laik1981 wrote: ↑14/11/2022 11:47
Trebate dozivjeti probijanje kroz krdo divljih konja na Cincaru.. Zimi ih zna biti po stotinjak i zauzmu 100-200 metara duzine ceste.. Lizu so sa ceste.. Meni se noge oduzele kada sam prvi put naletio na tu situaciju.. Opkolili mi auto.. Nemaju sekunde straha.. Jos mrak bio.. Horor
2019. godine se vraćamo iz Beograda i hajde, da što duže iskoristimo dan, krenućemo kući popodne pa jbt ga, svjesno ćemo po mraku pa lagano. I sad, ja inače idem na Šamac-Doboj-Zenica međutim tad se ono Vranduk radio i hajde da idemo preko Bijeljine pa ćemo na Vlasenicu-Sokolac i za Sarajevo...
Ljudi dragi, meni prvi put da vozim tuda a taj put prije Sokoca je ZONA SUMRAKA, crnilo kao da si upao u crnu rupu
Kad eto ti ispred mene krdo konja, lagano oni uz ulicu, po ulici al jbg, ne smijem da se usudim da im nešto trubim, idem prema njima i sl. I vozim tako 3-4 minute 2 na sat, upalio duga svjetla, učim šta znam samo da se sklone hahahahaha. Kad eto ti lika iza sa nekim kamionetom, i ko ono zaleti se prema njima, na sirenu, kako se oni razbježaše tako i ja za njim...
Helem, hoću da kažem da tako nešto po mraku fkt nije nimalo ugodno, nije mi bilo nimalo svejedno...