Moguce je vrlo dobro i puzdano utvrditi.
Fazon je sto se ne "dokazuje amnezija", vec simuliranje amnezije, dakle ide obrnuti pristup.
Moras biti nevjerovatan maher i da bi prosao ta testiranja a da pri tome glumis simptome.
Moguce je vrlo dobro i puzdano utvrditi.
Ja sam vidio da je vozilo hitne pomoci pod rotacijom stalo u traci i nakon 20-ak sekundi nastavilo po gasu. Nije semafor upitanju i nije bio niko ispred njega.DaysleepeR wrote: ↑14/11/2022 15:00 najveća glupost koja je postala dokaz na sudu i prihvaćena kao nešto normalno je da vozilo hitne pomoći mora stati kako bi neko povratio...
to se kosi sa svim mogućim protokolima i samom svrhom hitne pomoći
ni privatno auto ne mora stati da bi neko povratio, osim ako ne povraća kroz prozor, a kamoli vozilo hitne pomoći koje ima sve moguće uslove za tako nešto jer se to u većini hitnih slučajeva i očekuje
mučnina i povraćanje je jedna od najčešćih reakcija organizma na traumu
Ako moze, onda je na sudu ili tuzilastvu sto se na pozabavi tim.
Bitno je "ne znati detalje". Samo cu te znacajno pogledati
To se zove nervoza pred mezubitangeIprinceze wrote: ↑14/11/2022 15:25 Kao da je primjetno neko nervozno stanjeSamo konstatiram kad vec nema martina. Ubice, ubice, ..... i samo ubice

ko je ikada procitao tragikomicnu lakrdiju od optuznice i poneki tekst mimo naslovnica u avazu znao je da ce biti oslobodjeni jer niti je bilo elemenata za podizanje optuznice, niti ono sto je navedeno kao osnovno (organizovani krimanalDonieBrasco wrote: ↑14/11/2022 15:19 Zar neko stvarno misli da ce Mutapi biti osuđeni i da ce se onda na tome zavristi, da ce oni idalje da sute nakon toga ? A da se ne odmota klupko dalje na stotine osoba do onih glavnih izvrsilaca ?
povraćao nije sigurnoGAU8 wrote: ↑14/11/2022 15:26Ja sam vidio da je vozilo hitne pomoci pod rotacijom stalo u traci i nakon 20-ak sekundi nastavilo po gasu. Nije semafor upitanju i nije bio niko ispred njega.DaysleepeR wrote: ↑14/11/2022 15:00 najveća glupost koja je postala dokaz na sudu i prihvaćena kao nešto normalno je da vozilo hitne pomoći mora stati kako bi neko povratio...
to se kosi sa svim mogućim protokolima i samom svrhom hitne pomoći
ni privatno auto ne mora stati da bi neko povratio, osim ako ne povraća kroz prozor, a kamoli vozilo hitne pomoći koje ima sve moguće uslove za tako nešto jer se to u većini hitnih slučajeva i očekuje
mučnina i povraćanje je jedna od najčešćih reakcija organizma na traumu
Komentar prolaznika je bio, pogorsalo se stanje pacijenta, morali su ga stabilizirati i nastaviti. Deutschland je upitanju
Polako, prvo se pomiri sa cinjenicom da nije u kamen uklesano da HP "ne smije stati ni pod razno".DaysleepeR wrote: ↑14/11/2022 15:31povraćao nije sigurnoGAU8 wrote: ↑14/11/2022 15:26
Ja sam vidio da je vozilo hitne pomoci pod rotacijom stalo u traci i nakon 20-ak sekundi nastavilo po gasu. Nije semafor upitanju i nije bio niko ispred njega.
Komentar prolaznika je bio, pogorsalo se stanje pacijenta, morali su ga stabilizirati i nastaviti. Deutschland je upitanju
kako sam već napisao, rodica mi je doktorica u hitnoj, a članove porodice su mi vozili u hitnoj koji su povraćali u toku vožnje i hitna nije stajala
Pa naravno da je Murizu i kompaniji u interesu da se ovo nikad ne riješi. Ovako mogu da glume moralne veličine.
OK, pretjerujem. Sorry.DaysleepeR wrote: ↑14/11/2022 15:36kako sam već napisao, rodica mi je doktorica u hitnoj, a članove porodice su mi vozili u hitnoj koji su povraćali u toku vožnje i hitna nije stajala
možda da pročitaš da sam pisao isključivo o povraćanju
O kome govoris kao strani, murizu? Jeli muriz tuzilac, sudija ili bilo sta?
ne mislim da lažu da su se zaustavljali, ali razlog je upitanGAU8 wrote: ↑14/11/2022 15:41OK, pretjerujem. Sorry.DaysleepeR wrote: ↑14/11/2022 15:36
kako sam već napisao, rodica mi je doktorica u hitnoj, a članove porodice su mi vozili u hitnoj koji su povraćali u toku vožnje i hitna nije stajala
možda da pročitaš da sam pisao isključivo o povraćanju
Po tvom misljenju ekipa HP onda laze. Koliko ih je uopste bilo? Sta kaze sud na to?
Ma to sam mislio - lazu kad kazu da su zastajali zbog povracanja.