Uf...relativno84 wrote: ↑22/11/2022 17:43Ima li neko osim HDZ-a da vam odgovara, eto sad i SDP izdajnici.
![]()
Touche
Uf...relativno84 wrote: ↑22/11/2022 17:43Ima li neko osim HDZ-a da vam odgovara, eto sad i SDP izdajnici.
![]()
Hoćeš da kažeš da je ovo danas što su uradili ok? Tebi je to ok? Dati Miletu sve poluge blokada u ruke? I ok ti je to?relativno84 wrote: ↑22/11/2022 17:43Ima li neko osim HDZ-a da vam odgovara, eto sad i SDP izdajnici.
![]()
Nije naravno. Kako bi Dino bio kriv za bilo šta u ovoj državi, hajte molim vas.Styling wrote: ↑22/11/2022 17:51Hoćeš da kažeš da je ovo danas što su uradili ok? Tebi je to ok? Dati Miletu sve poluge blokada u ruke? I ok ti je to?relativno84 wrote: ↑22/11/2022 17:43
Ima li neko osim HDZ-a da vam odgovara, eto sad i SDP izdajnici.
![]()
Ma jašta. Treba okriviti za sve, pogotovo za nešto u čemu nije učestvovao niti s čim ima veze.Student_u_Ostavci wrote: ↑22/11/2022 17:52Nije naravno. Kako bi Dino bio kriv za bilo šta u ovoj državi, hajte molim vas.
On nema veze sa odlukama svojih koalicionih partnera?Styling wrote: ↑22/11/2022 17:54Ma jašta. Treba okriviti za sve, pogotovo za nešto u čemu nije učestvovao niti s čim ima veze.Student_u_Ostavci wrote: ↑22/11/2022 17:52
Nije naravno. Kako bi Dino bio kriv za bilo šta u ovoj državi, hajte molim vas.
Koliko znam, 3 od 5 delegata iz PzD su iz SDA i DF-a koji nisu njegovi koalicioni partneri? Još kad se doda na to da Dino uopšte nije ulazio u ovu priču, smiješno ga je kriviti za ovo.Student_u_Ostavci wrote: ↑22/11/2022 17:55On nema veze sa odlukama svojih koalicionih partnera?
Ili ima ali samo kad je neka dobra odluka?
Dino also known as Ebu Bekr es Siddik
Mislis da nije bilo pritiska da hdz ne bi isao sa sdanoviforumas wrote: ↑22/11/2022 17:31 Moj Sajber... opet ti sa fantazmagorijama o pritisku zapada na HDZ.
Što nije ulazio?kontrasviju wrote: ↑22/11/2022 17:59Koliko znam, 3 od 5 delegata iz PzD su iz SDA i DF-a koji nisu njegovi koalicioni partneri? Još kad se doda na to da Dino uopšte nije ulazio u ovu priču, smiješno ga je kriviti za ovo.Student_u_Ostavci wrote: ↑22/11/2022 17:55
On nema veze sa odlukama svojih koalicionih partnera?
Naravno da nema. Pogotovo u RS, i pogotovo što je imao svoje kandidate koji nisu dio PzD.Student_u_Ostavci wrote: ↑22/11/2022 17:55On nema veze sa odlukama svojih koalicionih partnera?
Ne mozes tako odmah etiketirati sto ti neko Dinu malo naruzi. Ja prvi ga potpuno podrzavam, cak i da je kriminalac najveci podrzavao bih, samo iz razloga sto je prvi bosnjacki politicar s izbornim kapacitetom koji je shvatio da je strateska glupost nakon rata dodatno praviti neprijatelja od sacice Hrvata i Hrvatske dok se RS otpisuje kao inostranstvo i glatko prepusta srpskoj politici. Ta politika mora biti potpuno obrnuta i RS generalno mora biti u punom fokusu jer Bosnjaci tamo imaju i moraju zadrzati dovoljan izborni kapacitet gdje uvijek bi mogli birati pozeljnijeg partnera u BiH vlast.
Nije htio sa SDA i DF. Potpuno ispravna odluka.Student_u_Ostavci wrote: ↑22/11/2022 18:01Što nije ulazio?kontrasviju wrote: ↑22/11/2022 17:59
Koliko znam, 3 od 5 delegata iz PzD su iz SDA i DF-a koji nisu njegovi koalicioni partneri? Još kad se doda na to da Dino uopšte nije ulazio u ovu priču, smiješno ga je kriviti za ovo.
Iz koje stranke je alfa i omega tog pokreta?
Da das 4 snsd u losa je odluka da mi je otac rodjeni glasaorelativno84 wrote: ↑22/11/2022 17:43Ima li neko osim HDZ-a da vam odgovara, eto sad i SDP izdajnici.
![]()
Što nije napravio pokret bez SDA i DF u RSu?Styling wrote: ↑22/11/2022 18:02Nije htio sa SDA i DF. Potpuno ispravna odluka.Student_u_Ostavci wrote: ↑22/11/2022 18:01
Što nije ulazio?
Iz koje stranke je alfa i omega tog pokreta?
Zasto nije zaustavio kisu danas i omogucio nam sunce...
Jer on, iako je halifa, nije Gospodar.
Pravio je on to i podrzavao Arifagica u RS, sve ispravne poteze je vodio i ovo mu je prvo prosklizavanje na tom terenu i zato ga i kritiziram. Znam da nije on odgovoran za ovo ali su ga ocigledno brzo ubijedili da ne talasa.
A zašto bi? Imate svoje ljude u PzD, nemojte gubiti vrijeme, već njih pritisnite dok nije kasno.
Ajde da se ne lazemo, da je napravio svoju listu artiljerija bi tukla sa svih strana te izdajnik te razjedinjuje bosnjake u rs te dodikov igrac da razbije probosansko biracko tijelo itd itd. Povukao je najpametniji potez, njegovi ljudi su glasali za listu pzd a nije htio da bude pijun sda
Zasto Konakovic nije omogucio da se umjesto u Qataru, SP bude u Republici Sarajevo?
Ako moze vas Dragan imati sve poluge blokade sto ne i vas Micko, svoji ste svakako. Naravno malo je blam sto SDP vodi u tom smjeru, ovaj put nisu zeleni ali ni njima ocito nije mrsko, zato i nema crvenog forumskog pucanstva danima, onako suti se hinjski da vrijeme odradi svoje.
Da je napravio neki drugi pokret i izašao na izbore, vjerovatno bi ga označili kao izdajnika i Dodikovog igrača koji odvlači glasove i dijeli glasove Bošnjaka u RS-u na 2 političke opcije, umjesto da su svi "zajedno".