Spit_fire wrote: ↑22/11/2022 20:17
laik1981 wrote: ↑22/11/2022 20:13
Hajde ti nama reci ko je sve izdavao do ovog momenta.. Nabroj izdaje svih stranki, pa tako i NiP-a.. Ti svoju prognozu koristis kao argument
SDA nas je prodala 100 puta
Dinin narativ je sve samo ne obecavujci, njegov narativ mi govori da ce uradit u njamnju ruku identicni kao prehodnici...sad sto vi ubjedjujete ljude da dino to tako ne misli..to je do vas
Napiso sam sto puta da cu se prvi posut peplom ako urade supeotno od onog sto pricaju, tj Dino..do tad cu vjerovat rogu, a vala ni koza mi ne govori drugacije
SDA nas prodala, kako kazes, sto puta.. Konakovic, kojeg ja btw ne mirisem ni 2% kao ni njegovu stranku, nije ni jednom.. Konakovic u isto vrijeme ima 7 od nekih 35 osmorkinih ruku u parlamentu federacije i tri ruke u drzavnom parlamentu.. Da li ti smatras da ce i SDP i NS i NES i SBiH izdati, jer Dino i NiP bez njih ne mogu nista? Zasto si toliko opsjednut Konakovicem kad je on samo mali dio slagalice?
Da li ti zelis vlast bez SDA ili vlast sa SDA koja je vec izdala 100 puta? Kako ti moze biti isti neko ko nije nikad izdao i neko ko je izdao 100 puta?
Svu raspravu i argumentaciju zasnivas na pretpostavci i smatras tu pretpostavku bitnijom od stotinu izdaja..
Ako nisi SDA bot onda si nasjeo na njihovo kmecanje, a kmece iskljucivo iz razloga sto ce sa eventualnim izlaskom iz vlasti ostati bez drzavnih firmi koje su privatizovali i bez resora koje su decenijama krcmili.. Ebe se njima za drzavu.. Da im je stalo do drzave ne bi je izdali 100 puta.. To si do sada morao nauciti..