Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
-
Crithagra
#53876 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nije do nje, do stranke je. Ovo joj nije prvi propust što znači da po njima radi kako treba.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#53877 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ako je ovo uvlacenje HDZ-u radi pederalne vlasti onda ste jadni da jadniji ne mozete biti.Forto ostavka!
- Student_u_Ostavci
#53878 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ovi prodavači magle su ustvari skupina ustaša, po(četnika) i pobjegulja. Ne treba se čuditi njihovim odlukama jer oni ustvari ni sami ne znaju na čijoj su strani. Na strani države nisu sigurno.
- Revolucionar ★
#53879 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Osim Miokovica, ostatak NS-a šuti. Šuti i kad su prosli put preko nje minirali izbog prvog čovjeka Mostara, šute na svakodnevno nacionalisticko koketiranje svojih clanova. Smijesno. Ako je ovo Cudickin alibi da budu neizbjezan faktor pri formiranju vlasti, iako imaju nesto simbolicnih zastupnika da doprinesu trojci, onda ne znam. Na kraju krajeva, sad je i evidentno da je NS najslabija karika trojke, mozda ih u konacnici kosta i jednog dijela neopredijeljene javnosti koja bi glasala za nesto progresivno, ali ovako..
- JohnnyS
#53880 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Revolucionar ★ wrote: ↑01/11/2022 11:25 Osim Miokovica, ostatak NS-a šuti. Šuti i kad su prosli put preko nje minirali izbog prvog čovjeka Mostara, šute na svakodnevno nacionalisticko koketiranje svojih clanova. Smijesno. Ako je ovo Cudickin alibi da budu neizbjezan faktor pri formiranju vlasti, iako imaju nesto simbolicnih zastupnika da doprinesu trojci, onda ne znam. Na kraju krajeva, sad je i evidentno da je NS najslabija karika trojke, mozda ih u konacnici kosta i jednog dijela neopredijeljene javnosti koja bi glasala za nesto progresivno, ali ovako..
SDA šuplja
- Revolucionar ★
#53881 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Evo baci ti NS šuplju onda.. Kad se dese ovakve stvari, najlakse se poklopit , I guessJohnnyS wrote: ↑01/11/2022 11:27Revolucionar ★ wrote: ↑01/11/2022 11:25 Osim Miokovica, ostatak NS-a šuti. Šuti i kad su prosli put preko nje minirali izbog prvog čovjeka Mostara, šute na svakodnevno nacionalisticko koketiranje svojih clanova. Smijesno. Ako je ovo Cudickin alibi da budu neizbjezan faktor pri formiranju vlasti, iako imaju nesto simbolicnih zastupnika da doprinesu trojci, onda ne znam. Na kraju krajeva, sad je i evidentno da je NS najslabija karika trojke, mozda ih u konacnici kosta i jednog dijela neopredijeljene javnosti koja bi glasala za nesto progresivno, ali ovako..
SDA šuplja
- JohnnyS
#53882 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ispada ona jedina glasala protiv uklanjanja šahovnica i ljiljana. Najlakše jednu ženu demonizirati, a partneri nastavljaju kao i dosadRevolucionar ★ wrote: ↑01/11/2022 11:28Evo baci ti NS šuplju onda.. Kad se dese ovakve stvari, najlakse se poklopit , I guess![]()
-
MUNAFIK
#53883 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Njihova stranka... ako ovu ne izbace iz stranke, treba njih ozbacit iz trojke.
Cuj jednu zenu demoniziramo, pa jel vas stid???
Cuj jednu zenu demoniziramo, pa jel vas stid???
- Revolucionar ★
#53884 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa glasali su HDZ, HRS, SNSD i Boska Cavar iz NS-a. Jel NS-u tu mjesto?JohnnyS wrote: ↑01/11/2022 11:29Ispada ona jedina glasala protiv uklanjanja šahovnica i ljiljana. Najlakše jednu ženu demonizirati, a partneri nastavljaju kao i dosadRevolucionar ★ wrote: ↑01/11/2022 11:28
Evo baci ti NS šuplju onda.. Kad se dese ovakve stvari, najlakse se poklopit , I guess![]()
- Student_u_Ostavci
#53885 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Kad ovako krenu braniti neodbranjivo po uzoru na SDA botine. Svaka ćas, samo jako, nije Boška kriva
Predlažem automobilske tablice HBa i nove osobne dokumente. Mate Boban bi bio ponosan
Predlažem automobilske tablice HBa i nove osobne dokumente. Mate Boban bi bio ponosan
-
HD_2015
#53886 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
To što NS nije glasala za SDA u Mostaru i ostala suzdržana je razumljivo.
Kako pravdaju ovo:
Sa Ivanom Marić NS je izgubila svaku mogućnost da od mene dobiju glas i ne smatram ih probosanskom strankom. Šta treba da članovi iz NS-a da urade da budu izbačeni iz Stranke?
Kako pravdaju ovo:
Prvo su imali Ivanu Marić i Bošnjaci kao "izmišljen naziv", a sada ovo.Suzdržanost Boške Čavar (NS) presudila: Propao prijedlog da u javnim ustanovama budu samo državna obilježja
...
"Oni su svojim glasom protiv ili suzdržanošću omogućili da u javnim ustanovama Grada Mostara i dalje budu isticana obilježja tzv. HRHB, križevi, raspela i brojanice", napisao je Sanel Kajan, novoizabrani zastupnik u federalnom parlamentu.
Sa Ivanom Marić NS je izgubila svaku mogućnost da od mene dobiju glas i ne smatram ih probosanskom strankom. Šta treba da članovi iz NS-a da urade da budu izbačeni iz Stranke?
- JohnnyS
#53887 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Revolucionar ★ wrote: ↑01/11/2022 11:31Pa glasali su HDZ, HRS, SNSD i Boska Cavar iz NS-a. Jel NS-u tu mjesto?
Nije. Ali se ona predstavlja najvećim problemom Mostara, a HDZ i SDA ništa
- JohnnyS
#53888 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Gospodin Kajan prešućuje da su onemogućeni uklanjanje i ljiljana, obilježja ABiH i slično, jer očekuje da će ovako potaknuti što veći gnjev jer ispada ostaju samo ustaška obilježja.HD_2015 wrote: ↑01/11/2022 11:33 To što NS nije glasala za SDA u Mostaru i ostala suzdržana je razumljivo.
Kako pravdaju ovo:Prvo su imali Ivanu Marić i Bošnjaci kao "izmišljen naziv", a sada ovo.Suzdržanost Boške Čavar (NS) presudila: Propao prijedlog da u javnim ustanovama budu samo državna obilježja
...
"Oni su svojim glasom protiv ili suzdržanošću omogućili da u javnim ustanovama Grada Mostara i dalje budu isticana obilježja tzv. HRHB, križevi, raspela i brojanice", napisao je Sanel Kajan, novoizabrani zastupnik u federalnom parlamentu.
Gospodinu Kajanu nije prvi put da tendenciozno obmanjuje javnost selektivnim davanjem informacija
- ovo_malo_duse
#53889 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Suplja ne suplja, ovim je potvrdila sve sto su supljirali SDA botovi o njoj i davanju glasa za nju na proslim izborima.JohnnyS wrote: ↑01/11/2022 11:27Revolucionar ★ wrote: ↑01/11/2022 11:25 Osim Miokovica, ostatak NS-a šuti. Šuti i kad su prosli put preko nje minirali izbog prvog čovjeka Mostara, šute na svakodnevno nacionalisticko koketiranje svojih clanova. Smijesno. Ako je ovo Cudickin alibi da budu neizbjezan faktor pri formiranju vlasti, iako imaju nesto simbolicnih zastupnika da doprinesu trojci, onda ne znam. Na kraju krajeva, sad je i evidentno da je NS najslabija karika trojke, mozda ih u konacnici kosta i jednog dijela neopredijeljene javnosti koja bi glasala za nesto progresivno, ali ovako..
SDA šuplja
-
HD_2015
#53890 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Gdje su ti ljiljani u Sarajevu? Nema ih ni po školama. To odavno nije državno obilježje.JohnnyS wrote: ↑01/11/2022 11:35Gospodin Kajan prešućuje da su onemogućeni uklanjanje i ljiljana, obilježja ABiH i slično, jer očekuje da će ovako potaknuti što veći gnjev jer ispada ostaju samo ustaška obilježja.HD_2015 wrote: ↑01/11/2022 11:33 To što NS nije glasala za SDA u Mostaru i ostala suzdržana je razumljivo.
Kako pravdaju ovo:
Prvo su imali Ivanu Marić i Bošnjaci kao "izmišljen naziv", a sada ovo.
Gospodinu Kajanu nije prvi put da tendenciozno obmanjuje javnost selektivnim davanjem informacija
- JohnnyS
#53891 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
jel to opet legitimno glasanje, Bošnjaci za nju glasali, ona ih iznevjerila?ovo_malo_duse wrote: ↑01/11/2022 11:36Suplja ne suplja, ovim je potvrdila sve sto su supljirali SDA botovi o njoj i davanju glasa za nju na proslim izborima.
- Revolucionar ★
#53892 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa ko dvojbi odgovornost drugih, niti ih Boskin autogol amnestira od njihovih promasaja. Ali kad glasas za neustavna, etnicka, ratna obiljezja, dvije decenije poslije rata ( pri tom mislim i na ljiljane i obiljezja svih strana ) i propagiras progresivnost, jednostavno smijesno.. Amnestirao je NS jednom, dva puta ne moze. I pitanje cemu tolika tolerancija premu ovakvim izletimaJohnnyS wrote: ↑01/11/2022 11:34Revolucionar ★ wrote: ↑01/11/2022 11:31
Pa glasali su HDZ, HRS, SNSD i Boska Cavar iz NS-a. Jel NS-u tu mjesto?
Nije. Ali se ona predstavlja najvećim problemom Mostara, a HDZ i SDA ništa
- dulekrele
#53893 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa jesam li glasao ja ili ona. Sama je napravila problem i sebi i stranci izuzev ako nije dobila naredbu od stranke da tako glasa. Tebi bi vise odgovaralo da se demonizira ŽK. Nije mi jasno da vec nije istjerana iz stranke jer je naobicni igrac HDZ-a.JohnnyS wrote: ↑01/11/2022 11:29Ispada ona jedina glasala protiv uklanjanja šahovnica i ljiljana. Najlakše jednu ženu demonizirati, a partneri nastavljaju kao i dosadRevolucionar ★ wrote: ↑01/11/2022 11:28
Evo baci ti NS šuplju onda.. Kad se dese ovakve stvari, najlakse se poklopit , I guess![]()
-
El_comadante
#53894 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nije jedina ona glasala ali jeste jedina iz proBiH i ljevičarskih stranaka koja je stala uz Hrvatske stranke plus eto, ispade, da joj nesmetaju ovi drugi simboli ispred skupštine grada.JohnnyS wrote: ↑01/11/2022 11:29Ispada ona jedina glasala protiv uklanjanja šahovnica i ljiljana. Najlakše jednu ženu demonizirati, a partneri nastavljaju kao i dosadRevolucionar ★ wrote: ↑01/11/2022 11:28
Šta li će sada reći NS? Eto prošli put nisu htjeli glasati za SDA ovog kandidata. Šta je sada razlog neglasanja za?
- Bloo
- Globalna šefica
- Bosanski_kralj
#53896 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ne može se opravdati ovakav potez dotične vijećnice.
NS je treba izbaciti po kratkom postupku. Nije joj ovo prvi kiks.
NS je treba izbaciti po kratkom postupku. Nije joj ovo prvi kiks.
- Roccohljup
#53897 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
ma kad bi se zaredalo po gradskim/općinskim grbovima po cijeloj bih svega bi se tu našlo.
Ovdje je ipak riječ o državnoj zastavi koja treba ko u svakoj normalnoj zemlji visiti na institucijama države.
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#53898 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ako se stranka ne ogradi od ovoga, to u biti znači da podržavaju njezinu odluku.
- Student_u_Ostavci
#53899 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Miješate jabuke i kruške.
Sve i da ljiljani postoje negdje, a sve ih je manje, pod zastavom ljiljana se nije činio genocid i uzp. Ja znam da Boška i njeni bojovnici žele te zastave izjednačiti ali jebiga, ne može.
Sve i da ljiljani postoje negdje, a sve ih je manje, pod zastavom ljiljana se nije činio genocid i uzp. Ja znam da Boška i njeni bojovnici žele te zastave izjednačiti ali jebiga, ne može.
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#53900 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa politika NS u Mostaru je da su te zastave iste.Student_u_Ostavci wrote: ↑01/11/2022 12:35 Miješate jabuke i kruške.
Imaš hrpu snimaka Baralije gdje priča tako.
A i ovo za mene nije iznenađenje.
Pa isto je bilo prije par dana kada je NiP glasao protiv skidanja zastava HB u Novom Travniku.