Ne znam odkud na ovoj temi post ali nema vezedale cooper wrote: ↑01/11/2022 18:14Pošto nisam tako neosjetljiv kao ti da koristim jednu ozbiljnu temu kao što je samoubistvo za obračune sa neistomišljenicima odgovorićuHank Paldum wrote: ↑01/11/2022 18:01 Ali zanimljivo kako na ovoj temi nema forumaša čiji su postovi najtoksičniji i koji najviše koriste ad hominem komentare.
Odmah mi među mnogima padaju na pamet @Tempo, @tramvajtrojka i @dale cooper i konstantno čašćenje "magacinerom" mada nisu ni drugim pojedinim forumašima ostali dužni.
Šta bi bilo da nisam pedesetogodišnji debelokožac od skoro 120 kila koji se smije vašim postovima već baš ovakva tipa momka?
Šta si ono napisao @_BataZiv_0809? Šta ti možes tu kada mi znaju spustiti? Jesu li znali spustiti i ovom momku u čoporu na društvenim mrežama?
Kod mene ste na vašu žalost zakasnili 30 godina jer sam dovoljno sazrio pa sam imun na riječi od za mene nevažnih osoba u životu, ali šta bi bilo da sam kao ovaj mladić?
Sama činjenica da su se svi iznenadili kada sam skoro napisao da imam 50 godina jer su mislili da sam mlađi govori da ste i mislili da se rugate u čoporu nekom mladiću.
Sumnjam da ćete izvući iz ovog pouku i da će vas to napraviti boljim ljudima.
ti ovdje.
Nacional šovinistima, botinama i šupcima ne ostajem dužan niti imam empatiju prema njima, jer po pravilu ni oni nemaju empatije
prema drugima.
To je itekako povezano jer se vidi kako se vi ponašate sa neistomišljenicima, nema razlike između vas i ovog radnika sa pumpe.
Momak što traži posao, osoba koja ima različite stavove od vas na forumu, neko klempav koji postavlja slike na Instagramu, djevojka sa TikToka koja je deblja, ništa od toga nije razlog da se u čoporu udružite na društvenim mrežama.
Zamislite da je na forumu takav mladić čiji je jedini grijeh što glasa drugačije od vas.
Ova tema je itekako prava adresa za ukazivanje na miševe što se kriju iza tastature i me izmenađuje me što nisi poslije ovoga išta naučio.