O, hebem ti kebab... jos se moram i Chmoljom sloziti.
Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
-
nles
- Dupli_skalp
#54152 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
evo javio se i dežurni sda botovac, koji nije ni pročitao članak.Hank Paldum wrote: ↑01/11/2022 17:28 Samo ko je naivan je mogao doživjeti danas razočarenje od te stranke.
Ko je već znao ko su i šta su i ne može se razočarati.
Ne zovem ja njih bez razloga Njihova stranka.
dakle, NS ima dva zastupnika, jedan je glasao ZA, drugi suzdržan. nije boška ćavar = NS.
- Dupli_skalp
#54153 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Seyfo wrote: ↑01/11/2022 17:37Naravno,botinama poput tebe i Mulahusica je ovo doslo ko kec na desetku,ali stranka se odmah distancirala i objavila da to nije stav stranke. Doticna ce letiti iz stranke. Mozda da se vise pozabavite kako i dalje blatiti Senada a ne biti u isto vrijeme rame uz rame sa SNSD-om i najgorim cetaljima,jer ste tremutno na istoj strani oko jako loseg spina oko izmisljenog poziva na ubistvo Dodika.Hank Paldum wrote: ↑01/11/2022 17:28 Samo ko je naivan je mogao doživjeti danas razočarenje od te stranke.
Ko je već znao ko su i šta su i ne može se razočarati.
Ne zovem ja njih bez razloga Njihova stranka.
- Dupli_skalp
#54154 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
ma stoka obična...kamberovica polje wrote: ↑01/11/2022 17:57 SDA botine pune morala i principa kad su u pitanju druge stranke, a ni da pogledaju u svoju septičku jamu korpucije i nemorale, nego se sretno valjaju u njoj ko svinje u blatu.
- Dupli_skalp
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#54156 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
ja non stop čujem drotove kako se tako pozdravljaju na ulici s jaranima i međusobno
na ilidži
u institucije ne ulazim tako da ne znam
i ne mora se pozdravljati dovoljno je da uredi bradu na nehipsterski način i to je simbol
i ništa mi to ne smeta
smeta mi kad dijasporcu iz švedske na forumu smeta križ u selu pored donjih mamića
fino kupiš kuću u donjim mamićima pa pokreneš inicijativu
neće niko to sam ukloniti radije će umrijeti
a u šahovnice da de duramo ni 45 godina komunizma nije uspjelo
radije su plaćali kazne na svadbama zbog pogrešnih zastava
- Dupli_skalp
#54157 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
svaka častdale cooper wrote: ↑01/11/2022 18:14Pošto nisam tako neosjetljiv kao ti da koristim jednu ozbiljnu temu kao što je samoubistvo za obračune sa neistomišljenicima odgovorićuHank Paldum wrote: ↑01/11/2022 18:01 Ali zanimljivo kako na ovoj temi nema forumaša čiji su postovi najtoksičniji i koji najviše koriste ad hominem komentare.
Odmah mi među mnogima padaju na pamet @Tempo, @tramvajtrojka i @dale cooper i konstantno čašćenje "magacinerom" mada nisu ni drugim pojedinim forumašima ostali dužni.
Šta bi bilo da nisam pedesetogodišnji debelokožac od skoro 120 kila koji se smije vašim postovima već baš ovakva tipa momka?
Šta si ono napisao @_BataZiv_0809? Šta ti možes tu kada mi znaju spustiti? Jesu li znali spustiti i ovom momku u čoporu na društvenim mrežama?
Kod mene ste na vašu žalost zakasnili 30 godina jer sam dovoljno sazrio pa sam imun na riječi od za mene nevažnih osoba u životu, ali šta bi bilo da sam kao ovaj mladić?
Sama činjenica da su se svi iznenadili kada sam skoro napisao da imam 50 godina jer su mislili da sam mlađi govori da ste i mislili da se rugate u čoporu nekom mladiću.
Sumnjam da ćete izvući iz ovog pouku i da će vas to napraviti boljim ljudima.
ti ovdje.
Nacional šovinistima, botinama i šupcima ne ostajem dužan niti imam empatiju prema njima, jer po pravilu ni oni nemaju empatije
prema drugima.
- Dupli_skalp
#54158 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
_BataZiv_0809 wrote: ↑01/11/2022 18:50 Razlika izmedju NS i SDA je sto ce NS Cavarku sankcionisat, a SDA ce reci da je neko triputa ranjen, ja i?
-
nles
#54159 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa neki jos nisu stigli ni dotle, o ostalim pravima da ne govorim.Black swan wrote: ↑02/11/2022 11:10
znaš koliko mi se fućka za ime neke ulice
jašta što se par metara asfalta zove po nekom mrtvom bh katoliku ne govori ništa o životu danas
- Hank Paldum
#54160 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa i ne mogu koristiti argument da je neko tri put ranjen kada su sve dezerteri (ne računam Dragana Mioković koga su doveli u stramki iz očaja u zadnji čas)_BataZiv_0809 wrote: ↑01/11/2022 18:50 Razlika izmedju NS i SDA je sto ce NS Cavarku sankcionisat, a SDA ce reci da je neko triputa ranjen, ja i?
Zato će Forto kada ga prozovu za paušal i što je ocu "izašao u susret" ispričati priču kakp ga je udario kamion a Čika Peđa će po pedeseti put ispričati kako su mu zarobili oca.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#54161 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ne kvotaj me i stavi me na foeHank Paldum wrote: ↑02/11/2022 11:27Pa i ne mogu koristiti argument da je neko tri put ranjen kada su sve dezerteri (ne računam Dragana Mioković koga su doveli u stramki iz očaja u zadnji čas)_BataZiv_0809 wrote: ↑01/11/2022 18:50 Razlika izmedju NS i SDA je sto ce NS Cavarku sankcionisat, a SDA ce reci da je neko triputa ranjen, ja i?
Zato će Forto kada ga prozovu za paušal i što je ocu "izašao u susret" ispričati priču kakp ga je udario kamion a Čika Peđa će po pedeseti put ispričati kako su mu zarobili oca.
-
Škobo Habu
#54162 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Mene ovaj Hank u mnogo čemu podsjeća, recimo, na Emira Hadžihafizbegovića.Hank Paldum wrote: ↑02/11/2022 11:27
Pa i ne mogu koristiti argument da je neko tri put ranjen kada su sve dezerteri (ne računam Dragana Mioković koga su doveli u stramki iz očaja u zadnji čas)
Svima ima nešto reći na temu ratne prošlosti, doza patriotizma mu uvijek na visokom nivou, a on prvi zdimio početkom rata u Mostar i duhovno uzdizao Bobanovu paradržavu. Kasnije, kad je vidio da se zajeb'o, započeo sa projektom prve posljeratne bošnjačke monodrame, simboličnog naziva, "Godine prevare".
- Student_u_Ostavci
#54163 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
SDA boteyesburn wrote: ↑02/11/2022 10:57reče sda bot u ime svojih pulena iz minehnskih i istanbulskih brigada i vreća za malog trezoraša bakira.Student_u_Ostavci wrote: ↑01/11/2022 11:22 Ovi prodavači magle su ustvari skupina ustaša, po(četnika) i pobjegulja. Ne treba se čuditi njihovim odlukama jer oni ustvari ni sami ne znaju na čijoj su strani. Na strani države nisu sigurno.
Pišam se i na tebe i na SDA i na Minhen.
- medvjed23
#54164 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Meni je sve bliža ona stara i naoko izlizana: ne glasam za stranke, nego za ljude.
- Grean
#54165 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Interesuje me onaj dio u Potocima kod Mostara gdje su na stubove rasvjete izvjesene sahovnice uz magistralu da bi nam vadile zivce, je li ono povratnicko naselje koje je bilo pod kontrolom Armije BiH u ratu?
- cyprus
#54166 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
As a matter of fact...El_comadante wrote: ↑02/11/2022 10:39 Ovdje je riječ o Boško, a neki forumaši odmah prebace na Sarajevo i priču eto se škole zovu po efendijama, a neće reći da u Sarajevu ima ulica Fra Andželka Zvizdovića na Marijin Dvoru i nikome ne smeta. Ima li ulica u BL da je me srbin ili kakvom efendija? Nema. Imali u Širokom, Grudama, Posušju kakve ulice po ne Hrvatu? Ali eto najlakše po Sarajevu.

Uvažen je i Klix, ima ulica Braće Šimića
- Login77777
#54167 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Hank Paldum wrote: ↑02/11/2022 11:27Pa i ne mogu koristiti argument da je neko tri put ranjen kada su sve dezerteri (ne računam Dragana Mioković koga su doveli u stramki iz očaja u zadnji čas)_BataZiv_0809 wrote: ↑01/11/2022 18:50 Razlika izmedju NS i SDA je sto ce NS Cavarku sankcionisat, a SDA ce reci da je neko triputa ranjen, ja i?
Imaju sigurno i 70% SDAovaca knjizicu, ali knjizicu migrantski kampova Minhena, Stuttgarta i Frankfurta.Dragan Mioković: U Našoj stranci 70 posto muškaraca ima knjižicu Armije BiH
-
El_comadante
#54168 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Neko je ranije spomenuo da treba promjeniti ime ulica u Sarajevu gdje se spominje ef. Kad su ovakve teme uvijek se nekako spominje u Sarajevu ima ulica i škola Buduladžić ili vi u Sarajevu trebate biti primjer kako treba. Pa eto u Sarajevu pored Buduladžića, koji mnogima smeta, nespomenuti da ima i ta ulica u Sarajevu. I što se Sarajevo uvijek mora prilagođavati? Eto za početak nek u BL i Istočnom Sarajevu daju ulicu po ne Srbinu a da nije Meša Selimović.seksi_ideje wrote: ↑02/11/2022 10:53Ja, i? Puno zanci sto se neka ulica zove po nekog Hrvatu ili Srbinu. Mislis da to nekome sigurno garantira ista prava?El_comadante wrote: ↑02/11/2022 10:39 Ovdje je riječ o Boško, a neki forumaši odmah prebace na Sarajevo i priču eto se škole zovu po efendijama, a neće reći da u Sarajevu ima ulica Fra Andželka Zvizdovića na Marijin Dvoru i nikome ne smeta. Ima li ulica u BL da je me srbin ili kakvom efendija? Nema. Imali u Širokom, Grudama, Posušju kakve ulice po ne Hrvatu? Ali eto najlakše po Sarajevu.
Uostalom, ovdje nije bila tema naziv ulica.
- medvjed23
#54169 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Jesi siguran da je to po nehrvatu?cyprus wrote: ↑02/11/2022 12:26As a matter of fact...El_comadante wrote: ↑02/11/2022 10:39 Ovdje je riječ o Boško, a neki forumaši odmah prebace na Sarajevo i priču eto se škole zovu po efendijama, a neće reći da u Sarajevu ima ulica Fra Andželka Zvizdovića na Marijin Dvoru i nikome ne smeta. Ima li ulica u BL da je me srbin ili kakvom efendija? Nema. Imali u Širokom, Grudama, Posušju kakve ulice po ne Hrvatu? Ali eto najlakše po Sarajevu.![]()
Uvažen je i Klix, ima ulica Braće Šimića![]()

https://hr.wikipedia.org/wiki/Mak_Dizdar
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#54170 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ma samo mu napisidera merhaba viljuskarac i bices na foe_BataZiv_0809 wrote: ↑02/11/2022 11:32Ne kvotaj me i stavi me na foeHank Paldum wrote: ↑02/11/2022 11:27
Pa i ne mogu koristiti argument da je neko tri put ranjen kada su sve dezerteri (ne računam Dragana Mioković koga su doveli u stramki iz očaja u zadnji čas)
- Janjicar
-
El_comadante
#54172 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
U Sarajevu može biti načelnik općine Srdjan, gradonačelnik Ivo a u Čapljini i Stocu Bošnjak nemože biti ni portir u J.U..Black swan wrote: ↑02/11/2022 11:10znaš koliko mi se fućka za ime neke uliceseksi_ideje wrote: ↑02/11/2022 10:53
Ja, i? Puno zanci sto se neka ulica zove po nekog Hrvatu ili Srbinu. Mislis da to nekome sigurno garantira ista prava?
Uostalom, ovdje nije bila tema naziv ulica.
jašta što se par metara asfalta zove po nekom mrtvom bh katoliku ne govori ništa o životu danas
-
noviforumas
#54173 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Sarajevo ima hiljadu mana i meni se kao Sarajliji jako cesto gadi iz milion razloga... ali opet je jedna od najotvorenijih i najtolerantnijih sredina na prostoru bivse Jugoslavije, kamo li BiH. To je jednostavno tako, koliko god ljudi sebe pokusavali uvjeriti u suprotno. Cak je Sarajevo cesto tolerantno na svoju stetu, prema stvarima koje ne treba tolerisati, ali to je vec druga tema.
- mbenz
#54174 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Jest, i po cemu je to dobro ? Mi kao nesto dokazujemo da mozemo skupa i da nam nije bitno kako se ko zove, dok u drugim gradovima crtaju murale i daju nazive ulica po presudjenim ratnim zlocincima. Samo smijesni ispadamo.noviforumas wrote: ↑02/11/2022 12:51 Sarajevo ima hiljadu mana i meni se kao Sarajliji jako cesto gadi iz milion razloga... ali opet je jedna od najotvorenijih i najtolerantnijih sredina na prostoru bivse Jugoslavije, kamo li BiH. To je jednostavno tako, koliko god ljudi sebe pokusavali uvjeriti u suprotno. Cak je Sarajevo cesto tolerantno na svoju stetu, prema stvarima koje ne treba tolerisati, ali to je vec druga tema.
-
noviforumas
#54175 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Treba se drzati ispravnih principa, radi sebe prvenstveno, stremiti ka tome da Sarajevo postane europski, kozmopolitski grad. Drugi mogu da nas prate, ali i ne moraju. Ne obazirati se na to.