A da SDA/DF ponudi HDZ više nego trojka, što bi onda bila SDA politika ?
Pro ili kontra BiH ?
Ovo za ponudu SDA/DF sam napisao hipotetski jer je za Bakira utvrđeno da je nepopravljivi lažac čije se ponude i potpisi kače mačku o rep.
Ma lažu neprestano.
Ne spocitava niko NiPu koliciju...al ovaj nacin na koji se to radi i narativ je ipak nesto drugo..seksi_ideje wrote: ↑13/11/2022 00:13 Bez ikakve zafrkancije: izmedju HDZ 90 i HDZ nema razlike u politickom dijelovanju. Obe su clanice HNS-a i obe se zalazu za iste stvari.
HDZ se ne moze zaobici i to je nasa realnost. Ne znam zasto sto se NiP-u pokusava spocitati koalicija sa HDZom a u federalnom domu, zastupnici DF-a su svoje rucice dizali na sve zakonske prijedloge SDA i HDZ-a. Dakle, kad tandem SDA i DF to radi, nema problema, kad NiP hoce u koaliciju sa HDZom, to je veleizdaja![]()

Ma normalno..isto je i za srbe. Sta kao Drasko Vukan i ini bi imali kontra poltiku od Dodika..
Spit_fire wrote: ↑13/11/2022 00:18Ne spocitava niko NiPu koliciju...al ovaj nacin na koji se to radi i narativ je ipak nesto drugo..seksi_ideje wrote: ↑13/11/2022 00:13 Bez ikakve zafrkancije: izmedju HDZ 90 i HDZ nema razlike u politickom dijelovanju. Obe su clanice HNS-a i obe se zalazu za iste stvari.
HDZ se ne moze zaobici i to je nasa realnost. Ne znam zasto sto se NiP-u pokusava spocitati koalicija sa HDZom a u federalnom domu, zastupnici DF-a su svoje rucice dizali na sve zakonske prijedloge SDA i HDZ-a. Dakle, kad tandem SDA i DF to radi, nema problema, kad NiP hoce u koaliciju sa HDZom, to je veleizdaja![]()
Stvari o kojima Konakovic govori su puno vece od nekog tendera
Covjek je potparol HDZa i ususio bih se reci UZP, narativ je postavljen tako da su hrvati zakinuti za paradrzavu i on je sad tu da ispravi tu nepravdu...
I raja to podrzava jer se ovaj kao bori protiv SDA...
Kazem opet ..to nije kolacija nego izdaja i ujdurma
Citaj imat ces se kad kajat ako dino uspijeseksi_ideje wrote: ↑13/11/2022 00:21Spit_fire wrote: ↑13/11/2022 00:18
Ne spocitava niko NiPu koliciju...al ovaj nacin na koji se to radi i narativ je ipak nesto drugo..
Covjek je potparol HDZa i ususio bih se reci UZP, narativ je postavljen tako da su hrvati zakinuti za paradrzavu i on je sad tu da ispravi tu nepravdu...
Ja kod tebe samo citam: bla bla, blablabla, bla bla, bla.
tu se vidjelo da je Božo teška mindja.
Prvo ga je doveo Bakir Hadžiomerović na ubjeđivanje. Atmosfera je bila kao kad smo vodili 1 poen razlike i imali napad protiv Italije 1999. I ishod je bio isti.
Jarane, kako ste krenuli, ispašće kad su se vraćali iz Mostara, Dino autom izgurao autobus sa djecom u Salakovac.Spit_fire wrote: ↑13/11/2022 00:18Ne spocitava niko NiPu koliciju...al ovaj nacin na koji se to radi i narativ je ipak nesto drugo..seksi_ideje wrote: ↑13/11/2022 00:13 Bez ikakve zafrkancije: izmedju HDZ 90 i HDZ nema razlike u politickom dijelovanju. Obe su clanice HNS-a i obe se zalazu za iste stvari.
Interesantno, znaci i danas i jucer priziva Dodika, ovo je od jucer:Lakat Jebić wrote: ↑12/11/2022 19:33"I Dodiku ce odgovarati da dobije nove pregovarace iz sarajeva, ja sam vidio da taj covjek..."Lakat Jebić wrote: ↑12/11/2022 19:09 "Covic se spasava da prodise, hdz umoran od prevara i lazi sda"
Epski intervju
Epski intervju
Al evo dodao je da mu je bakir ipak drazi
Nije ni to nista novo, nije proslo vise od 48H poslje izbora prije nego sto je pozvao Dodika i Covica na dogovor prvi put a konacni rezultati ni blizu.Takav je razgovor bio i sa HDZ, nema ucjena, otvoreni smo, tako će biti i sa Dodikom", istakao je Konaković na press konferenciji.

sda banda ne odustaje, ali vlasti vidjeti neće. kako ono kaže pjesma, "uzalud vam trud svirači".tramvajtrojka wrote: ↑13/11/2022 00:20
znaci avdo nastavlja kafe sa osmicom![]()
kao sto je i prije radio jednom poslusan ker uvijek poslusan ker
![]()
, a i ovaj treci je od vcrs siroj javnosti poznat
sad nakon nekoliko mjeseci se saznalo i za njega
![]()
![]()
A možda se igraju dobrog i lošeg policajca i usput vas trolaju?Str0nz wrote: ↑13/11/2022 00:30Interesantno, znaci i danas i jucer priziva Dodika, ovo je od jucer:Lakat Jebić wrote: ↑12/11/2022 19:33
"I Dodiku ce odgovarati da dobije nove pregovarace iz sarajeva, ja sam vidio da taj covjek..."
Epski intervju
Al evo dodao je da mu je bakir ipak drazi
Nije ni to nista novo, nije proslo vise od 48H poslje izbora prije nego sto je pozvao Dodika i Covica na dogovor prvi put a konacni rezultati ni blizu.Takav je razgovor bio i sa HDZ, nema ucjena, otvoreni smo, tako će biti i sa Dodikom", istakao je Konaković na press konferenciji.
Niksic nekoliko puta rekao da moze bez SNSDa i danas uzivo razgovarao sa Sarovicem, koji kaze da hoce da budu dio vlasti a Niksic upozorava da se ne da Dodiku cetvrtog delegata u domu narodu jer su tada neizbjezni. Ko onda "liderise procesima" u "Osmorki"? Vodeca stranka tog "prijateljskog" projekta ili stranka sa kompenzacijske liste, koja na svakom nivou ima manje direktni delegata nego kompenzacijski, pod liderstvom Bosnjackog Dritana, hmm..![]()
U prijevodu...jebaće njih Bake pa makar morao potpisati i treći.
al jaki su mi to se totalno zadalo da pise neke konstrukcije a teorije im imaju rupa kao sto ih je imao titanic u zadnjih sat vremena dok je plovio , to od bie, do amerike pa skontajte se ne moze covjek biti americka, hrvatska il srpska sluga mora biti jedno ovako ispada sizofreno baci u vazduh pa ako se sta zalijepi dobro je , a posto je gravitacija neminovna stvar jbg vrati se sve nazad kao bumerangdale cooper wrote: ↑13/11/2022 00:40U prijevodu...jebaće njih Bake pa makar morao potpisati i treći.![]()