Promjenila ime
Pana cota ili tako nešto
Tako da ne znam u čemu je fol tu
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Onda je garant prodao biznis, pitat ću ga. Ili je morao zbog tog NjamNjama od prije.
EFD22 wrote: ↑11/11/2022 14:25 U Travniku je Njam Njam ova
Palačinkarnica “Njam Njam” Travnik
062 663 288
https://maps.app.goo.gl/St6DYcPJz5dVfCuW7?g_st=ic
Koji burger da tražim, pošto nisam bio do sada...?Not My Idea wrote: ↑11/11/2022 15:13 Kad sam već tu a spominjete City burger, da preporučim![]()
Tačno da čovjek ne povjeruje da ono ima u Zenici.
Svaka čast momku, sve je vrhunsko.
Gdje je toNot My Idea wrote: ↑11/11/2022 15:13 Kad sam već tu a spominjete City burger, da preporučim![]()
Zenica burger je ako voliš klasiku bez previše đerida. Kvalitetna pljeska, kvalitetna salata i sir, sve ono vrhunsko.anex wrote: ↑11/11/2022 15:14Koji burger da tražim, pošto nisam bio do sada...?Not My Idea wrote: ↑11/11/2022 15:13 Kad sam već tu a spominjete City burger, da preporučim![]()
Ne znam šta ima, šta je dobro...
Svi ovi gradovi su mi poželjni...volim sve to ali mi je najbolji DubaiEFD22 wrote: ↑11/11/2022 15:19Zenica burger je ako voliš klasiku bez previše đerida. Kvalitetna pljeska, kvalitetna salata i sir, sve ono vrhunsko.
Ako voliš malo ljuće, Madrid je top, meni je najdraži.
Ako voliš puno sira, onda Paris.
Voliš mozzarellu - Torino.
Ako voliš da ga ne možeš pojest čega sve nema u njemu, onda Dubai![]()
A i chicken - Chicago je dobar.
Vjerovatno su najskuplji burgeri u gradu, ali realno, i najbolji su u smislu kvalitete namirnica. Sve je friško i provjereno 100%. I pomfrit mu je dobar.
Onda obavezno probaj Dubai, ali i Paris.anex wrote: ↑11/11/2022 15:25Svi ovi gradovi su mi poželjni...volim sve to ali mi je najbolji DubaiEFD22 wrote: ↑11/11/2022 15:19
Zenica burger je ako voliš klasiku bez previše đerida. Kvalitetna pljeska, kvalitetna salata i sir, sve ono vrhunsko.
Vjerovatno su najskuplji burgeri u gradu, ali realno, i najbolji su u smislu kvalitete namirnica. Sve je friško i provjereno 100%. I pomfrit mu je dobar.zato što volim da ima svega da ne mogu pojesti
![]()
Evo tačna lokacija, u pitanju je pješačka zona. Auto se može ostaviti ovdje.
EFD22 wrote: ↑11/11/2022 15:19Zenica burger je ako voliš klasiku bez previše đerida. Kvalitetna pljeska, kvalitetna salata i sir, sve ono vrhunsko.
Vjerovatno su najskuplji burgeri u gradu, ali realno, i najbolji su u smislu kvalitete namirnica. Sve je friško i provjereno 100%. I pomfrit mu je dobar.