Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
drugtito2011 wrote: ↑01/11/2022 20:02
Mislio sam na brzo biranje jednim klikom na broj. Brojevi od 2-9. To ne mogu da nadjem kako napraviti.
Ja mislim da te opcije vise ne postoje.
Ja to nisam vidio godinama unazad barem na xiaomiji a od 2018. ih koristim.
Ne smijem se zakleti da nije bilo ranije ali ja to nikada nisam ni koristio na androidu
Evelinda wrote: ↑02/11/2022 09:45
Da li postoji neka aplikacija koja izbacuje nadolazeci dogadjaj na telefonu.Kao Iphone sto ima na njihovim kalendarima
Gugletov kalendar. Meni na njemu pišu svi važniji datumi, sad na ekranu ako misliš, ne znam.
Imam telefon Redmi note 9 pro...Azuriranje mi je vec odavno zaglavljeno na Miui 12.0.3.0 - Android 10...Znam da za ovaj telefon dolazi ili je cak vec dosao Miui 13 i android 12 ..Kako sad da skinem i dodjem do najnovije verzije Miui i androida ?
Mirzareli wrote: ↑02/11/2022 23:49Imam telefon Redmi note 9 pro...Azuriranje mi je vec odavno zaglavljeno na Miui 12.0.3.0 - Android 10...Znam da za ovaj telefon dolazi ili je cak vec dosao Miui 13 i android 12 ..Kako sad da skinem i dodjem do najnovije verzije Miui i androida ?
probaj se prebaciti na UK regiju i onda provjeri update
Mirzareli wrote: ↑02/11/2022 23:49Imam telefon Redmi note 9 pro...Azuriranje mi je vec odavno zaglavljeno na Miui 12.0.3.0 - Android 10...Znam da za ovaj telefon dolazi ili je cak vec dosao Miui 13 i android 12 ..Kako sad da skinem i dodjem do najnovije verzije Miui i androida ?
Mislis Veliku Britaniju? Evo izabrao sam Veliku Britaniju,ali nista opet pise nema novih azuriranja..
Mislis Veliku Britaniju? Evo izabrao sam Veliku Britaniju,ali nista opet pise nema novih azuriranja..
Ovdje je neko napisao da se prebaci na regiju Maleziju i da će doći MIUI 13. Ja se prebacio i odmah došlo, samo se kasnije vratio na BiH.
Zadnji update prije toga mi je bio na 12.5.... a tebi nije ni to pokupio izgleda. Možda ti nešto u postavkama sprečava dolazak update-a.
Ni meni nije radilo na UK. Mislim da sam na Maleziju prebacio i došao je update, instalirao i vratio na BiH. Mada, meni je dosad i bez promjene regije dolazio update, Ovo sam radio samo zato što nisam htio čekati regularan update na BH regiji.
Mirzareli wrote: ↑03/11/2022 00:23
Ovdje je neko napisao da se prebaci na regiju Maleziju i da će doći MIUI 13. Ja se prebacio i odmah došlo, samo se kasnije vratio na BiH.
Zadnji update prije toga mi je bio na 12.5.... a tebi nije ni to pokupio izgleda. Možda ti nešto u postavkama sprečava dolazak update-a.
Nece da dodje update ni na regiju Malezija ..Sto se tiče postavki ja koliko vidim sve je oky..Pise da je dolazak novih azuriranja postavljen na automatski mod.
Tebi nešto nije ok, jer nakon te verzije koju ti imaš bila su bar još 2-3 ažuriranja.
Imam isti telefon i dolazila su redovno sva ažuriranja. Samo sam ovaj MIUI 13 malo "isfolirao" sa regijom.
Možda da ga vratiš na fabričke kada budeš imao vremena i živaca.
hamo1977 wrote: ↑03/11/2022 11:22
Tebi nešto nije ok, jer nakon te verzije koju ti imaš bila su bar još 2-3 ažuriranja.
Imam isti telefon i dolazila su redovno sva ažuriranja. Samo sam ovaj MIUI 13 malo "isfolirao" sa regijom.
E ne bih ga vracao tamam da mi ostane android 5 na telefonu
Ma nema nekih drasticnih razlika,ako ne dolazi ostavi tako.
Ali bi ti dosao update nakon vracanja na fabricke postavke ...meni obicno dodje kroz par sati update nakon restarta.
Isto sam imao problem nekada nece da dodje ili dodje update i nestane u roku od dan i vise ga nema.
Pa sam na 2 telefona vracao na fabricke i pojavi se update.
Ima i ona caka da se skine officijelni update za tvoj telefon pa onda iz dodatnih opcija u updateu da pokusas uraditi ,samo treba naci tacnu verziju za svoj telefon.
Ja sam to pokusavao par puta ali mi nije prolazilo...sada ne znam jesam li skinuo neki pogresan update ili nesto drugo.
I kod mene jos uvijek stoji 12.0.3.0 i nikad jos nije doso update, cak sam ga vracao na fabricka postavke, mijenjao regije, al nista.
I kod mene jos uvijek stoji 12.0.3.0 i nikad jos nije doso update, cak sam ga vracao na fabricka postavke, mijenjao regije, al nista.
Ako je trebao doći update flashaj noviji rom ili manualno prenesi na SD karticu ili memoriju telefona.
Ja sam svoj kupio u BHT, ne znam gdje su vaši kupljeni. Jer moguće je možda da su namjenjeni za druga tržišta, pa da tu ispada neki problem.
Jedino da, kao što čovjek iznad kaže, prebacite update na karticu i uradite ga manuelno.
Odeš na: https://xiaomifirmwareupdater.com/miui13/
i skineš verziju za tvoj telefon.
Kod mene je trenutno ovaj V13.0.1.0.SJZMIXM
Sto i da li mora stednja baterije gasiti zvukove neke na Redmi? Konkretno gasi tonove biranja i sl. Da li to ide tako ili? Obicna stednja baterije ne ona super stednja baterije s nocnim radom.
Sanjarko wrote: ↑04/11/2022 21:40
Sto i da li mora stednja baterije gasiti zvukove neke na Redmi? Konkretno gasi tonove biranja i sl. Da li to ide tako ili? Obicna stednja baterije ne ona super stednja baterije s nocnim radom.
Probaj dodatno postaviti kako se ponaša štednja baterije ukoliko je moguće.