eyesburn wrote: ↑19/11/2022 23:57nou frks!agent_zero wrote: ↑19/11/2022 23:19
Kolega, ako nije problem da stavljaš spolier na quotove twitter postova, nepotrebno se tema guši.
Hvala!
ne kontas, ili...
evo cekamo da nam general_salon objasni
Pa druze, ovo polje mrtvih je istovremeno i umirujuce i satisfakticno. Moj osjecaj je cudan. Drago mi je sto su mrtvi i istovremeno mislim koja steta zivota protracenih.
Druze ovo je bar dva mejseca staro. Bilo ovdje vec i mislim da je u pitanju vrijeme oko Lymana i Iziuma.Distortion wrote: ↑20/11/2022 00:23Wagnerovci porokani u Bakhmutu...SpoilerShow
Strasno je koliko su dobre ove brigade AFU u Bakhmutu![]()
bmt mubarek olsun salonci
92, 93, 94, i 95. Bio na Treski kad je potpisano u Parizu. Metar i po snijega.
u tebe rat malo ranije poceo?drug_profi wrote: ↑20/11/2022 01:0092, 93, 94, i 95. Bio na Treski kad je potpisano u Parizu. Metar i po snijega.
Nikad u ratu nisam cuo vecu pucnjavu. Grmilo je pola sata iz svih oruzja. U zrak, vjerovao ili ne.
Par dana poslije pocelo prijateljsko dovikivanje sa VRS.
Cudno vrijeme.
Jedan nam rece da nas je mogao sve pobiti prije par dana na izvoru. Ali nije htio.
Hah. Moze biti i da je tako bilo.
92 ima i decembar, kao zimski mjesec.General War wrote: ↑20/11/2022 01:04u tebe rat malo ranije poceo?drug_profi wrote: ↑20/11/2022 01:00
92, 93, 94, i 95. Bio na Treski kad je potpisano u Parizu. Metar i po snijega.
Nikad u ratu nisam cuo vecu pucnjavu. Grmilo je pola sata iz svih oruzja. U zrak, vjerovao ili ne.
Par dana poslije pocelo prijateljsko dovikivanje sa VRS.
Cudno vrijeme.
Jedan nam rece da nas je mogao sve pobiti prije par dana na izvoru. Ali nije htio.
Hah. Moze biti i da je tako bilo.
Pa bi ga on rado vratio kući, ali tip se opet pojavi u svojoj jedinici. Ne može mu ništa. Da nema protezu, puzao bi.eyesburn wrote: ↑19/11/2022 15:34heroj!SpoilerShowsumirprimus wrote: ↑19/11/2022 13:03
Evo zasto nece izgubit nikad. Onaj osjecaj sta god im ruje urade dzaba je .
mada da sam mu zapovjednik, vratio bih ga kući, porodici. naravno iz medalju.![]()