Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Razlika je izmedju Disk, i diskovi.
Zasto ona ne pise krajnice a ne krajnica?
Jeste razlika i pravilno bilo naglasiti jeli cijena za jedan ili dva ...ali prodavac je to tako napisao tako da nije za mene pitanje zasto je to tako napisao. Ja sam mu poslao kataloski broj od diska i plocica, on odgovorio da ima na stanju i poslao mi cijenu viberom za dva diska i set plocica.
Moja namjera je bila samo ukazat drugim na forumu povoljne cijene kod njih za ATE kocnice posto je cijena dosta povoljnija u odnosu na druge pa kad budu kupovali ove kocnice da pogledaju i kod njih. Vidim da je @Evolution_IV naveo cijene na silux.ba za Mazdu, ja tu nisam gledao, ali vidim da imaju dobar izbor i da su povoljni. Treba razmjeniti iskustva i cijene pogotovo u danasnje vrijeme inflacije
drug_profi wrote: ↑13/11/2022 16:21
@bitanga_sa_otesa
Malo sam dospao ulja, ali izgleda previse. Nivo mi je na gornjem dijelu pri vrhu one gradacije na šipki. Jel mu to puno ili da vadim nekako?
sto prije to izlij,eksplodirace ti motor,pokrivice se klipnjace i puci ce blok
drug_profi wrote: ↑13/11/2022 16:21
@bitanga_sa_otesa
Malo sam dospao ulja, ali izgleda previse. Nivo mi je na gornjem dijelu pri vrhu one gradacije na šipki. Jel mu to puno ili da vadim nekako?
sto prije to izlij,eksplodirace ti motor,pokrivice se klipnjace i puci ce blok
skrbavi-admin wrote: ↑10/11/2022 18:39
..
i ne / nije nikakva zajebancija - stao sam i covjeku tudjinu da pomognem i neko mu je tocak zavario za disk.... a desilo mi se najmanje 3 puta zaredom da sam istoj situaciji svjedocio dakle 3 od 3 pa se pitas koji kreteni rade u vulkanizerskim radnjama i radionicama....
skrbavi-admin wrote: ↑10/11/2022 18:39
..
i ne / nije nikakva zajebancija - stao sam i covjeku tudjinu da pomognem i neko mu je tocak zavario za disk.... a desilo mi se najmanje 3 puta zaredom da sam istoj situaciji svjedocio dakle 3 od 3 pa se pitas koji kreteni rade u vulkanizerskim radnjama i radionicama....
ej kako si me sad sjebo..... samo da ti kajem da imam u cvju 2 F128ice udarenog bitumena.. to sam i zaboravio..... flesovo si me samo tako jer smo i mi dizali ovako ustranu auto, onom dugom dizalicom sto je dolazila uz auto samo su se cesto kvarile jer je cep vitla bio plastican , pa smo podbacivali kloceve, elemente pod auto pa pod dizalicu dok auto ne bi stajalo maksimalno podignuto ustranu, grijali na vatri u kanti bitumen i mljackali isti po podu i pragovima... bio sam klinac od nekih 7 8g i to mi je bilo vise od zabave..... poslije sam odrasto brzo 92 vec bio star
Eh mehanicari, gdje i kome u Sarajevu ici za parking senzore. U pitanju je VW Golf ako to nesto znaci. Prijatelj ga je kopcao na neku svoju dijagnostiku i kaze zadnji srednji (Right center) senzor otisao. Ja kad ubacim u rikverc i kad stavim prst na njega cuje se ono nekakvo "pucketanje" kao i kod ostalih, sto mi malo baca sumnju da ne radi. Uglavnom, ima li kakav majstor za kojeg znate da je provjeren za ove stvari. Hvala
sahbazzz wrote: ↑15/11/2022 18:13
Eh mehanicari, gdje i kome u Sarajevu ici za parking senzore. U pitanju je VW Golf ako to nesto znaci. Prijatelj ga je kopcao na neku svoju dijagnostiku i kaze zadnji srednji (Right center) senzor otisao. Ja kad ubacim u rikverc i kad stavim prst na njega cuje se ono nekakvo "pucketanje" kao i kod ostalih, sto mi malo baca sumnju da ne radi. Uglavnom, ima li kakav majstor za kojeg znate da je provjeren za ove stvari. Hvala
ovlasteni za te stvari, izace te najjeftinije, ako cijenis svoje vrijeme u zivotu
kabal1337 wrote: ↑15/11/2022 19:01
Zamjeni desni centralni sa nekim drugim, obrisi gresku ubaci u rikverc, spoji na dijagnostiku ako pokaze a drugom mjestu kupi drugi senzor i tjt.
taguj ga u post vako nece skontat da si mu se obratio.....
a ima i bagre nezahvalne kad im kazes par stvari popljuje te il te banuje tako da nista jebat ga
kabal1337 wrote: ↑15/11/2022 19:01
Zamjeni desni centralni sa nekim drugim, obrisi gresku ubaci u rikverc, spoji na dijagnostiku ako pokaze a drugom mjestu kupi drugi senzor i tjt.
Kako brate, da skidam branik ispred zgrade na Cvili , a i nisam nesto vican za te stvari. Ovaj jaran u drugom gradu, slucajno se desio kod njega i skopcao.