udari po finansijama.
- Grean
#6170 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
@F&N
za sve navedeno, da te ne ciriram.
Fino je znati ako je istina to za Sabrininu platu posto se takva hajka vodila. Meni je davala dojam da je neko ko od svih dosadasnjih najvise vodi racuuna o finansijama. Ali eto, i ona je (na moju zalost) proslost, da se ne ponavljamo.
Za Husrefa isto, sve na mjestu.
Sto se mene tice ovaj put su mogli pitati Safeta, ko zna, mozda bi pristao sa novim terenom posto on hoce tiki taku. Da makar igramo na oko od noge do noge. Mada njega bih radje vidio ko nekog eksternog saradnika za Akademiju, da ugradi taj DNA u klub, trenere, podmladak, prepoznatljivu igru od U12 do prvog tima, da bude nas Krojf.
Reprezentacija je sa njim tako izgledala, rezultati lutrija posto se tvrdoglavo vodio svojom filozofijom uvijek posjed lopte i nikad prilagodjavanje protivniku ali skoro svaka je bila uzivanje za gledati.
Fino je znati ako je istina to za Sabrininu platu posto se takva hajka vodila. Meni je davala dojam da je neko ko od svih dosadasnjih najvise vodi racuuna o finansijama. Ali eto, i ona je (na moju zalost) proslost, da se ne ponavljamo.
Za Husrefa isto, sve na mjestu.
Sto se mene tice ovaj put su mogli pitati Safeta, ko zna, mozda bi pristao sa novim terenom posto on hoce tiki taku. Da makar igramo na oko od noge do noge. Mada njega bih radje vidio ko nekog eksternog saradnika za Akademiju, da ugradi taj DNA u klub, trenere, podmladak, prepoznatljivu igru od U12 do prvog tima, da bude nas Krojf.
Reprezentacija je sa njim tako izgledala, rezultati lutrija posto se tvrdoglavo vodio svojom filozofijom uvijek posjed lopte i nikad prilagodjavanje protivniku ali skoro svaka je bila uzivanje za gledati.
- Dr. Kuca
#6171 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Husrefu dati trogodisnji ciklus, maknut se u stranu i uzivati u pobjedama. Za to vrijeme valjda ce se roditi neki mladji trener, koji ce dobiti nastimanu ekipu, u vrhu da nastavi gdje se stalo. A ne ovako, covjek dodje napravi, dovode se diletanti, raspadne se sve, pa opet zovi covjeka da pravi.
-
kleja
#6172 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
ja nisam za Husrefa, jer je moje mišljenje da je dosegao limite i da je ograničen trener.
Sve njegove ekipe krenu furiozno i onda u sredini imaju veliki pad u formi koji on ne zna podići.
U svakom slučaju mora imati i dobre igrače i podršku sa tribina ako ne istu onda još veću koju je im'o Dudić s početka ove promašene sezone.
Sve njegove ekipe krenu furiozno i onda u sredini imaju veliki pad u formi koji on ne zna podići.
U svakom slučaju mora imati i dobre igrače i podršku sa tribina ako ne istu onda još veću koju je im'o Dudić s početka ove promašene sezone.
- Dr. Kuca
#6173 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa sve ekipe imaju pad, evo i zrinjski ima pad igre ali izvuce se maksimum sa pobjedama po 1:0 uz ne tako dobru igru.
-
last mohicans
#6174 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Husref ako dođe, a evo neki već nagovještavaju, u ugovoru definsati da u izjavama ne smije govoriti "Šta je, tu je, i to je fudbal". Obijelit ću, isto i dok slušam onog kloca komentatora na Moja TV.
-
Oznaka Tablica
#6175 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Tacno znas kad je u opticaju vracanje husrefa, znas da je neko mazanje ociju