Očigledno ne možeš, jer sam ja pri potpisivanju trenutnog ugovora (mislim net4 po cijeni net1, stari paketi koji su bili) u akciji koja se isto odnosila na korisnike kod kojih je FTTH, čekao par dana da mi se potvrdi da li imam tehničku mogućnost (FTTH) ili ne - iako bi to valjda trebalo biti jasno ako ništa nakon što se provjeri adresa na kojoj je usluga. Pripisujem to i isuviše zbunjenoj uposlenici koja je bila tom prilikom.-Chesterfield- wrote: ↑16/11/2022 16:47 Da li ja ne mogu produžiti ugovor po osnovu akcije jer nisam na optičkoj mreži?
I nije mi jasno dva Android boxa besplatno na korištenje?
Po nekoj logici jedan bio trebao biti svako uključen u osnovnu ponudu.
Osim ako ne misle jedan obični STB plus dva Android, u što ne vjerujem...
Pa i za korisnike koji nemaju optiku, aktuelna akcija na ugovornu obavezu uključuje besplatan jedan android box (bez drugog, bilo kojeg, uređaja besplatno - ni stb-a) - što će značiti da se ipak ništa ne podrazumijeva (besplatno) pa ni taj jedan android box.
Ja bih sad da potpisujem ugovor, dobro razmislio da li uzeti android box (s obzirom da su ovdje podijeljena mišljenja), kad mi je svaki uređaj u kući s android OS. Ovaj Arris je sasvim ok, iako povremeno zna zaštekati.