Usame i Murphy, Lolek i Bolek NiP-a.
U stranci kazu da je turobna atmosfera, vecina clanstva i organizacija svjesna politicke metle 2024 i 2026. Propast SBB-a ce biti mala maca za ovo.
Napredno neko clanstvo, u drugim strankama gledaju kako se uhljebiti, a ovi gledaju 4 godine u buducnost.
Jeste, isti su izvori.tramvajtrojka wrote: ↑06/11/2022 15:17 jel ti isti izvor kao za ovo hahhahahah koji patriotski salto mortale![]()
![]()
![]()
To vam je još jedino ostalo, da širite laži i glasine o problemima u stranci. Samo naprijed, junaci.Prpa.ba wrote: ↑06/11/2022 16:32Jeste, isti su izvori.tramvajtrojka wrote: ↑06/11/2022 15:17 jel ti isti izvor kao za ovo hahhahahah koji patriotski salto mortale![]()
![]()
![]()
![]()
Nisu svi u NiP-u Dritani, niti podrzavaju Dritanstinu. Samo je pitanje momenta kad cete puci po ambasadinim savovima.![]()
Jeste, šta jeStr0nz wrote: ↑06/11/2022 14:40 Slaba trafika ovdje kod online centrale buduceg premijera FBiH (ali u njegovim i "prijateljskim" snovima).
Da pitam samo je li Yasmin ovdje u pravu?
Je li napravio Murphy transfer u NiP? Moze li biti da je prepoznao prehrabri i genetski predispozitet Dine i stranke da liderisu procesimaSpoilerShowStep 1.
Step 2.https://politicki.ba/vijesti/pomak-i-ni ... -usk/26827Pomak i NiP "kičma" vlasti u USK?
![]()
Step 3.
Vjerovatno je zato odlucio nastaviti izbornu kampanju NIP-a i poslje izbora, prepoznao je slicnosti Dine i Kulina Bana kao i mnogi drugih i zato odlucio podrzati pokret za relaksaciju odnosa kao najvisi prijatelsjski cin iz ambasade.
A mozda je i prepoznao nesto drugo i zato otvorio karte i pokazao za koga i za sta navija, tesko saznati, mozda treba pitati Usamea Zukorlica za jasan stav.
1.A_A_AKCIJA wrote: ↑06/11/2022 19:20Jeste, šta jeStr0nz wrote: ↑06/11/2022 14:40 Slaba trafika ovdje kod online centrale buduceg premijera FBiH (ali u njegovim i "prijateljskim" snovima).
Da pitam samo je li Yasmin ovdje u pravu?
Je li napravio Murphy transfer u NiP? Moze li biti da je prepoznao prehrabri i genetski predispozitet Dine i stranke da liderisu procesimaSpoilerShowVjerovatno je zato odlucio nastaviti izbornu kampanju NIP-a i poslje izbora, prepoznao je slicnosti Dine i Kulina Bana kao i mnogi drugih i zato odlucio podrzati pokret za relaksaciju odnosa kao najvisi prijatelsjski cin iz ambasade.
A mozda je i prepoznao nesto drugo i zato otvorio karte i pokazao za koga i za sta navija, tesko saznati, mozda treba pitati Usamea Zukorlica za jasan stav.![]()
'Murica, fuck, yeah!
3. M(B)GARic Grenell tried this in Kosovo, and it failed spectacularly. A version of it has also been attempted in Montenegro and the results speak for themselves. Western govts now engineering political favors on behalf of anti-state elements in Bosnia is a staggeringly malign idea.
A i onih sto hiljada razlike baš žulja
Str0nz wrote: ↑07/11/2022 17:26 Nije problem izgubiti vlasti u sebi nego ga izgubiti Bosnajckim Dritanima iz ove stranke i ostalim derivata mothershipa, zvanog SDA.
A i to je veliko pitanje da li je bilo sta izgubljeno, SDA vec sada ima sigurno 11-12 clanova B kluba u DN FBiH. Imaju mogucnosti uticati na CIK za ostale jos uvjek nesigurne clanove, kako ce biti birani. A i majstori su kupovine preletaca jer kontrolisu resurse, vidi pod TK, i PDA > SDA transfere i znacaj istog.
Kao navijac prijateljskog projekta trojke/osmorke bi kmekao pred OHR a ne Schmidtu titrati jaja, Murphy se trudi da vas spasi ali bojim se da je prekasno
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/27 ... nalci.html(POLITIČKA) LOGIKA PO ELMEDINU KONAKOVIĆU: Kad Aljoša Čampara pređe u NiP sa (SDA) mandatima kriva je SDA, kad pojedinci pređu iz osmorke u SDA to je tajkunsko-mafijaška krađa iza koje stoje prefrigani lopovi i kriminalci?!
Pa ta fasciniranost Zukorlicem, tj. nesudjenim balkanskim Kadirovom, je dokaz desnog radikalizma koji moraju maksimalno reducirati u buducnosti.. Taj dio koji se odnosi na desni radikalizam im je glavna boljka koju su ponijeli iz SDA..tovarish wrote: ↑08/11/2022 11:08 Može li mi neko objasniti čemu tolika fasciniranost NiP-ovaca prema Zukorliću.
Meni on pojavom više liči na nekog afganistanskog kralja heroina, nego vjerskog službenika. Također mi ništa nije drugačiji od Cerića i Kavazovića, čak je i on bio politički poslusnik Vučića. A pored svega, nikakvog uticaja nije imao na dešavanja kod nas.
Nije mi cilj da provociram i da se tema razbukta, zato bih vas zamolio da zanemarite zlonamjerne komentare SDA kozojeba.
Slobodnoj Bosni kao da je Prpa urednik.Str0nz wrote: ↑07/11/2022 17:33 Sori no understand??
Edit:
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/27 ... nalci.html(POLITIČKA) LOGIKA PO ELMEDINU KONAKOVIĆU: Kad Aljoša Čampara pređe u NiP sa (SDA) mandatima kriva je SDA, kad pojedinci pređu iz osmorke u SDA to je tajkunsko-mafijaška krađa iza koje stoje prefrigani lopovi i kriminalci?!
Najjaci Bosnjacki intelektualac kakvog zadugo necemo imati. Ovi ovdje ga ne vole jer ni Ceric ni Kavazovic mu ne mogu pertle svezati.tovarish wrote: ↑08/11/2022 11:08 Može li mi neko objasniti čemu tolika fasciniranost NiP-ovaca prema Zukorliću.
Meni on pojavom više liči na nekog afganistanskog kralja heroina, nego vjerskog službenika. Također mi ništa nije drugačiji od Cerića i Kavazovića, čak je i on bio politički poslusnik Vučića. A pored svega, nikakvog uticaja nije imao na dešavanja kod nas.
Nije mi cilj da provociram i da se tema razbukta, zato bih vas zamolio da zanemarite zlonamjerne komentare SDA kozojeba.
Ko ga ne voli?Styling wrote: ↑08/11/2022 11:18Najjaci Bosnjacki intelektualac kakvog zadugo necemo imati. Ovi ovdje ga ne vole jer ni Ceric ni Kavazovic mu ne mogu pertle svezati.tovarish wrote: ↑08/11/2022 11:08 Može li mi neko objasniti čemu tolika fasciniranost NiP-ovaca prema Zukorliću.
Uglavnom Islamska zajednica i vecina SDA ekipe koja je ucinila sve da on, nedajboze, ne bi bio novi reis.