Pa skontajte kad će, ako će, Rusija opet imati za cigara.
Ili za nekakve vojske...
A evo jos jedan prilog o obrazovanju i novim tehnologijama.

Ma nemas se sta pravdati pocetnicima, pogotovo ne zbog toga sto neprijatelju zelis da ga zadesi ono zbog cega je usap u tvoju avliji i zelio da ucini tebi.drug_profi wrote: ↑15/11/2022 01:07Ne znam druze.General War wrote: ↑15/11/2022 01:02 Nemam ja nista protiv da ti nikad ne popijes pivo sa "drugom stranom", pa i da mrzis, sve je to Ok...mene samo raspizdi preseravanje (ne tvoje konkretno) i odsutnost elementarnog postovanja za ljudski zivot, tj uzivanje u tudjoj patnji, smrti, bilo cijoj...to je za mene cist psihijatrijski slucaj...a posebno sto se razumijem u psy ops, pa onda jos mi interesantnije kako se forumska raja prima na usmjeravanje...
Ja sam ti rekao odavno da sam pacijent. Drven na patnje nerpijatelja i bilo koga ko ugrozi mene i moje.
Nema potrebe da ti kazem kakve traume su do tog dovele.
Ali eto ne mrzim nikog. Ali to nije razlog da ne mogu nekog staviti u status nezive materije i tako prema njemu postupati i osjecati.
Ah da, tvoja empatija… Sjetim se tvog upisa s pocetka, snimak kad ruski tenk ili sl predje preko nekog nesretnika a ti ni manje ni vise vec fejk, nema krvi i sl…..General War wrote: ↑15/11/2022 01:02drug_profi wrote: ↑15/11/2022 00:39
Ti bi valjda trebao da znas da ja ne mrzim. Prije par godina sam popio pivo sa covjekom za kojeg se ispostavilo da je bio sa druge strane ispred mene.
Normala lik u sustini, ali opterecen nepovjerenjem. U nekoj drugoj realnosti bi bio sasvim korektan bosanac, da se nisu desile devedesete.
Mozda za 10 godina ako se opet sretnemo, mozda se budemo i prijateljski pozdravili, ko zna.
Normalni rezoni su za normalne ljude. A svi mi imamo traume koje drzimo dole. Isto tako na dobru gestu odgovaramo jos boljom. Na losu, jos gorom.![]()
Nemam ja nista protiv da ti nikad ne popijes pivo sa "drugom stranom", pa i da mrzis, sve je to Ok...mene samo raspizdi preseravanje (ne tvoje konkretno) i odsutnost elementarnog postovanja za ljudski zivot, tj uzivanje u tudjoj patnji, smrti, bilo cijoj...to je za mene cist psihijatrijski slucaj...a posebno sto se razumijem u psy ops, pa onda jos mi interesantnije kako se forumska raja prima na usmjeravanje...
Sta su copkali, copkali suGeneral War wrote: ↑15/11/2022 01:03jedna je konstantna, Rusija je uvjek cupkala teritorije okolo..pa nikom nista, nista novo sa ukrainom.
Lik koji velica Djenerala Sratka pise o stradanjima i zabrinut kaze za nasu psihu..sumirprimus wrote: ↑15/11/2022 07:16 Kako ba pravdanje, lik hladno stavljo stradanja ukra i govorio kako su tamo anam pametniji forumasi razumiju se u materiju haman i tamo saj ops materijali sami, il je ovo ovde taj saj ops nad nama![]()
![]()

Mada je trebalo (bar zapadnim) citava godina uspjeha Ukrajine prije nego su se sad odvazili da i sami budu otvoreno protiiv rusa.
Slazem se, tek kad se uslovi na terenu počeli mijenjati i oni su počeli okretati ploču. Evo i kinezi pritišću pomalo, Makron bio sa Xijem, prestaju sa ruskom naftom ako je za povjerovatiDope_Man wrote: ↑15/11/2022 08:18Mada je trebalo (bar zapadnim) citava godina uspjeha Ukrajine prije nego su se sad odvazili da i sami budu otvoreno protiiv rusa.
Sjetimo se pocetka i tadasnjeg ponasanja prvenstveno Francuske i Njemacke. Poljska i balticke zemlje su tad prve otvoreno stale na pravu stranu bez ikakvih izvijanja.