Narod i Pravda (Konakovic)

Post Reply
laik1981

#24551 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by laik1981 »

Kad i zvanicno budu pedalirani iz telekoma, klinickog, autocesta i ostalih firmi koje su privatizovali tek ce tad da nastupi obadanje..
guruguru95

#24552 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by guruguru95 »

laik1981 wrote: 22/11/2022 08:26 Kad i zvanicno budu pedalirani iz telekoma, klinickog, autocesta i ostalih firmi koje su privatizovali tek ce tad da nastupi obadanje..
Halooo, nećemo ođe duelisati :mrgreen: :lol:
Login77777

#24553 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Login77777 »

guruguru95 wrote: 21/11/2022 23:27
Hakiz wrote: 21/11/2022 21:05

https://www.klix.ba/vijesti/bih/cvijano ... /221121150

Podržavaoci UZP-a, negatori genocida, sve je to prihvatljivije trojci, osmorci, x-orci od zelene bande.

:thumbup:

Tako se gradi BiH :bih:
Pitanje je dana kada će i nas na ovom forumu pojedinci početi nazivati Muslimanima a ne Bošnjacima, poput njihovih "koalicionih partnera". Već su krenuli sa onim "kadirovci" i sličnim idiotarijama kojima etiketiraju neistomišljenike.
Da se samo SDA pita bilo bi tako.
A sto se tice kadirovci. Pa sta ocekujes kad ljude nazivate dritancima. Da vam na to nece nista odgovoriti?
guruguru95

#24554 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by guruguru95 »

Login77777 wrote: 22/11/2022 09:04
guruguru95 wrote: 21/11/2022 23:27

Pitanje je dana kada će i nas na ovom forumu pojedinci početi nazivati Muslimanima a ne Bošnjacima, poput njihovih "koalicionih partnera". Već su krenuli sa onim "kadirovci" i sličnim idiotarijama kojima etiketiraju neistomišljenike.
A sto se tice kadirovci. Pa sta ocekujes kad ljude nazivate dritancima. Da vam na to nece nista odgovoriti?
Ko MI? Kome NAMA? Navedi mi post ili citat gdje nekoga nazivam dritanovcem :mrgreen: Navedi bar jedan post u kojem kažem bilo šta afirmativno prema SDA. Hajde, bujrum majstore :mrgreen:

E nećemo se tako obadati :mrgreen:
sajber87

#24555 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by sajber87 »

guruguru95 wrote: 22/11/2022 09:10
Login77777 wrote: 22/11/2022 09:04

Ko MI? Kome NAMA? Navedi mi post ili citat gdje nekoga nazivam dritanovcem :mrgreen: Navedi bar jedan post u kojem kažem bilo šta afirmativno prema SDA. Hajde, bujrum majstore :mrgreen:

U pravu si kadirovci nije nastalo zbog dritanovci(sto je vrijedjanje bez argumenata) nego zbog toga sto se pocelo otvoreno okretati od zapada i stavljati na stranu rusije sto je samoubistvo za bosnjake. Mislim da je forumas a a akcija to primjetio i one koji okrecu bosnjake od zapada prema rusiji nazvao kadirovcima. Ako grijesim neka me ispravi
guruguru95

#24556 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by guruguru95 »

Evo jedan klasik za sve vas koji robujete predrasudama, etiketama i klasifikacijama :thumbup:

guruguru95

#24557 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by guruguru95 »

sajber87 wrote: 22/11/2022 09:16

U pravu si kadirovci nije nastalo zbog dritanovci(sto je vrijedjanje bez argumenata) nego zbog toga sto se pocelo otvoreno okretati od zapada i stavljati na stranu rusije sto je samoubistvo za bosnjake. Mislim da je forumas a a akcija to primjetio i one koji okrecu bosnjake od zapada prema rusiji nazvao kadirovcima. Ako grijesim neka me ispravi
Evo još jedna od Pink Floyda kao ilustracija šta mislim o fašističkoj Rusiji :thumbup: :bih:

ljubijankic

#24558 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by ljubijankic »

SDA dzalabadiste i treba odvojiti i staviti u poseban tor i u svakoj mogucoj situaciji naglasavati da mi nismo oni
sajber87

#24559 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by sajber87 »

guruguru95 wrote: 22/11/2022 09:19
Evo još jedna od Pink Floyda kao ilustracija šta mislim o fašističkoj Rusiji :thumbup: :bih:

Nisi ovdje u pitanju ti, nego sto je veliki dio pristalica sda a jednim dijelom i df a poceo sa sirenjem antizapadnog narativa i istovremeno okretanju bosnjaka ka rusiji zbog kako oni kazu davanja podrske usa gb i eu skidanju sda i df sa vlasti. To politicko sljepilo i sebicnost da izgubimo zapadne saveznike zarad fotelja onih koji su nas bosnjake doveli u ovo katastrofalno ekonomsko i politicko stanje je dovelo do toga da ih neko nazove kadirovcima.
sitni svercer

#24560 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by sitni svercer »

ljubijankic wrote: 22/11/2022 09:20 SDA dzalabadiste i treba odvojiti i staviti u poseban tor i u svakoj mogucoj situaciji naglasavati da mi nismo oni
jel to hoces da kazes da ste VI koji hocete vlast drugaciji od ovih sto hoce da ostanu na vlasti :lol:
A_A_AKCIJA

#24561 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by A_A_AKCIJA »

Takoe

Ponosni sam kum i davalac imena Kadirovcima.
Prpa.ba

#24562 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Prpa.ba »

ljubijankic wrote: 22/11/2022 09:20 SDA dzalabadiste i treba odvojiti i staviti u poseban tor i u svakoj mogucoj situaciji naglasavati da mi nismo oni
Takoe. Jos samo pocnite jesti krmetinu, sto vise druzenja sa Damirima i Stevanima, obiljezavajte bozic i svoj identitet svedite na dobar humor i cevap. Ukratko, postanite Enisi Beslagici, i zauzvrat ce vam Uljudjeni dozvoliti da zadrzite imena (makar generaciju - dvije) i da vas ne istrijebe odmah nego asimiliraju polako. :mrgreen:
guruguru95

#24563 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by guruguru95 »

sajber87 wrote: 22/11/2022 09:42
guruguru95 wrote: 22/11/2022 09:19

Nisi ovdje u pitanju ti, nego sto je veliki dio pristalica sda a jednim dijelom i df a poceo sa sirenjem antizapadnog narativa i istovremeno okretanju bosnjaka ka rusiji zbog kako oni kazu davanja podrske usa gb i eu skidanju sda i df sa vlasti. To politicko sljepilo i sebicnost da izgubimo zapadne saveznike zarad fotelja onih koji su nas bosnjake doveli u ovo katastrofalno ekonomsko i politicko stanje je dovelo do toga da ih neko nazove kadirovcima.
Zato opet kažem, ne treba generalizirati i trpati ljude u nacionalističke torove i brloge, naročito one koji ne pripadaju nijednom. Uvijek ću reagovati kada mi nepoznata osoba na drzak način napiše VI! Konkretno u ovom slučaju replika: "A sto se tice kadirovci. Pa sta ocekujes kad ljude nazivate dritancima. Da vam na to nece nista odgovoriti?"

Ne prihvatam ovakvu vrstu komunikacije da me kojekakvi forumski anonimusi trpaju između US and THEM.

Ako kritikujem Dinu Konakovića, ne znači da je to zlonamjerno, čak naprotiv. Ne želim da pravi iste greške kao njegova matična stranka SDA, a sve što je izgovorio u zadnja dva mjeseca, navodi na to da će raditi iste stvari kao i oni, uz nevjerovatnu, neviđenu količinu ljigavog oportunističkog ulizivanja Draganu Čoviću - prizor od kojeg se svakom istinskom patrioti jednostavno povraća i diže kosa na glavi.

Za razliku od pojedinaca koji ovdje ne mogu sastaviti rečenicu a da se u njoj ne nalazi SDA, ja nemam problem s tim. Stranka SDA je za mene umrla kada je umro Sulejman Tihić, kao što je SDP za mene umro kada je umro Nijaz Duraković.

Sve nakon toga, sve ovo što trenutno gledamo na našoj političkoj sceni je manje-više obična, čista lakrdija.
Last edited by guruguru95 on 22/11/2022 10:13, edited 1 time in total.
Point.

#24564 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Point. »

Ko se okreće prema Rusiji? Ja lično ne znam ni jednog a i na forumu 99% je anti ruski raspoloženo. Pogledaj samo postove i od koga u vrijeme prije ruske agresije, kada su ismijavani svi koji su najavljivali napad i kako im je govoreno rusi imaju pravo da gomilaju vojsku na svom teritoriju i da rade šta hoće. Poslije se svi redom ušutili. Najveći rusofili na forumu nisu bošnjaci, barem se tako ne izjašnjavaju.
tramvajtrojka

#24565 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by tramvajtrojka »

Prpa.ba wrote: 22/11/2022 10:00
Takoe. Jos samo pocnite jesti krmetinu, sto vise druzenja sa Damirima i Stevanima, obiljezavajte bozic i svoj identitet svedite na dobar humor i cevap. Ukratko, postanite Enisi Beslagici, i zauzvrat ce vam Uljudjeni dozvoliti da zadrzite imena (makar generaciju - dvije) i da vas ne istrijebe odmah nego asimiliraju polako. :mrgreen:
Image

al kako pricate istu pricu to je bas za izucavanja, sto jasmin okom to zabrinute patriote na forumu skokom :oops: :lol: :lol:
guruguru95

#24566 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by guruguru95 »

Point. wrote: 22/11/2022 10:07
Ko se okreće prema Rusiji? Ja lično ne znam ni jednog a i na forumu 99% je anti ruski raspoloženo. Pogledaj samo postove i od koga u vrijeme prije ruske agresije, kada su ismijavani svi koji su najavljivali napad i kako im je govoreno rusi imaju pravo da gomilaju vojsku na svom teritoriju i da rade šta hoće. Poslije se svi redom ušutili. Najveći rusofili na forumu nisu bošnjaci, barem se tako ne izjašnjavaju.
Upitaj ovog A A Akciju, ponosnog kuma i davaoca imena Kadirovcima :mrgreen: :run:
ljubijankic

#24567 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by ljubijankic »

tramvajtrojka wrote: 22/11/2022 10:09

Image

al kako pricate istu pricu to je bas za izucavanja, sto jasmin okom to zabrinute patriote na forumu skokom :oops: :lol: :lol:
Pratiota koji zivi u zemlje gdje su dozvoljeni gej brakovi, parade redovne i puno "raznovrsnije"od one u Sarajevu, ali covjek je takva velicina od cojeka da mu ne smeta zivjeti u takvoj zemlji ali svakodnevno nas upozorava sta ce nam se desiti ako dopustimo isto i ovdje.
Ironmen

#24568 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Ironmen »

Barem necemo ukrast 10 miliona od respiratora i lijecit ljude sa laznim diplomama, kupovati stanove za sicu pa se onda amnestirati preko noci i zaboraviti kako smo ubili momka na pjesackom :run:
Ironmen

#24569 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Ironmen »

ljubijankic wrote: 22/11/2022 10:13
tramvajtrojka wrote: 22/11/2022 10:09

Image

Pratiota koji zivi u zemlje gdje su dozvoljeni gej brakovi, parade redovne i puno "raznovrsnije"od one u Sarajevu, ali covjek je takva velicina od cojeka da mu ne smeta zivjeti u takvoj zemlji ali svakodnevno nas upozorava sta ce nam se desiti ako dopustimo isto i ovdje.
Manji je grijeh ukrasit jelku u kuci nego ukrast 10 miliona na respiratorima i zaposlit zenu bulu u Zemaljski muzej BiH preko stele, zato sto ukrasavanjem jelke u kuci si sebi naudio po islamskom pravu jer si kopirao druge, a kradjom na respiratorima si ugrozio i ubio na 1000 drugih zivota, zaposljavanjem svoje zene mualime preko stele si naudio nekome ko se skolovao i nije mogao ostvariti svoje pravo na zaposlenje radi tebe, neka me neko od islamskih ucenjaka ako ih ima na temi ispravi ako grijesim :bih:
Ironmen

#24570 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Ironmen »

Ovaj Jasmin i ovi Jasmini su sada kao copor vukova jer su im stolice ugrozene, sjedis 20 godina u fotelji i jedes hljeb preko pogace, i sada ti je to mjesto ugrozeno e tu doalzi prpa i pokazivanje zuba.
guruguru95

#24571 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by guruguru95 »

Zajebite više tog Jasmina Mulahusića. Koji je on kurac da ga se stalno ovdje citira? Našli ste jednog ekstremnog radikala poistovjećivati sa Bošnjacima, sa bošnjačkim narodom? Kakva je ovo zajebancija?
Styling

#24572 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

Ironmen wrote: 22/11/2022 10:16 Ovaj Jasmin i ovi Jasmini su sada kao copor vukova jer su im stolice ugrozene, sjedis 20 godina u fotelji i jedes hljeb preko pogace, i sada ti je to mjesto ugrozeno e tu doalzi prpa i pokazivanje zuba.
A, cija je zena zaposlena preko stele u Zemaljski muzej? To mi je promaklo :okac:
Styling

#24573 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

guruguru95 wrote: 22/11/2022 10:21 Zajebite više tog Jasmina Mulahusića. Koji je on kurac da ga se stalno ovdje citira? Našli ste jednog ekstremnog radikala poistovjećivati sa Bošnjacima, sa bošnjačkim narodom? Kakva je ovo zajebancija?
Nije to zajebancija. Frajer je opasan radikal, prijeti ljudima, bio predmetom istrage organa, a slika se sa prvacima SDA. NIje nimalo naivan ni on ni njegovo pisanje od kojeg niko iz SDA nece da se ogradi.
tramvajtrojka

#24574 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by tramvajtrojka »

guruguru95 wrote: 22/11/2022 10:21 Zajebite više tog Jasmina Mulahusića. Koji je on kurac da ga se stalno ovdje citira? Našli ste jednog ekstremnog radikala poistovjećivati sa Bošnjacima, sa bošnjačkim narodom? Kakva je ovo zajebancija?
Image
Image

e nece vam proci ta capri da je nebitan , kako moze glavni megafon SDA i njezinih stavova biti nebitna osoba , necemo se zajebavati sve što SDA misli uraditi i reci prvo preko njega i ostalih telala razglasi pa onda oni iz stranke saopce

Image

Kadirovci 1/1 i neprijatelji Bošnjaka
laik1981

#24575 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by laik1981 »

Point. wrote: 22/11/2022 10:07
Bilo je bruku i onih "objektivnih" koji su tvoreno podrzavali ruse.. Bruku njih banovano, a nekolicina klasifikovana kao srpska peta kolona.. I na portalu je masa komentara u kojima se zapad krivi jer im je plin i pelet poskupio.. Svakodnevno slusam i uzivo te objektivne kojima su puna usta Rusije, Turske, Irana i slicnih naprednih civilizacija, a kojima je amerika kriva za svo zlo koje se desava.. I nije taj narativ nista novo.. Traje on godinama.. Masa ljudi je nasjela na pro-rusku propagandu koja se godinama agresivno prosipa.. I vecinu tih ljudi koji su nasjeli cine oni "nisam za SDA, ali"..
Post Reply