Al stvarno kako imate obraza vise
-Prvo kae valja Smitov zakon...iako na stranu sto je karinaski usput je prekrsio nekoliko medjunarodnih zakona
-Onda jedna od jacih izvala, "Idemo u EU sa podubljuvanjem etnickih podjela"
-Onda odjednom ne valja Komsic, Hrvati su ugrozeni relaksirajmo odnose..ko da pricaju o Amisima a ne UZP ideologijama
-Kaze onda MZ pomaze BiH, a ona nam sjekiru u ledja zabila i posto se jos koprcamo gledjau kako da nas dokrajce. Ljudi otvoreno podrzavaju one koji ruse BiH I RUSKE IGRACE U JEKU AGRESIJE i kao to je za dobro BiH...
-Mozda i najjaca izvala ..Plenkovic i Hrvatska su izlobirali zakon da pomognu SDA
-Onda kad izbori nisu bas prosli kako je Dino zamislio, skupili sav sljam pored SDA sljama da izguraju vlast..pa tako tu imamo levata koji su cak i za SDA ukus bili previse a ima bgm i onih sa crnih lista
-Odjednim Covic fini posteni, ma na ranu ga stavir, odjednom izbrisase 30 godina nasrtaja HDZ na ovu drzavu i pokusaja rusenja iste kako u miru tako i u ratu. Ide se u programsku koaliciju
-Poneko stidljjvo opravdanje da je da se Covic odmakne od Dodika, a cirlio im se ispisha po faci i ode u jaci zagrljaj nego ikad
-Na kraju svega NEVIDJENI PROGRAM...a ono nista ni s cim, jedine definisane stvari su one koje zanimaju covica...i od citavog tog programa jedino ce to i bit ispunjeno
Na kraju sad kad nemate vise argumenata prosipate naucnu fantastiku tipa Covic ce zayebar Dodika ili nece Zapad dat...

ma jasta bolan...
Nadam se samo da ce SDP razyebat ovo sijelo i izac jos jaci, a Dino i ovi licemjeri iz Ns otic na smetljiste historije..nek se bave paradama, prijemima a drzave nek se ostave
I znate sta je najgore od svega? Tolika glupost se sprema u najavi da cete vratit uzdrmanu SDA jacu nego ikad....
Za kraj nek proba osmorka nek me razuvjeri evo ja cu se prvi posut pepelom..niko im vlast ni ne zamjera, al ovakav nacin i uz ovakve poruke...ovo je uvreda koju Dino Konakovic upucuje svakom kome je ova drzava u srcu.
Toliko se ganjaju sa SDA da su zaboravili cime ustvari treba da se bave, samo meni nista nece znacit sto nema SDA ako nema BiH..i ne mislim da je SDA=BiH to vi mislite...jer svaki patriota vam je SDA Bot jer patriotizam je ocigledno Hereza kod Dine
P.S. Zupanija? pa jel me yebes
sto je najgore koliko znam to je neustavno
Lijep pocetak peograma, neustavnim UZP terminima