Razlika je u nogicama i x93j ima još Rich Colour Enchantment
Neki dan sam uzeo X93J dobar je tv nema šta, samo izgleda baš jeftino u odnosu na Sony XF90 koji je zamjenio u sobi
Moderator: Benq
Razlika je u nogicama i x93j ima još Rich Colour Enchantment
kad upises broj kartice i ides dalje, promjenice se cijena... i ja sam isto tako neki dan
I ja mjerkam ovaj 65X89J, al nigdje ne mogu sa sigurnošću da nađem da li je VA ili IPS panel.
Da se nadovežem na tu postojeću dilemu...siksy wrote: ↑19/11/2022 01:01 Ovaj samsung serije Q70B mi djeluje dobar, ali nisam siguran u edge-led tehnologiju. Imate li iskustva sa ovim ili slicnim samsung modelom?https://www.ekupi.ba/bs/Elektronika/Tel ... K000481555
Nećeš se pokajati što se tiče kvaliteta slike, a da li za te pare možeš dobiti više, ne znam.
To je review za stariji model?skupljac_zeljeza wrote: ↑19/11/2022 18:34Nećeš se pokajati što se tiče kvaliteta slike, a da li za te pare možeš dobiti više, ne znam.
https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x930e
Ma nije ti philips nimalo losa kupovina, ako vec biras u tom nizem cjenovnom rangu.. Mozda je philips u tom rangu i najbolji izbor.. Malo protabiti recenzije da izaberes najbolji model od ponudjenih.. I ovaj TCL raja hvali u zadnje vrijeme kada su u pitanju brendovi koji imaju android modele do milje i po u toj dijagonali.. Tesle, telefunkeni, vivaxi,elite i to ostalo jeftino je bas smece.. Philips, TCL su par stepenica iznad..shbc wrote: ↑19/11/2022 19:52 Razmisljam da uzmem tv 65". Posto mi se ne daju velike pare trenutno sam okrenut prema Philipsu, obzirom da imam jedan (doduse manji) i dosta sam zadovoljan s njim. U principu najbitnije mi je da je OS Android posto jako puno koristim Stremio.
Kakve su preporuke za ostale marke do tog cjenovnog ranga? Teslu sam jednom uzeo, doslovno je sljedeci dan vratio.
Hvalalaik1981 wrote: ↑19/11/2022 20:00Ma nije ti philips nimalo losa kupovina, ako vec biras u tom nizem cjenovnom rangu.. Mozda je philips u tom rangu i najbolji izbor.. Malo protabiti recenzije da izaberes najbolji model od ponudjenih.. I ovaj TCL raja hvali u zadnje vrijeme kada su u pitanju brendovi koji imaju android modele do milje i po u toj dijagonali.. Tesle, telefunkeni, vivaxi,elite i to ostalo jeftino je bas smece.. Philips, TCL su par stepenica iznad..shbc wrote: ↑19/11/2022 19:52 Razmisljam da uzmem tv 65". Posto mi se ne daju velike pare trenutno sam okrenut prema Philipsu, obzirom da imam jedan (doduse manji) i dosta sam zadovoljan s njim. U principu najbitnije mi je da je OS Android posto jako puno koristim Stremio.
Kakve su preporuke za ostale marke do tog cjenovnog ranga? Teslu sam jednom uzeo, doslovno je sljedeci dan vratio.