Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
canvra888 wrote: ↑14/11/2022 21:20
Ko god kritikuje Vrapca radi izgubljenih, nadam se da je svjestan da je on krilo kojem nije nikad bio primarni zadatak prevod lopte.
Ili mora biti svjestan da je Vrabac sa loptom na vi od kako zna za sebe. Kakve veze ima što je krilo?
Cuj kakve veze ima sto je krilo... Mozda takve veze da pored iznimaka, krila generalno ne prevode loptu?
Vrabac ne bi ni igrao ovoliko minuta da nam ne fali vise od pola ekipe, a kamoli bio prvi vodic lopte.
Nadam se da je ako nista Adis vidio da Penava vrijedi puno vise od igraca koji bi samo sjedio na klupi. I u Sarajevu evo i veceras igra odlicno, pametno, bez velike potrosnje lopti......Lazic uzgred ne moze veceras da pogodi hula-hop obruc
hrasno38 wrote: ↑14/11/2022 21:45
Nadam se da je ako nista Adis vidio da Penava vrijedi puno vise od igraca koji bi samo sjedio na klupi. I u Sarajevu evo i veceras igra odlicno, pametno, bez velike potrosnje lopti......Lazic uzgred ne moze veceras da pogodi hula-hop obruc
Slazem se. Penava potencijalno korisniji nego Sulejmanovic.
A za Lazica to nije neko cudo. Lazic ima svaku drugu, trecu suterski dobru utakmicu.
Lazic je samo za kornera i kad je sam ko duh može pogoditi tu tricu. Nema on kreacije sekunde. Ne kontam što mu treba da šuta u bilo kojoj prilici osim kad je sam. Jos dva puta za redom nerezonski.
Pa dobro nije to sad nista aman za man i 18 godina je vec vrijeme kad treba da pokazes bas kvalitetnu veelicinu talenta ako ga imas. Decko onako onako...mene licno nije nesto impresionirao ali ova utakmica je malo pretezak ispit za njega i prvi nastup u reprezentaciji. Ono sto je nama problem je da nemamo prijateljskih utakmica gdje ce nastupati ovakvi momci. Nekada je prije rata kada nije imala da igra s kim igrala sa reprezentacijom nvinara.
Uzgred ovaj stariji Delalic je teska taraba
hrasno38 wrote: ↑14/11/2022 21:50
Pa dobro nije to sad nista aman za man i 18 godina je vec vrijeme kad treba da pokazes bas kvalitetnu veelicinu talenta ako ga imas. Decko onako onako...mene licno nije nesto impresionirao ali ova utakmica je malo pretezak ispit za njega i prvi nastup u reprezentaciji. Ono sto je nama problem je da nemamo prijateljskih utakmica gdje ce nastupati ovakvi momci. Nekada je prije rata kada nije imala da igra s kim igrala sa reprezentacijom nvinara.
Uzgred ovaj stariji Delalic je teska taraba
Ma samo pohvala za onu hrabrost, sam završio akciju.
spree wrote: ↑14/11/2022 21:52
Vrabac gine samo i njega treba sakriti u napadu.
Ma dobro on je decko koji stvarno uvijek gine ali ne moze on igrati beka protiv francuskih bekova ali jebi ga nema ko drugi
U odbrani može, čak i mora i kad samo kompletni. Samo onda u napadu i ne mora nista, a eto ovdje se ocekuje kad nema ko drugi. Jel mulic onaj malcom sto je bio najbolji naš igracu na nekom u18 turniru? Cini mi se da je bio skroz kratko osisan