Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne opravdava, odmah da ti kažem, one cijene ne može ništa opravdati
Ali tražim nešto drugačije, pa je tu replay uletio...pratim sniženja.
znaci savrsene tene za ramazanskih teravija ako ih neko i mazne nece covjeku biti zao jedino sto se bosonog il u papucama vracas doma
Ne ne, nisam baš tako mislio.
Ja za svu obuću imam isto mišljenje,.mislim na ovo "brendirano" jer seru žestoko s cijenama. Upotreba kesa, plastičnih boca za proizvodnju obuće, a cijene k'o da su napravljene od kože krokodila..
Replay kao brend mi je super, ono da imam para na bacanje, tu bi se obuvao i oblačio.
Nemere s Talijanima niko..
Jbo mater ja do nedavno nisam znao da je stone island talijanski.
Ja sve konto to engleski brend.
C.P. Company mi se svidja od keep what you got spota ian browna sa noel gallagherom.
Noel nosi njihovu jaknu u tom spotu.
Skupi su ko djavo al imaju vrh djempera i par modela jakni brutalnih.
I trenerke fine prave.
Njanjavi wrote: ↑16/11/2022 16:44
C.P. Company mi se svidja od keep what you got spota ian browna sa noel gallagherom.
I trenerke fine prave.
ja imam jednu polo majicu i obicnu dugih rukava od stone islanda origigi , i veci je hype nego sto su aman zaman kvalitetni
a sto se tice casual marki samo Lyle& Scott godinama ga furam ima ga kod nas u modiani i u f&f uzeti , vrhunski kvalitet tko fura taj casual look, npr sad u modiani njihove majice na sniženju bile 29 keka a redovna im cijena oko 70-80
i sto mi se kod ovih marki dopada kad skeniras kod znas je li stvar origigi il ne
Njanjavi wrote: ↑16/11/2022 16:44
I trenerke fine prave.
ja imam jednu polo majicu i obicnu dugih rukava od stone islanda origigi , i veci je hype nego sto su aman zaman kvalitetni
a sto se tice casual marki samo Lyle& Scott godinama ga furam ima ga kod nas u modiani i u f&f uzeti , vrhunski kvalitet tko fura taj casual look, npr sad u modiani njihove majice na sniženju bile 29 keka a redovna im cijena oko 70-80
i sto mi se kod ovih marki dopada kad skeniras kod znas je li stvar origigi il ne
Meni taj lyle & scott pravo penzionerski, a i cijenom poskup..uglavnom ništa pozitivno ti nemam za njih reći.
Nisam ja nikad pao na taj casual hype oko stone islanda.
Obicni djemperi im po par stoja.
Nidje veze.
Jedino mi simpatican od njih shadow project zbog errolson hugha.
Al su skupi nevidjeno.
Zavisi koji fazon ganjas.
Old school modeli se razlikuju od novijih modela sa fresh foam djonovima.
Fresh foam modeli su vecinom plastikanerski materijali ali djonovi dosta udobniji a stariji klasicarski modeli su kvalitetniji materijali ali su djonovi slabiji.
Od nike su kvalitetniji po izboru materijala i izradi.
Od adidasa ne znam, tu su negdje ako pricamo o premium adidas proizvodima a ne onim smecarskim neo i b klasama.
Ja imam nike court vision i mogu reći da ništa neudobnije u svom životu nisam nosio od njih. Sreća pa sam ih platio samo 66 KM s nekim ludim popustom u sport visionu. Napravljene od reciklirane plastike za razliku od staruijih modela koji su pravljeni od kože. Ali hajde sve to, zar nisu mogli kođad memorijske pjene ili nečwg drugig ubaciti u unutra da poboljšaju udobnost koliko toliko?!
Čuo sam da su i air force 1 na isti fazon, da uopšte nisu udobne...a ono taj dizaj mi se svidja, ali ne oada mi napamet davati 3 stoje za udobnost nanula
konektovan wrote: ↑18/11/2022 11:44
Ja imam nike court vision i mogu reći da ništa neudobnije u svom životu nisam nosio od njih. Sreća pa sam ih platio samo 66 KM s nekim ludim popustom u sport visionu. Napravljene od reciklirane plastike za razliku od staruijih modela koji su pravljeni od kože. Ali hajde sve to, zar nisu mogli kođad memorijske pjene ili nečwg drugig ubaciti u unutra da poboljšaju udobnost koliko toliko?!
Čuo sam da su i air force 1 na isti fazon, da uopšte nisu udobne...a ono taj dizaj mi se svidja, ali ne oada mi napamet davati 3 stoje za udobnost nanula
Ja sam isto tako kupio adidaske, sam Smith, od reciklirane plastike, moram reći da prilikom kupovine to nisam vidio, tek poslije. Srećom su ko bile na nekom popustu. Tene su užas sto se tice udobnosti, osjećaja nošnja, znoje se noge, ne prilagođavaju se nozi. Nekada davno sam imao sam Smith ili tako neke sličan model i ok su bile (vjerujem da su kožne bile), i onda sam ove kupio ne gledajući tj očekujući da su kožne. Kakav zajeb. Tako da nikome ne bi tu recikliranu plastiku preporučio i ne bi kupio, tj bi možda da koštaju jedno do 40KM. A te su ja mislim bile na redovnoj cijeni 200 KM.
200 KM za plastične tene. Ludilo.
AF1 jeste udoban samo su im brojevi i dizajn dosta specificni i mora ti noga bas "lec" u njih. Sigurno ih nemoj napamet uzimati nego otiđi probaj. Ja kada sam svoje uzimao morao uzeti 2 broja manji nego sto inace uzimam ostale tene Također malo su teske na nogama pa ako si navikao lagane neke tene mozda ti nece goditi
Ako mislite da su vam patike neudobne, probajte Puma Caven. Za ono sranje od tene su Starke oblak po kome hodaš. To je bar sa moje strane bila jedna od rjeđih i svakako poslednja kupovina obuće bez probanja, putem interneta.
a jbt, meni te bile u užem izboru sad.
imam već nike court royale i baš su udobne, te court royale bi trebale biti valjda klasa iznad?
a jbt, meni te bile u užem izboru sad.
imam već nike court royale i baš su udobne, te court royale bi trebale biti valjda klasa iznad?