Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prijatelj kupuje auto i odlučio se za Seat Leona ili Golf 7 2016-2018 god. Pregledom cijena na mobile.de primijetih da su benzinske verzije skuplje od dizelskih.
Kod Golfa 7 je urađen facelift u 2017. godini, pošto gleda od 16 do 18 godine, preporuka je da traži fl verziju. Fl verzija ima drukčije izvedene farove, dosta je osvježen iz vana i drukčiju unutrašnjost uveden je virtuelni kokpit, promjenjena multimedija, sve ovisno o paketu opreme, te je koliko me sjećanje služi tad uveden i novi benzinski motor 1.5 TSI, koji bi bio preporuka prije nego 1.4 TSI, ako traži benzinske varijante. Ako kupuje auto u De, onda definitivno ima izbora za benzinske varijante.
Leon16v wrote: ↑01/11/2022 08:52
@EFD22 Eto uputi čovjeka, pa možda dobijete još jednog člana za kafu
Napisao sam mu sve detaljno na PP već.
Hoće malo čovjek i drugu stranu medalje da čuje.
Tako je
Čovjek je zaslužan jer sam odabrao mondea. Ali ovdje pitam da saznam jel ima kakvi loših iskustava sa automatikom i da je prešao više od 200000km
ElRe wrote: ↑01/11/2022 14:11
Prijatelj kupuje auto i odlučio se za Seat Leona ili Golf 7 2016-2018 god. Pregledom cijena na mobile.de primijetih da su benzinske verzije skuplje od dizelskih.
Izbaci mi na Piku, Suzuki Vitara 1.4 4x4 57milja.
Prije godinu i po ista meni ponudjena za 39k,imam i mail ako hoce ko da mu proslijedim.
Je li skuplja zbog onih problema sa carinjenjem ili je ovo zato sto je sve skuplje?
Turism wrote: ↑19/10/2022 19:56
Pozdrav svim Forumasima, interesuje me vase iskustvo sa Renault CC kakva su Auta, na sta treba obratiti posebnu paznju .
Licno sam pregledavao ove :
Zanima me, kakvi su ovi BMW x5 od 2006 god, sa 4.4 MOtorom ? Kad vuku na plin, znaju biti izuzetno jeftini! MOze neko podijeliti iskustva, sta mislite o tom vozilu?
LP
Turism wrote: ↑03/11/2022 03:31
Zanima me, kakvi su ovi BMW x5 od 2006 god, sa 4.4 MOtorom ? Kad vuku na plin, znaju biti izuzetno jeftini! MOze neko podijeliti iskustva, sta mislite o tom vozilu?
LP
To je ok mašina samo moras gumice ventila promijeniti gotovo pa sigurno, inace ce biti dima iza tebe
Ostalo manje vise isto kao i ostali
Pripazi na mjenjac da radi kako treba
Za ovih 28k danas se ne moze dobiti auto za broj manje. I ako bi ga dobio, bio bi atmosferski motor od 70-80 KS, vrlo vjerovatno 3 cilindra, sa osnovnom opremom.
Ko nije muhanat sto je auto stajao 4-5 godina negdje u salonu, dobra kupovina. Mislim da je kao nova bila oko 35k.
sime_cipol wrote: ↑03/11/2022 14:00
Za ovih 28k danas se ne moze dobiti auto za broj manje. I ako bi ga dobio, bio bi atmosferski motor od 70-80 KS, vrlo vjerovatno 3 cilindra, sa osnovnom opremom.
Ko nije muhanat sto je auto stajao 4-5 godina negdje u salonu, dobra kupovina. Mislim da je kao nova bila oko 35k.
Sve se slazem, samo pitam vrijedi li ovih para? Sad ce 6 godina kako stoji.
Ja bih mu ponudio 25 ako hoce.
sime_cipol wrote: ↑03/11/2022 14:00
Sve se slazem, samo pitam vrijedi li ovih para? Sad ce 6 godina kako stoji.
Ja bih mu ponudio 25 ako hoce.
Pa ponudi mu
Iskreno, bolje ova Alfa za 25k, nego slican auto sa 150k km istog godista ili stariji.
Last edited by sime_cipol on 03/11/2022 14:31, edited 1 time in total.