Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sanjarko wrote: ↑06/11/2022 21:37
Ma znam, leti 10-tka, ali me nesto zeza. Memu mi na 8.1 radio kao singerica, do zadnjeg tj., kvara nekog azuriranjem. Mozda predzem na 11-tku. Vidjet cu. Sve nesto zeza i SF, i Memu, i igrica tj., ovo vaznije, ostalo glat radi.
Sanjarko wrote: ↑06/11/2022 21:37
Ma znam, leti 10-tka, ali me nesto zeza. Memu mi na 8.1 radio kao singerica, do zadnjeg tj., kvara nekog azuriranjem. Mozda predzem na 11-tku. Vidjet cu. Sve nesto zeza i SF, i Memu, i igrica tj., ovo vaznije, ostalo glat radi.
Skinem, sumnjam da je jer je nov laptop, nesto u prozoru od Memu nece kursor od dzojstika, sve od dzojstika radi samo kursor nece, cak pokusao i staviti imitaciju misa, hoce tako kursor ali posto je znj dzojstik obrnuto mu kursor radi, ja to s jednim, Keystick programom do sad sam reprogramirao. Sad nesto zeza.
Peacean wrote: ↑07/11/2022 11:30
Za one koji još nisu odustali od Kodija sada je aktuelan i Arrow Negra iz Španije. Za sada uredno radi, vidjećemo kako će nas balkance izdržati
+1 Proradio Fleca Negra? Znao sam ja za taj build. Ali meni nije radio.
Ne instaliraš cijeli build već samo Aguia Vavoo addon. Imaš doduše i gomilu buildova pa možeš isprobati mada su većinom za sadržaje na španskom i portugalskom.
Sanjarko wrote: ↑07/11/2022 11:32
+1 Proradio Fleca Negra? Znao sam ja za taj build. Ali meni nije radio.
Ne instaliraš cijeli build već samo Agua Vivoo addon. Imaš doduše i gomilu buildova pa možeš isprobati mada su većinom za sadržaje na španskom i portugalskom.
Ma imali pvr, ja mislio pvr za tekme, sta me gabri sta je na Latino, bitno da idu tekme tj., da se mogu tekme na njemu gledati. Odradim u toku dana ovo. Evo baterija pri kraju pa sad nemogu.
Mecool box mi odkako je dosao radi mi Tivimate recimo 2-3 dana preko Stalker liste i kada sljedeci dan dodjem pokrenem slika stoji ne pokrece se..izadjem otvorim youtube isti slusaj nece da krene video ni jedan. Pokusao WiFi i LAN vezom sve sam pokusavao..jedino sto tada pomaze je reboot boxa ili iskljuci iz struje ukljuci. Prodavac sa aliexpress mi slao isti firmware koji je sada da ponovo ubacim i to pokusao radi 24 sata ili duze i isto sutradan kada ukljucim na daljincu slika zaledila. Je li se kome ovo desavalo ? Da sta Internet provajder ne blokira. Prodavac veli da box posaljem u koverti nazad u Kinu. I to mi je sada trosak dodatni
arminicos wrote: ↑07/11/2022 13:43
Mecool box mi odkako je dosao radi mi Tivimate recimo 2-3 dana preko Stalker liste i kada sljedeci dan dodjem pokrenem slika stoji ne pokrece se..izadjem otvorim youtube isti slusaj nece da krene video ni jedan. Pokusao WiFi i LAN vezom sve sam pokusavao..jedino sto tada pomaze je reboot boxa ili iskljuci iz struje ukljuci. Prodavac sa aliexpress mi slao isti firmware koji je sada da ponovo ubacim i to pokusao radi 24 sata ili duze i isto sutradan kada ukljucim na daljincu slika zaledila. Je li se kome ovo desavalo ? Da sta Internet provajder ne blokira. Prodavac veli da box posaljem u koverti nazad u Kinu. I to mi je sada trosak dodatni
Da u startu iskljucis provajdera, probaj pokrenuti listu/youtube u telefonu. Ako radi, znaci nije do njega. Drugo, probaj custom rom/firmware, mozda je taj stock bagovit. S kinezima nikad ne znas na cemu si.
S Kinezima ili ubodeš ili ne, moj Dell laptop, made in China trajao 10 godina, ovaj HP ne znam koliko će, ako potraje 3-4 godine na konju sam. Smartfon u stare 5 godina star i još traje.
Jednostavno ili se potrefi ili ne. Pretpostavljam i s boksovima itd.
Eno čitam neki dan čak i Kawasaki se pravi u Kini tj., dijelovi za isti.
Mecool je vrhunski box i ne može se podvesti pod "kineza".
To što je momak opisao vuče na neki problem sa Tivimate aplikacijom. Zna ona loše raditi na pojedinim boxovima, ali to je greška od strane aplikacije, a ne boxa.
MehmedPasaMoric wrote: ↑07/11/2022 15:57
Kodi je prno u shishu sto se tice PVRa, u VIP grupi vec 7 dana nikakvih novosti
Meni radi na dva boxa ali inst prije 3 mj ne diram nista izgleda da su ostale liste koje nisu opterecene radi kao sat,a na dva sto sam skoro inst prijateljima stalo je sve.
Meni radi na dva boxa ali inst prije 3 mj ne diram nista izgleda da su ostale liste koje nisu opterecene radi kao sat,a na dva sto sam skoro inst prijateljima stalo je sve.
Da potvrdim, radi odlicno. Instalirao maksuz iz repoa maloprije. Ljudi prave gresku sto siluju portale, umjesto da sacekaju da se stabilizuje. Onda odraditi update portala. Evo od prve uspjelo:
Student_u_Ostavci wrote: ↑07/11/2022 11:55
Svaka čast svima koji se i dalje peglaju sa kodiem
Zahvalan sam Peđi. Da nije razjebao GR, ja nikada ne bi install stalker player i ott.
Do par dana sam i ja cupao kose sa kodijem i tek sad vidim rahatluka sa ott free i placenim listama koje sam testirao sa alibabe,ovi kinezi su stvarno cudo cim nestane dzabnih kupujem od kineza.Hvala svima sa foruma na informacijama
irac300 wrote: ↑07/11/2022 16:14
Da potvrdim, radi odlicno. Instalirao maksuz iz repoa maloprije. Ljudi prave gresku sto siluju portale, umjesto da sacekaju da se stabilizuje. Onda odraditi update portala. Evo od prve uspjelo:
Meni isto nije jasno šta se kod ljudi dešava, jer meni taj build i PVR, te portali rade na svim uređajima.
Kad prestanu da rade, samo uradim update i restart Kodi aplikacije i opet radi.
A koristim build na laptopu, tabletu, TV-u i Android box-u.
Isto. Instalirao nekad u septembru, nikad bolje nije radio nego sad. Utakmicu na hrvatskoj areni juventus-inter pogledao bez ijednog stucanja ili ispadanja iz kanala.
semsasuljakovic wrote: ↑07/11/2022 14:40
Mecool je vrhunski box i ne može se podvesti pod "kineza".
To što je momak opisao vuče na neki problem sa Tivimate aplikacijom. Zna ona loše raditi na pojedinim boxovima, ali to je greška od strane aplikacije, a ne boxa.
Imam MeCool KM3 64/4 Top Topova radi vec 3.u godinu bez greske!!
Ja ga licno ne koristim ali vidim da velikoj vecini ne radi, puno vise se ljudi zali nego sto se zalilo dok je grupa bila otvorenog tipa... Sta je i do cega je nemam pojma, vjerovatno je ubaceno manje kvalitetnih listi pa su i manje sanse da se generisanjem ubode jedna od njih u masi onih losijih
Dobro? I koji je sad to build na kraju? Onaj iz video tutorijala?
Btw. OTT je vrhunska aplikacija, nema šta, samo što se mora uložiti podosta vremena u traženju stabilne liste. To je slično potrazi za "svetim gralom"
irac300 wrote: ↑07/11/2022 16:14
Meni isto nije jasno šta se kod ljudi dešava, jer meni taj build i PVR, te portali rade na svim uređajima.
Kad prestanu da rade, samo uradim update i restart Kodi aplikacije i opet radi.
A koristim build na laptopu, tabletu, TV-u i Android box-u.
Meni čak GR radi i na MacBook Air M1 Ventura.
I ne, nisam ništa platio..
Ircu želim javno da se zahvalim za info i pomoć u vezi OTT-a