Premijer liga BiH - @manijak1
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Charuga
- Globalni moderator
#16701 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
U pravu je čovjek, regularno suđenje, kmečanje bez razloga. Bilo, prošlo, idemo dalje ...
- slucajan
#16702 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Odavno nisam pogledao težu utakmicu za suđenje.
Prepunu tenzija, neartikulisanih krikova sa tribina, urlanja sa klupe, bespotrebnog pritiska i sve to sa jednom krupnom greškom.
A i to tek u nadoknadi kada nije dosuđen penal za Borac nakon evdidentnog prekršaja nad Lukićem.
Svakako to ne bi bitnije uticalu na krajnji ishod utakmice.
Složio bih se sa velikim gospodinom Mulalićem, dugo vremena unazad odvratniju utakmicu ne pogledah.
Prepunu tenzija, neartikulisanih krikova sa tribina, urlanja sa klupe, bespotrebnog pritiska i sve to sa jednom krupnom greškom.
A i to tek u nadoknadi kada nije dosuđen penal za Borac nakon evdidentnog prekršaja nad Lukićem.
Svakako to ne bi bitnije uticalu na krajnji ishod utakmice.
Složio bih se sa velikim gospodinom Mulalićem, dugo vremena unazad odvratniju utakmicu ne pogledah.
- animus
#16703 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
U početku je bolno ali kasnije navikneš. Tako smo i mi u početku plakali i histerisali ali sada lagano prihvatimo karanje. Šta ćeš. Kad nemamo muda onda te kara onaj koji ima.
Taj isti Bilbija nas je uništio protiv Zrinjskog. Pa evo i Sloboda nam ga zabi iz ofsajda. Šuti i prihvati.
Taj isti Bilbija nas je uništio protiv Zrinjskog. Pa evo i Sloboda nam ga zabi iz ofsajda. Šuti i prihvati.
- Charuga
- Globalni moderator
-
splinter
#16705 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Nemaju oni nikakva muda nego poluge moći. Za sad im prolazi, ali ima i drugih primjera. Šta bi poslje belaja sa sudijom Topalovićem i Veležom?animus wrote: ↑07/11/2022 09:21 U početku je bolno ali kasnije navikneš. Tako smo i mi u početku plakali i histerisali ali sada lagano prihvatimo karanje. Šta ćeš. Kad nemamo muda onda te kara onaj koji ima.
Poslije toga Hasić je zaplatio ali Velež je dobio ok suđenje i općenito odnos kakav treba da bude.
Jednom će se preći crvena linija, pa ćemo sa lešinarske najači koje mlatimo gdje stignemo preći na neke druge likove . . .
- Didier
#16706 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
S vama ni u crkvu. Što niste pravili udruženje prije nego ste ukrali titulu 2020. godine?
Kako si došao do zaključka da je Ivica Osim postavio Vicu tako što je ustvari postavio Begića? Jesi li ti mogao šta pametnije smisliti?last mohicans wrote: ↑07/11/2022 00:09
Jesi mogao šta pametnije smisliti? Koji izljevi nekontrolisane mrznje prema klubu. Sablja, da to nisi ti? Znači kihat ćemo poklonjenu titulu svi dok Vico ne sjaše ili sve ne razjebe? A mi bili da se prvenstvo nastavi, hiljadu puta rečeno. Da te podsjetim, Vicu je instaliro i ostavio Begić, niko drugi, kao rješenje talova. Srbi podrzali njega, došlo vrijeme da on podrži Vicu. Istog tog Begića je i famozni komitet iznjedrio, a isti taj komitet je stitio tvoj klub, sjećaš se, znaš s kime na čelu, baš kao što Vico štiti svoj klub,tako je komitet gurao u titule manji sarajevski klub. Zato u nedostatku nečeg pametnijeg, ostavi se FKS.
Kihaćete titulu i poslije Vice, karma je kurva. Tako i mi kišemo već godinama što smo bili prepotentni i što smo mnoge svoje zaposlenike i igrače ostavili na cjedilu, pa nam je svaki bivši igrač dao barem jedan gol. Vama se već dvije godine vraća, jer ste loši. Sudije vas nigdje nisu zaklale osim protiv Slobode u utakmici koju biste opet izgubili, a nas bukvalno zakolju svako jebeno kolo, pa i kad pobijedimo.
I prestanite lagati da ste bili za nastavak prvenstva, svi vaši ljudi su glasali da vam se titula pokloni. Nadam se da će vam ta papirna titula biti zadnja u ovom vijeku.
- Didier
#16707 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
To je jedino i ispravno i moguće u ovakvim momentima. Trebalo je četničko govno juče uzeti kao taoca na Grbavici, pa bismo vidjeli kad će nas neko opet onako pokrasti.splinter wrote: ↑07/11/2022 09:31Nemaju oni nikakva muda nego poluge moći. Za sad im prolazi, ali ima i drugih primjera. Šta bi poslje belaja sa sudijom Topalovićem i Veležom?animus wrote: ↑07/11/2022 09:21 U početku je bolno ali kasnije navikneš. Tako smo i mi u početku plakali i histerisali ali sada lagano prihvatimo karanje. Šta ćeš. Kad nemamo muda onda te kara onaj koji ima.
Poslije toga Hasić je zaplatio ali Velež je dobio ok suđenje i općenito odnos kakav treba da bude.
Jednom će se preći crvena linija, pa ćemo sa lešinarske najači koje mlatimo gdje stignemo preći na neke druge likove . . .
Ni kad smo onako loši nas ne mogu pobijediti pošteno.
- Blixen
- Blixen
-
Registarska tablica
#16710 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Mulalica za selektora.
-
last mohicans
#16711 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Nama stvari u klubu nisu poslozene kako treba, a poslozit ce se, aBd. Da, mi smo loši, pa nam se karma vraća. Vi ste vec imali šampionske ambicije, ali karma is the bitch, tj. Kulašin je bitch sto vam je zabio. Dok imate orangutana na klupi, ja ne brinem. Samo je dodatno unio nervozu u svoju ekipu, a izjava nakon utakmiceDidier wrote: ↑07/11/2022 09:32S vama ni u crkvu. Što niste pravili udruženje prije nego ste ukrali titulu 2020. godine?
Kako si došao do zaključka da je Ivica Osim postavio Vicu tako što je ustvari postavio Begića? Jesi li ti mogao šta pametnije smisliti?last mohicans wrote: ↑07/11/2022 00:09
Jesi mogao šta pametnije smisliti? Koji izljevi nekontrolisane mrznje prema klubu. Sablja, da to nisi ti? Znači kihat ćemo poklonjenu titulu svi dok Vico ne sjaše ili sve ne razjebe? A mi bili da se prvenstvo nastavi, hiljadu puta rečeno. Da te podsjetim, Vicu je instaliro i ostavio Begić, niko drugi, kao rješenje talova. Srbi podrzali njega, došlo vrijeme da on podrži Vicu. Istog tog Begića je i famozni komitet iznjedrio, a isti taj komitet je stitio tvoj klub, sjećaš se, znaš s kime na čelu, baš kao što Vico štiti svoj klub,tako je komitet gurao u titule manji sarajevski klub. Zato u nedostatku nečeg pametnijeg, ostavi se FKS.
Kihaćete titulu i poslije Vice, karma je kurva. Tako i mi kišemo već godinama što smo bili prepotentni i što smo mnoge svoje zaposlenike i igrače ostavili na cjedilu, pa nam je svaki bivši igrač dao barem jedan gol. Vama se već dvije godine vraća, jer ste loši. Sudije vas nigdje nisu zaklale osim protiv Slobode u utakmici koju biste opet izgubili, a nas bukvalno zakolju svako jebeno kolo, pa i kad pobijedimo.
I prestanite lagati da ste bili za nastavak prvenstva, svi vaši ljudi su glasali da vam se titula pokloni. Nadam se da će vam ta papirna titula biti zadnja u ovom vijeku.
- Blixen
- Blixen
- Didier
#16714 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ne možeš ti navijati da se sruši korumpirani sistem, a sam hajrovati od tog sistema. Titula 2020. je direktan hair od tog sistema, i tu ste se ušutili, nakon toga su isti ti ljudi ostali u Savezu, a sve su Pitari, sve do jednog Bošnjaka, ili su vrlo bliski vama. Dakle, odlučite se, ili se borite protiv korumpiranog sistema tako što ćete se odreći papirne nezaslužene titule, formirati zajedno s nama udruženje premijerligaša, stati Vici i Dodiku na rep i reći "dosta je" ili ćete se naguziti kad vam odgovara i deklerativno lagati kako ste protiv sistema, kako ste bili za nastavak takmičenja itd.last mohicans wrote: ↑07/11/2022 09:49
Nama stvari u klubu nisu poslozene kako treba, a poslozit ce se, aBd. Da, mi smo loši, pa nam se karma vraća. Vi ste vec imali šampionske ambicije, ali karma is the bitch, tj. Kulašin je bitch sto vam je zabio. Dok imate orangutana na klupi, ja ne brinem. Samo je dodatno unio nervozu u svoju ekipu, a izjava nakon utakmiceNormalno da ga je Osim instalirao (Begića) a ovaj drugi sve prepustio Krmošenkovom isprdku, pa sada svi ispaštaju, a ti vjeruj da je neko glasanje doprinjelo tome. Ja sam sinoć gledao vašu utakmicu i navijao sam da dobijete, jer znam da je pobjedom Borca barem sinoć pobjeđuješ i korumpirani sistem, za razliku od tebe koji trazis razloge sudijske nepravde u tituli prije 2 i po godine, pri čemu svoju mržnju neskriveno ispoljavaš.
I 2020. sam govorio da je ono bilo vaše maslo, i danas to tvrdim, a danas se to vidi više nego ikad. Preračunali ste se godinu poslije, ali ste i dalje šutjeli jer znate da ste dobili ono što niste zaslužili.
Dakle, može sve, može udruženje, može borba protiv sistema, ali morate prije toga barem reći "titula je papirna i neregularna", pa čuvajte trofej. Morate se odreći šest Bošnjaka koji su to izglasali i tek onda stati na crtu zajedno s nama. Jeste li to spremni? Naravno da niste.
-
last mohicans
#16715 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Pa sad si gore rekao neces s nama ni u crkvu, a pozivaš na udruzenje koje ste vi odbili. Nisi konzistentan, previse proklizavas. Evo ja sam spreman odreci se tzv. "papirne titule", ako cemo se riješiti kriminalaca, a vazda je savez bio leglo kriminalaca. Bit će nam svima bolje, kako veliš, samo treba javiti u štab/klub.Didier wrote: ↑07/11/2022 10:16Ne možeš ti navijati da se sruši korumpirani sistem, a sam hajrovati od tog sistema. Titula 2020. je direktan hair od tog sistema, i tu ste se ušutili, nakon toga su isti ti ljudi ostali u Savezu, a sve su Pitari, sve do jednog Bošnjaka, ili su vrlo bliski vama. Dakle, odlučite se, ili se borite protiv korumpiranog sistema tako što ćete se odreći papirne nezaslužene titule, formirati zajedno s nama udruženje premijerligaša, stati Vici i Dodiku na rep i reći "dosta je" ili ćete se naguziti kad vam odgovara i deklerativno lagati kako ste protiv sistema, kako ste bili za nastavak takmičenja itd.last mohicans wrote: ↑07/11/2022 09:49
Nama stvari u klubu nisu poslozene kako treba, a poslozit ce se, aBd. Da, mi smo loši, pa nam se karma vraća. Vi ste vec imali šampionske ambicije, ali karma is the bitch, tj. Kulašin je bitch sto vam je zabio. Dok imate orangutana na klupi, ja ne brinem. Samo je dodatno unio nervozu u svoju ekipu, a izjava nakon utakmiceNormalno da ga je Osim instalirao (Begića) a ovaj drugi sve prepustio Krmošenkovom isprdku, pa sada svi ispaštaju, a ti vjeruj da je neko glasanje doprinjelo tome. Ja sam sinoć gledao vašu utakmicu i navijao sam da dobijete, jer znam da je pobjedom Borca barem sinoć pobjeđuješ i korumpirani sistem, za razliku od tebe koji trazis razloge sudijske nepravde u tituli prije 2 i po godine, pri čemu svoju mržnju neskriveno ispoljavaš.
I 2020. sam govorio da je ono bilo vaše maslo, i danas to tvrdim, a danas se to vidi više nego ikad. Preračunali ste se godinu poslije, ali ste i dalje šutjeli jer znate da ste dobili ono što niste zaslužili.
Dakle, može sve, može udruženje, može borba protiv sistema, ali morate prije toga barem reći "titula je papirna i neregularna", pa čuvajte trofej. Morate se odreći šest Bošnjaka koji su to izglasali i tek onda stati na crtu zajedno s nama. Jeste li to spremni? Naravno da niste.
- Didier
#16716 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Rekao sam s vama ni u crkvu zato što ne vjerujem da ste spremni za ove poteze o kojima govorim.last mohicans wrote: ↑07/11/2022 10:26
Pa sad si gore rekao neces s nama ni u crkvu, a pozivaš na udruzenje koje ste vi odbili. Nisi konzistentan, previse proklizavas. Evo ja sam spreman odreci se tzv. "papirne titule", ako cemo se riješiti kriminalaca, a vazda je savez bio leglo kriminalaca. Bit će nam svima bolje, kako veliš, samo treba javiti u štab/klub.
Ja bih prvi bio spreman da idemo zajedo protiv kriminala kad bi u vašem taboru tako razmišljali kao što govoriš. Dakle, nismo problem ti i ja, evo mi se možemo dogovoriti.
-
Adobeg
#16717 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Dok se medjusobno koljemo,vico radi punom parom da znate unaprijed zrinjski,siroki,borac su sigurni za evropu bice logisticki podrzani od sudija nama ostaje jedno mjesto da se bijemo za evropu. 
- Charuga
- Globalni moderator
- luckylaka
#16719 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
I ti jedno mjesta je upitno jer I preko kupa mogu nasteliti da neki klub iz srpsko,- hrvatske koalicije ode u europu
-
LSD
#16720 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ma Vico poklopio pitare sa onom poklonjenom korona titulom 11 kola prije kraja.Didier wrote: ↑07/11/2022 10:31Rekao sam s vama ni u crkvu zato što ne vjerujem da ste spremni za ove poteze o kojima govorim.last mohicans wrote: ↑07/11/2022 10:26
Pa sad si gore rekao neces s nama ni u crkvu, a pozivaš na udruzenje koje ste vi odbili. Nisi konzistentan, previse proklizavas. Evo ja sam spreman odreci se tzv. "papirne titule", ako cemo se riješiti kriminalaca, a vazda je savez bio leglo kriminalaca. Bit će nam svima bolje, kako veliš, samo treba javiti u štab/klub.
Ja bih prvi bio spreman da idemo zajedo protiv kriminala kad bi u vašem taboru tako razmišljali kao što govoriš. Dakle, nismo problem ti i ja, evo mi se možemo dogovoriti.
Oni više ne smiju pisnuti poritiv njega i Saveza. Mangupski je to odradio, nema šta
To ti je ono

I onda kapak
- PhilJacksonIzvala
#16721 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
I jos se mora dodati, za zakljucenje rasprave
ENVER KULASIN !!!!
ENVER KULASIN !!!!
- van Basten
#16722 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Koliko zuci se prosipalo na netu poslije tekme (a kazu i na tribinama), ja sam sve pratio vijesti da li je Bilbija stigao kuci bezbjedno 
- luckylaka
#16723 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ja kad vidim da se ovdje ljudi nasladjuju pobjedama onih tamo protiv nasih federalnih ligasa meni dodje.Kako bolan mozes navijati za Borac protiv Zelje ili Sarajeva.To isto da navijas za bele orlove protiv ljiljana.Niste normalni
- PhilJacksonIzvala
- luckylaka
#16725 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Fudbal na terenu a rat na tribinama .Opusteno dok ne padne glava