Povreda nije trajala 14 minuta. Trajala je mozda 10. U drugom je produzetak bio 10 minuta. Sve ukupno 24. Mashallah.Velkoski wrote: ↑22/11/2022 04:18 @jeza u ledja
dužina produžetka je bila zbog povrede koja je pravo dugo trajala, to nije nešto što će se dešavati svaku utakmicu tako da taj primjer nije baš najbolji
i bježi tamo, tako smo i mi za nekoga tamo nekakvi Bosanci koji nemaju pojma o fudbalu, ono je ipak sub koji je apsolutno fokusiran na fudbal i tu ljudi ne zalaze tek tako, mnogo više reprezentativno od Twittera. Uostalom, rijetkost je da se apsolutno slažem s većinom, obično sam kontraš
bukvalno godinama pozivam na više nadoknade tako da je meni ovo odlična stvar i neće me nikada niko ubijediti da nije![]()
Nisam znao to za JA da se to tamo vec primjenjuje, kad stignes postavi nesto. Mene zanima kako tamosnji mediji to komentarisu.
A ovo komentari online meni je to odmah suhveli. Ne vidim zasto bi neki Bosanac bio sumnjiv. Sumnjivi su mi ovi iz Azije i Amerike. Pratim i ja neke medije gdje ljudi postavljaju komentare ili pitanja, cesto se zakljuciti odakle je ko. Uglavnom nefudbalske zemlje. To BiH nije.
Eto utisci su jos friski, vidjecemo sta ce se pricati do kraja prvenstva.