Mene su bar 50 puta ovdje nazvali SDA-DF botom, a u tome prednjači onaj nekakav agent zero, koji u svom bogatom vokabularu barata sa čak četiri riječi: SDA, bot, centrala, sendvič
Postalo je to već degutantno.
Mene su bar 50 puta ovdje nazvali SDA-DF botom, a u tome prednjači onaj nekakav agent zero, koji u svom bogatom vokabularu barata sa čak četiri riječi: SDA, bot, centrala, sendvič
Tačno takoStudent_u_Ostavci wrote: ↑10/11/2022 23:53 Naši jadnici su morali na ove izjave goveda iz Laktaša odgovoriti zajedničkim saopštenjem.
Umjesto toga, Konaković tabiri o tome ko je pokrao izbore u Tuzli, Vepar Zahiragić kmeči da bez njega ne može ništa, Nikšić broji bošnjačke ruke...jadnici nisu svjesni šta rade. Borba za vlast im je pomutila i ono malo mozga.
Jesil ti protiv jedinstva proBiH stranaka (svih stranaka sa sjedištem u Sarajevu) na državnom nivou spram separatističkog bloka HDZ/SNSD ?
Da. Nema jedinstva sa gujama u njedrima i onima koji su prodali drzavu za klinicki centar i reviziju presude za genocid, nabavili kineske respiratore preko poljoprivredne zadruge u jeku najvece zdravstvene krize u zadnjih 50 godina, koji najvaznije funkcije u drzavi daju ljudima bez diploma, koji kao u Kumu "zavrsavaju" izbor gradonacelnika glavnoga grada jedine nam Bosne i Hercegovine......
Ne samo on, nego tako misli i većina forumskih "prvaka". Kako sam i napisao na prethodnoj stranici, glavni cilj izbora je očito bio da se uništi samo SDA, a sa HDZ i SNSD ćemo lako
Uredu. Poštujem mišljenje._BataZiv_0809 wrote: ↑11/11/2022 00:06Da. Nema jedinstva sa gujama u njedrima i onima koji su prodali drzavu za klinicki centar i reviziju presude za genocid, nabavili kineske respiratore preko poljoprivredne zadruge u jeku najvece zdravstvene krize u zadnjih 50 godina, koji najvaznije funkcije u drzavi daju ljudima bez diploma, koji kao u Kumu "zavrsavaju" izbor gradonacelnika glavnoga grada jedine nam Bosne i Hercegovine......
Sa otvorenim neprijateljem znas na cemu si. Sa petom kolonom i izdajicama nikad nisi nacisto.
Zato SDA mora na klupu. Dosta je 30 godina.
Nažalost, nadam se da je zaista kratkovidnost u pitanju, ako je nešto drugo - onda su stvarno dobro organizovali internet vojsku.guruguru95 wrote: ↑11/11/2022 00:09Ne samo on, nego tako misli i većina forumskih "prvaka". Kako sam i napisao na prethodnoj stranici, glavni cilj izbora je očito bio da se uništi samo SDA, a sa HDZ i SNSD ćemo lako![]()
HDZ-om i SNSD-om treba da se bavi njihovo glasacko tijelo. Ne moze ih se iz udobnosti Sarajeva poraziti. Ali moze im se ne naguzivati na svakom cosku kako je to SDA radila zbog Sebijine fotelje.guruguru95 wrote: ↑11/11/2022 00:09Ne samo on, nego tako misli i većina forumskih "prvaka". Kako sam i napisao na prethodnoj stranici, glavni cilj izbora je očito bio da se uništi samo SDA, a sa HDZ i SNSD ćemo lako![]()
Nabrojim ti 5-6 krupnih stvari, koje bi u svakoj normalnoj drzavi i drustvu bile ravne izdaji, a tebj je to suvisno i prezvakano.Ozimician wrote: ↑11/11/2022 00:10Uredu. Poštujem mišljenje._BataZiv_0809 wrote: ↑11/11/2022 00:06
Da. Nema jedinstva sa gujama u njedrima i onima koji su prodali drzavu za klinicki centar i reviziju presude za genocid, nabavili kineske respiratore preko poljoprivredne zadruge u jeku najvece zdravstvene krize u zadnjih 50 godina, koji najvaznije funkcije u drzavi daju ljudima bez diploma, koji kao u Kumu "zavrsavaju" izbor gradonacelnika glavnoga grada jedine nam Bosne i Hercegovine......
Sa otvorenim neprijateljem znas na cemu si. Sa petom kolonom i izdajicama nikad nisi nacisto.
Zato SDA mora na klupu. Dosta je 30 godina.
Objašnjenje je bilo suvišno i prežvakano X puta.
Uz dužno poštovanje, ne slažem se u potpunosti. HDZ i SNSD mogu biti poražene isključivo i samo u Sarajevu, jedinstvenim nastupom probosanskih snaga. Njihovo glasačko tijelo ih nikada neće kazniti zbog korupcije ili kriminala jer su gotovo svi na istom fonu fašističkih i separatističkih ideja koje promovišu Dodik i Čović. Ipak je to za njih mnogo važnija stvar od "dnevnih problema" poput kriminala, korupcije, nepotizma, gladi, bijede, nestašice, besparice... Nemojmo se lagati i zavaravati._BataZiv_0809 wrote: ↑11/11/2022 00:13HDZ-om i SNSD-om treba da se bavi njihovo glasacko tijelo. Ne moze ih se iz udobnosti Sarajeva poraziti. Ali moze im se ne naguzivati na svakom cosku kako je to SDA radila zbog Sebijine fotelje.guruguru95 wrote: ↑11/11/2022 00:09
Ne samo on, nego tako misli i većina forumskih "prvaka". Kako sam i napisao na prethodnoj stranici, glavni cilj izbora je očito bio da se uništi samo SDA, a sa HDZ i SNSD ćemo lako![]()
Ako ćeš iskreno, svaku zemlju potresaju slični skandali, naravno daju se i ostavke - ali kod nas zbog kompleksnosti sistema to baš i nije tako jednostavno._BataZiv_0809 wrote: ↑11/11/2022 00:18Nabrojim ti 5-6 krupnih stvari, koje bi u svakoj normalnoj drzavi i drustvu bile ravne izdaji, a tebj je to suvisno i prezvakano.
E golemo oba mi oca!
Ozimician wrote: ↑11/11/2022 00:26Ako ćeš iskreno, svaku zemlju potresaju slični skandali, naravno daju se i ostavke - ali kod nas zbog kompleksnosti sistema to baš i nije tako jednostavno._BataZiv_0809 wrote: ↑11/11/2022 00:18
Nabrojim ti 5-6 krupnih stvari, koje bi u svakoj normalnoj drzavi i drustvu bile ravne izdaji, a tebj je to suvisno i prezvakano.
E golemo oba mi oca!
Niko ne opravdava nabavku respiratora, kao ni korištenje industrijskog kisika u RS.
Također, u nabavci respiratora je direktno učestvovala i Željka MIličević - HDZ ministar + za vrijeme najveće zdravstvene krize HDZ je držao ministarstvo zdravsva u FBIH i Ministarstvo civilnih poslova na državnom nivou.
Pored Sebije - sjetimo se i direktora SKB Mostar i "ušao nam je sazad". O direkoru UKC RS Banja Luka - neću ni da govorim.
Eh vidiš, vaš je problem što smatrate da svako treba imati svoj begovat i njime begovati i izvan vašeg begovata vas ne zanima.
Mene itekako zanimaju i građani u BL i u Mostaru.
Ponovo, niko ne opravdava ovo što ti govoriš - slažem se s tobom. Ali brate pogledaj i na drugim stranama kako stvari stoje, dakle ako zanemarimo separatizam, dakle možete ići u koaliciju s onima koji daju pacijentima industrijski kisik i učestvuju u nabavci kineskih respiratora, ali ne možete s onima koji učestvuju u nabavci kineskih respiratora. xD Shizofrenija.
Da bi mijenjao moras biti vlast. Ovo sto konakovic govori je istina koja se nekom svidja nekom ne ali cista i tuzna istina nazalost. Za zahiragica se slazem on je primjer kako bosnjacki politicar ne smije da se ponasa sramota je ogromna za bosnjake. Niksicu nije lako ali dobro se nosi za sada sa pritiscima. Ako sve zavrsi dobro po bosnu a ja mislim da hoce bice zahvaljujuci jedino i iskljucivo zapadnim saveznicima pod uslovom da nas oslobode najgorih medju nama jer ovaj sistem to nama ne dozvoljava. Pred nama je vrijeme koje ce pokazati.Student_u_Ostavci wrote: ↑10/11/2022 23:53 Naši jadnici su morali na ove izjave goveda iz Laktaša odgovoriti zajedničkim saopštenjem.
Umjesto toga, Konaković tabiri o tome ko je pokrao izbore u Tuzli, Vepar Zahiragić kmeči da bez njega ne može ništa, Nikšić broji bošnjačke ruke...jadnici nisu svjesni šta rade. Borba za vlast im je pomutila i ono malo mozga.
Upravo tako! Razgovori treba da se vode u Sarajevu a ne da Trojka ide na noge onom govnetu u Mostar, i još da stoje iza njega ko tri konobara, dok on drži svoje hzhb monologe. Ista stvar i sa Dodikom. Trebalo je odmah danas reagovati na onu bljuvotinu i izaći sa kakvom-takvom zajedničkom izjavom, a ne dozvoljavati da se fašistički okot ispišava po nama do besvijesti.Ozimician wrote: ↑11/11/2022 00:12Nažalost, nadam se da je zaista kratkovidnost u pitanju, ako je nešto drugo - onda su stvarno dobro organizovali internet vojsku.guruguru95 wrote: ↑11/11/2022 00:09
Ne samo on, nego tako misli i većina forumskih "prvaka". Kako sam i napisao na prethodnoj stranici, glavni cilj izbora je očito bio da se uništi samo SDA, a sa HDZ i SNSD ćemo lako![]()
Ali iskreno mislim da svako ko ima imalo ličnog dostojanstva, nakon današnje Dodikove izjave - može da sebi pljune u facu ako ode bez široke koalicije s njim na razgovor (makar to bila SDA, DF ili Trojka) + razgovor isključivo mora da se vodi u Sarajevu !
I ja se nadam da će biti tako, ali bgmi nisam primjetio da "zapadni saveznici" pokušavaju da nas oslobode Milorada Dodika tolike godine, a Dragana Čovića čak i otvoreno podržavaju - tako da u njihove namjere itekako sumnjam.sajber87 wrote: ↑11/11/2022 00:34Da bi mijenjao moras biti vlast. Ovo sto konakovic govori je istina koja se nekom svidja nekom ne ali cista i tuzna istina nazalost. Za zahiragica se slazem on je primjer kako bosnjacki politicar ne smije da se ponasa sramota je ogromna za bosnjake. Niksicu nije lako ali dobro se nosi za sada sa pritiscima. Ako sve zavrsi dobro po bosnu a ja mislim da hoce bice zahvaljujuci jedino i iskljucivo zapadnim saveznicima pod uslovom da nas oslobode najgorih medju nama jer ovaj sistem to nama ne dozvoljava. Pred nama je vrijeme koje ce pokazati.Student_u_Ostavci wrote: ↑10/11/2022 23:53 Naši jadnici su morali na ove izjave goveda iz Laktaša odgovoriti zajedničkim saopštenjem.
Slažem se, da stvar bude jasna, radio je i Bakir slične stvari, a Trojka ponavlja istu grešku.guruguru95 wrote: ↑11/11/2022 00:35Upravo tako! Razgovori treba da se vode u Sarajevu a ne da Trojka ide na noge onom govnetu u Mostar, i još da stoje iza njega ko tri konobara, dok on drži svoje hzhb monologe. Ista stvar i sa Dodikom. Trebalo je odmah danas reagovati na onu bljuvotinu i izaći sa kakvom-takvom zajedničkom izjavom, a ne dozvoljavati da se fašistički okot ispišava po nama do besvijesti.Ozimician wrote: ↑11/11/2022 00:12
Nažalost, nadam se da je zaista kratkovidnost u pitanju, ako je nešto drugo - onda su stvarno dobro organizovali internet vojsku.
Ali iskreno mislim da svako ko ima imalo ličnog dostojanstva, nakon današnje Dodikove izjave - može da sebi pljune u facu ako ode bez široke koalicije s njim na razgovor (makar to bila SDA, DF ili Trojka) + razgovor isključivo mora da se vodi u Sarajevu !
Budimo realni, čašćenja ne fali na svim stranama. Eh sad naravno nekog više boli kad protivnička ekipa časti, nego kad njegova.agnostic_front wrote: ↑11/11/2022 00:41 Hajmo jedan snaaazan patriotski blok, dok ne skontamo kako da razjebemo snaaazan patriotski blok. U medjuvremenu cemo nazivati te koje pozivamo u snaaazan patriotski blok dritanima, izdajicama, komunjarama (cini mi se da sorosevci nisu jos dosli na red, al koliko se hambasada proziva, izvjesno je da i to uskoro ide). I onda se kao ljudi pitaju zasto im niko ne vjeruje.
Kako?guruguru95 wrote: ↑11/11/2022 00:23 HDZ i SNSD mogu biti poražene isključivo i samo u Sarajevu, jedinstvenim nastupom probosanskih snaga.
_BataZiv_0809 wrote: ↑11/11/2022 00:47Kako?guruguru95 wrote: ↑11/11/2022 00:23 HDZ i SNSD mogu biti poražene isključivo i samo u Sarajevu, jedinstvenim nastupom probosanskih snaga.