Moj san madraci

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

kokuz_sa

#51 Re: Moj san madraci

Post by kokuz_sa »

Ganjam zadnjih 20 daa madrac.. nema gdje nisam bio
Obisao i fabrike Nobil, Moj san
Bio u Vitapuru, Oblak madracima..jos 4-5

Ganjam tvrdji 200x160

Uglavnom ovo je vise manje sad postala nauka da se uzme madrac..

Ima jeftinijih..kad legnes na njih utones..treba ti pomoc da izadjes iz njih..
Ovi tvrdji su sada cca 1000+ u toj dimenziji..
Cak idu i debelo preko 2000KM

Moj san mi nekako previse kroz marketing promovisani al su mi onako. 🥴🥴
Osoblje im je ljubazno i pofino u tematici oko madraca al neke info izostavljaju pri objasnjavanju..

Vitapur
Madraci su ok, mada kao da su gdje izvuceni iz podruma svi su nekako sljepljeni .

Jisk..sve OK, fini madraci, najveca garancija..al jako lose recenzije na njihovom sajtu.

Oblak..
Ljudi nekako nezainteresivani da prodaju.. ono tipa..ako hoces uzni, ako ne ne moras..

Nobil. Najpotkovanije osoblje znanjem koliko sam uvidio..
Bas se potrude i objasniti i pokazati i nista im nije mrsko.
Cak je i opcija da se u fabrici sve moze pogledat..provedu te komplet proizvodnjom..

Tako da ce najvjerovatnije biti Nobil Nordik madrac
Za kupovinu
crveni_makovi

#52 Re: Moj san madraci

Post by crveni_makovi »

Treba gledati svako šta mu je najbitnije. Meni za ove madrace iz naslova teme ne treba reklama. Neka samo zadrže postojeći kvalitet i uvijek ću biti njihov kupac. O ljubaznosti i brzini kojom su mi zadnji put maksimalno izašli u susret da i ne pišem.
zlo zlo

#53 Re: Moj san madraci

Post by zlo zlo »

kokuz_sa wrote: 29/10/2022 22:36

Jisk..sve OK, fini madraci, najveca garancija..al jako lose recenzije na njihovom sajtu.

yisk ima jedan odlican madrac i to je to, F120 2 vrste memorijeske pjene+ osnova hr pjena..ali ih slabo ima na stanju, vidim u Sarajevo ima samo na Stup radnji njih jos, deff je madrac koji se mora probati :D Madrac je super cvrst ali i super udoban :D
VladaFBiH

#54 Re: Moj san madraci

Post by VladaFBiH »

kokuz_sa wrote: 29/10/2022 22:36 Ganjam zadnjih 20 daa madrac.. nema gdje nisam bio

Ganjam tvrdji 200x160

Osoblje im je ljubazno i pofino u tematici oko madraca al neke info izostavljaju pri objasnjavanju..

Vitapur
Madraci su ok, mada kao da su gdje izvuceni iz podruma svi su nekako sljepljeni .

Oblak..
Ljudi nekako nezainteresivani da prodaju.. ono tipa..ako hoces uzni, ako ne ne moras..

Cak je i opcija da se u fabrici sve moze pogledat..provedu te komplet proizvodnjom..

Za kupovinu
ako hoćeš tvrd madrac nemoj koristiti latofleks već samo dasku ispod :) i dobijaš od svakog madraca tvrdi (osim onih baš mekanih koji postanu normalni) :)
kokuz_sa

#55 Re: Moj san madraci

Post by kokuz_sa »

Image
VladaFBiH wrote: 31/10/2022 09:17 ako hoćeš tvrd madrac nemoj koristiti latofleks već samo dasku ispod :) i dobijaš od svakog madraca tvrdi (osim onih baš mekanih koji postanu normalni) :)

Nisu flexibilne daske
VladaFBiH

#56 Re: Moj san madraci

Post by VladaFBiH »

kokuz_sa wrote: 31/10/2022 22:37 Image
VladaFBiH wrote: 31/10/2022 09:17 ako hoćeš tvrd madrac nemoj koristiti latofleks već samo dasku ispod :) i dobijaš od svakog madraca tvrdi (osim onih baš mekanih koji postanu normalni) :)

Nisu flexibilne daske
super rješenje ako voliš tvrdo
Dzontra_Volta

#57 Re: Moj san madraci

Post by Dzontra_Volta »

zlo zlo wrote: 30/10/2022 09:28
kokuz_sa wrote: 29/10/2022 22:36

yisk ima jedan odlican madrac i to je to, F120 2 vrste memorijeske pjene+ osnova hr pjena..ali ih slabo ima na stanju, vidim u Sarajevo ima samo na Stup radnji njih jos, deff je madrac koji se mora probati :D Madrac je super cvrst ali i super udoban :D
Mi smo kupili neki madrac sa cepicastim oprugama i nekim pjenama gore i dole (jedna strana tvrdja, druga mekša) i dobili mislim 15 ili 20 godina garancije.
Nakon cca 5 godina se pojavilo neko malo ulegnuce s jedne strane. Zamijenili nam na osnovu fotografije na mobitelu, bez bilo kakvih pitanja kako i zašto.
Dobili još bolji, gold verzija, jer je za iste pare tad bio na akciji. Evo ga još dura nakon nekih 4-5 godina. Ovaj čini mi se ima 25 godina garanciju.
Znači kod Jyska je velika prednost ta garancija, koja je stvarna, a ne na papiru.
Kad smo u Moj San pitali zašto im je kratka garancija (mislim da je bila godinu dana), prodavačica je ispalila mudroliju da se ionako preporučuje mijenjati madrac svake godine.
Možda da sam Rokfeler (samo tad ne bih kupovao u Moj San).
zlo zlo

#58 Re: Moj san madraci

Post by zlo zlo »

Dzontra_Volta wrote: 01/11/2022 17:33
Mi smo kupili neki madrac sa cepicastim oprugama i nekim pjenama gore i dole (jedna strana tvrdja, druga mekša) i dobili mislim 15 ili 20 godina garancije.
Nakon cca 5 godina se pojavilo neko malo ulegnuce s jedne strane. Zamijenili nam na osnovu fotografije na mobitelu, bez bilo kakvih pitanja kako i zašto.
Dobili još bolji, gold verzija, jer je za iste pare tad bio na akciji. Evo ga još dura nakon nekih 4-5 godina. Ovaj čini mi se ima 25 godina garanciju.
Znači kod Jyska je velika prednost ta garancija, koja je stvarna, a ne na papiru.
Kad smo u Moj San pitali zašto im je kratka garancija (mislim da je bila godinu dana), prodavačica je ispalila mudroliju da se ionako preporučuje mijenjati madrac svake godine.
prvi madrac u braku kupili neki njihov neki šund jeftin..oso brzo u pm.. nije bio ni udoban,dugo koristili i nadmarac na njemu..i bacili ga
A drugi zato isli smo da ne stedimo ni pare..najbolje sto mogli nac a sve pregledali..i taj od hr pjene je bio ljubav na prvo ljeganje :lol: :lol: evo 2 godine proslo jos je ko iz radnje.Super cvrst i pravo olaksanje je lec na njega, svuda daje podrsku.. :D
erotica

#59 Re: Moj san madraci

Post by erotica »

Qler wrote: 15/05/2020 19:44 Nine problem, uzeo ovaj

https://www.mojsan.ba/shop/product/687/madrac-olea

200x160 dimenzije, 649KM. Na spavao se ovih dana :)
I kako ti se pokazao nakon evo dvije godine? I ja baš razmišljam da uzmem taj madrac najviše zbog toga što je do 130 kg, a ja sam na nekih 115. Mislio sam prvo njihov model Prestige ali kad sam vidio da je preporučeno za do 100 kg odustao sam od njega.
Qler

#60 Re: Moj san madraci

Post by Qler »

Dobar jos :) a koristi se :)
erotica

#61 Re: Moj san madraci

Post by erotica »

Onda će vjerovatno biti i moj izbor jer je jedini bazdaren za preko 110 kg :mrgreen:
pojedinac

#62 Re: Moj san madraci

Post by pojedinac »

Kakvi su ovi "Moj san" madraci za sexanje na njima? :mrgreen:

Any idea? :?:
Dzontra_Volta

#63 Re: Moj san madraci

Post by Dzontra_Volta »

pojedinac wrote: 10/11/2022 17:00 Kakvi su ovi "Moj san" madraci za sexanje na njima? :mrgreen:

Pitaš za prijatelja?
pojedinac

#64 Re: Moj san madraci

Post by pojedinac »

Dzontra_Volta wrote: 10/11/2022 17:14
pojedinac wrote: 10/11/2022 17:00 Kakvi su ovi "Moj san" madraci za sexanje na njima? :mrgreen:

Pitaš za prijatelja?
Kako znaš? :mrgreen:
mobsterc

#65 Re: Moj san madraci

Post by mobsterc »

Odlican za sve pa i te namjene je njihov madrac za hotele. Mislim da ga nema na sajtu, u poslovnici im bio sa strane izlozen, probam i skontam da je to to (bolje od bilo kojeg u ponudi, ali je i nesto skuplji od prestige). S tim da, ja nikako ne volim mekane madrace i od pjene, imam oko 100kg.
Madrac treba mijenjati na nekih 5g, to se mala pokusala snaci :D
dgL_

#66 Re: Moj san madraci

Post by dgL_ »

Kakva su iskustva nakon 4 godine? Sad je haman 900 KM. Hoćil se zajebat ako uzmem?
Altsa

#67 Re: Moj san madraci

Post by Altsa »

VladaFBiH wrote: 31/10/2022 09:17
kokuz_sa wrote: 29/10/2022 22:36 Ganjam zadnjih 20 daa madrac.. nema gdje nisam bio

Ganjam tvrdji 200x160

Vitapur

Oblak..

Za kupovinu
ako hoćeš tvrd madrac nemoj koristiti latofleks već samo dasku ispod :) i dobijaš od svakog madraca tvrdi (osim onih baš mekanih koji postanu normalni) :)
Najveca greska je staviti dasku ispod duseka pogotovo ako je krevet zatvoren sa svih strana.
mirota

#68 Re: Moj san madraci

Post by mirota »

nisu duseci, ali jesu jastuci, Filip jastuci iz Sremske Mitrovice, nista udobnije probao nisam, odmah narucio 4 kom a probao u jednom privatnom smjestaju na Fruskoj Gori
Qler

#69 Re: Moj san madraci

Post by Qler »

dgL_ wrote: 01/07/2024 13:24

Kakva su iskustva nakon 4 godine? Sad je haman 900 KM. Hoćil se zajebat ako uzmem?
Ja se iskreno nisam zajebao, sekunde. Sad sa mora, jedva čekam svoj krevet :)
Naslovnica

#70 Re: Moj san madraci

Post by Naslovnica »

mirota wrote: 01/07/2024 13:39 nisu duseci, ali jesu jastuci, Filip jastuci iz Sremske Mitrovice, nista udobnije probao nisam, odmah narucio 4 kom a probao u jednom privatnom smjestaju na Fruskoj Gori
Koji je model jastuka?
dgL_

#71 Re: Moj san madraci

Post by dgL_ »

Qler wrote: 01/07/2024 19:09
dgL_ wrote: 01/07/2024 13:24

Ja se iskreno nisam zajebao, sekunde. Sad sa mora, jedva čekam svoj krevet :)
Uzimam i ja pa javim iskustva :D
stubrijez

#72 Re: Moj san madraci

Post by stubrijez »

zlo zlo wrote: 01/11/2022 19:37
Dzontra_Volta wrote: 01/11/2022 17:33
prvi madrac u braku kupili neki njihov neki šund jeftin..oso brzo u pm.. nije bio ni udoban,dugo koristili i nadmarac na njemu..i bacili ga
A drugi zato isli smo da ne stedimo ni pare..najbolje sto mogli nac a sve pregledali..i taj od hr pjene je bio ljubav na prvo ljeganje :lol: :lol: evo 2 godine proslo jos je ko iz radnje.Super cvrst i pravo olaksanje je lec na njega, svuda daje podrsku.. :D
Malo koji ce madrac izdrzat prvu godinu braka, Da se razumijemo...
preludezalude

#73 Re: Moj san madraci

Post by preludezalude »

Moje iskustvo sa Moj San madracem... Nebi preporucio kupovinu kod njih samo iz razloga sto im je podrska kupcima apsolutno nikakva. Ja kupio i skontam nakon 3 dana da sam se zeznuo i da sam kupio pretvrd madrac. Nista nisam mogao uciniti jer uopste ne zele pricati. Apsolutno nikakvu podrsku ne nude kupcu. Kupovina je po sistemu taknuto-maknuto. Probao sam ja u radnji, lijegao na razne i odaberem jedan koji mi se ucinio kao ok. Ali ne moze se to u radnji skontati. Treba par dana spavanja i skontas jesi li kupio ono sta ti odgovara. Znaci, Moj San ne preporucujem. Yisk ima mnogo bolju podrsku kupcima.
Zizi505

#74 Re: Moj san madraci

Post by Zizi505 »

Ja imam madrac Moj san već devet godina i veoma sam zadovoljna.
Ima zimsku i ljetnu stranu.
Prije nego što sam ga kupila isprobala sam jedno 15 madraca u nekoliko različitih prodavnica, sjedila sam i ležala na njima.
Ovaj moj je neke srednje tvrdoće, ako se tako može reći.

Starci imaju madrac Andrijašević, to je stari tip madraca, tvrđi, sa žičanim oprugama i on je bio duplo jeftiniji od mog madraca. Oni su jako zadovoljni sa tim madracem, a i meni je dobar, iako je skroz drugačiji od mog.

Nekada mi više odgovara spavanje na tvrđoj, a nekada na mekšoj podlozi.
Valjda sa godinama postajem muhanata. :mrgreen:
Zombi_Rex

#75 Re: Moj san madraci

Post by Zombi_Rex »

Ma kakav crni Moj San iz Turske uvoze pjenu i sklapaju, ništa ne proizvide samo dovuci naklepaj i zasij pa pravac u salon sa pričom od 16 slojeva pjene te vake te nake. Je li to bosnjo pravi odmah na podvalu smrdi
Post Reply