Nikad nije ni izašla iz Hdz-anoviforumas wrote: ↑01/11/2022 15:13Interesantno. Hoce li sad preci u HDZ?sehohari wrote: ↑01/11/2022 15:12 https://www.klix.ba/vijesti/bih/cavar-o ... /komentari
Koji amateri. Na kraju ne da je neće izbaciti, nego će ih ova odjebati.![]()
Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
-
Dr Arsla
#53951 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- n+1
#53952 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Hoće li ona snob-tuka Sabina opet nazivati SDAovcima i ženomrscima sve koji kritikuju ovu karakondžulu?
Bog te maz'o šta radi ovo rukovodstvo od stranke.
Bog te maz'o šta radi ovo rukovodstvo od stranke.
-
last mohicans
#53953 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ovi što brane Bošku, samo da kažem da joj nije teže živjeti nego Vojinu u BL, Ćamilu u Srebrenici i mnogim drugim koji se ne libe i ne stide svoga stava.
- teskeredzic_22
- Grijem se na: Toplane
- Vozim: Peugeot
#53954 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nip , Sda , nije šija nego vrat....
Prvi su doduše sada korisni , vrijedi ih iskoristiti....
- teskeredzic_22
#53955 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Neće ni Novalića ni Fikreta...zauzeti su važnijim pitanjimaStudent_u_Ostavci wrote: ↑01/11/2022 15:12 Šta kažu nezavisne analitičarke? Koga će optužiti za ovo? Vjersku zajednicu i reisa?
-
palermo
#53956 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ko I Bosku.....nemoj zajebavatiteskeredzic_22 wrote: ↑01/11/2022 15:20Nip , Sda , nije šija nego vrat....
Prvi su doduše sada korisni , vrijedi ih iskoristiti....![]()
- Student_u_Ostavci
#53957 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
'SDA je isporučio sve HDZu i mi zato ne želimo glasati za ono za šta oni glasaju'teskeredzic_22 wrote: ↑01/11/2022 15:21Neće ni Novalića ni Fikreta...zauzeti su važnijim pitanjimaStudent_u_Ostavci wrote: ↑01/11/2022 15:12 Šta kažu nezavisne analitičarke? Koga će optužiti za ovo? Vjersku zajednicu i reisa?![]()
Ovo je otprilike svako saopštenje Naše stranke.
Sem danas kada su se ogradili. Neka im neko javi da ih je Boška Luburić odjebala pa nema potreba da se ograđuju
- mirsek
#53958 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pao je rezim, kako slavodobitno lupi u izbornoj noci.
Slika se ona po drustvenim mrezama, pokusava da se predstavi sto vise kao moderna, prozapadna, elokventna, emancipovana ali iz nje izvire fejk i snob.
- mirsek
#53959 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Student_u_Ostavci wrote: ↑01/11/2022 15:25'SDA je isporučio sve HDZu i mi zato ne želimo glasati za ono za šta oni glasaju'
Sem danas kada su se ogradili. Neka im neko javi da ih je Boška Luburić odjebala pa nema potreba da se ograđuju![]()
Boska Luburic
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#53960 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- teskeredzic_22
#53961 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Tako je , uloga NS-a i SDA je potpuno ali potpuno istaStudent_u_Ostavci wrote: ↑01/11/2022 15:25'SDA je isporučio sve HDZu i mi zato ne želimo glasati za ono za šta oni glasaju'
Sem danas kada su se ogradili. Neka im neko javi da ih je Boška Luburić odjebala pa nema potreba da se ograđuju![]()
NS je opozicija , ima dvije vijećnice (od danas definitivno jednu
SDA uz HDZ imala i ima najviše vijećnika , i onda kad nije bilo izbora
Fakat isto
NS je kriva a u SDA sve patriota do patriote
Boški Čavar je trebalo dati ispisnicu onog časa kada je imala priliku maknuti fašistička obilježja iz kancelarija a to je odbila.
Ne ulazim u njene motive , rauzmijem da se boji tog postupka jer živi s ustašama.
Ali ovo je kao što rekoh , Sretna Nova 1999 za koji mjesec !
-
Lopez1981
#53962 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Iznenadjenje veliko, pa kako se ovo moglo desiti
Od dana kad je doticna usla u GV sve sto je uradila islo je u korist HDZ-u. Ko ima ista u glavi to je odmah skontao cim joj je bilo bitnije da gradonacelnik bude covjek iz HDZ-a, nego da se rotiraju sto je bio dogovor svih pro BiH stranaka.
Kad se sjetim napada na SDP i PMP od doticnih
Od dana kad je doticna usla u GV sve sto je uradila islo je u korist HDZ-u. Ko ima ista u glavi to je odmah skontao cim joj je bilo bitnije da gradonacelnik bude covjek iz HDZ-a, nego da se rotiraju sto je bio dogovor svih pro BiH stranaka.
Kad se sjetim napada na SDP i PMP od doticnih
-
nles
#53963 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
E'o ga, tj. je...
Iz NS-a su poručili da se "ograđuju" od glasanja Ćavar. No, brzo je uslijedio njen odgovor NS-u.
"Nisam znala da su se ogradili od mene kao članice. Trebali ste me obavijestiti. Sretno vam u daljem radu", poručila je Ćavar stranačkom rukovodstvu.
- Bloo
- Globalna šefica
#53964 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Znaci uspjeli su nam agresori nametnuti da se ista više ne smije koristiti?
Ja sa vartom ne osjecam povezanost jer jednostavno nema nikakvih elemenata sa kojima se covjek moze povezati. Plus nametnuta je.
*btw za ove što ne kontaju, ne tvrdim JA da je zastava sa ljiljanima bošnjačka. Takav narativ namecu nacionalisti suprotnih strana, dok se zastavom sa ljiljanima maše na SDa okupljanjim i drugim vrstama okupljanja koji su prožeti bošnjačkim nacionalizmom.
- Bloo
- Globalna šefica
#53965 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ali žena nije dala odgovor ZAŠTO je glasala protiV.
- Porodice Foht
#53967 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Covjece, znala je ona u sta se upusta prije dvije godine a i pobogu nisu sada na desnoj obali Neretve Stela i Tuta!palermo wrote: ↑01/11/2022 14:01Onako iskreno, volio bih vidjeti sve ove hrabre forumase da se nadju u poziciji Boske Cavar.Porodice Foht wrote: ↑01/11/2022 13:52 Pa da je bas glasanje u GV Mostara bilo pitanje zivota i smrti Boske Cavar u zapadnom dijelu grada, kako sugerise ovaj Sicilijanac iznad, tesko da jeste. Hajde makar se NS ogradila a zasluzila je i iskljucenje, po meni.
Boskin najveci grjeh je sto je olako usla u politku...a ocito za to nije bila spremna. Grijeh Nase syranke je mnogo veci.
- Student_u_Ostavci
#53968 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Džaba krečiš, nećeš mu uvući u priču u kojoj bi ja branio zelenu kriminalnu hobotnicuteskeredzic_22 wrote: ↑01/11/2022 15:41Tako je , uloga NS-a i SDA je potpuno ali potpuno istaStudent_u_Ostavci wrote: ↑01/11/2022 15:25
'SDA je isporučio sve HDZu i mi zato ne želimo glasati za ono za šta oni glasaju'
![]()
NS je opozicija , ima dvije vijećnice (od danas definitivno jednu) , nikada nije bila u koaliciji sa HDZ i nikada nije bila na vlasti u Mostaru.
SDA uz HDZ imala i ima najviše vijećnika , i onda kad nije bilo izbora, u koaliciji sa HDZ od 1990 i na vlasti u Mostaru od 1990.
Fakat isto![]()
NS je kriva a u SDA sve patriota do patriote, sve ove godine ćutali i baš u studenom 2022 propade prilika za micanje ustaških obilježja iz ureda.
Boški Čavar je trebalo dati ispisnicu onog časa kada je imala priliku maknuti fašistička obilježja iz kancelarija a to je odbila.
Ne ulazim u njene motive , rauzmijem da se boji tog postupka jer živi s ustašama.
Ali ovo je kao što rekoh , Sretna Nova 1999 za koji mjesec !
Ne znam ni kako si zaključio da ja to želim?
Ali isto tako neću braniti Luburićevske poteze NS.
Ako su promjena, valjda bi trebali raditi drugačije od SDA? Samo što su oni pogrešno shvatili taj pojam 'drugačije'
-
Hakiz
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#53970 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
šta ima u Herceg Bosni? 
-
palermo
#53971 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Hvala ti na informacijama iz Mostara. Uvijek je dobro cuti nesto sa.lica mjesta.Porodice Foht wrote: ↑01/11/2022 15:58Covjece, znala je ona u sta se upusta prije dvije godine a i pobogu nisu sada na desnoj obali Neretve Stela i Tuta!
Sto se tice Boske, ja nju ne branim, niti znam zenu...AL fakturisati jednu potpuno pogresnu konceptualnu politiku Nase stranke samo Boski je bezobrazno.
-
zippoo87
#53972 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Bezveze je ovdje cijelu stranku uvlaciti u Boskine igrice.
Ja se samo nadam da ce uskoro izbaciti Bosku iz clanstva i raskrstiti sa ovom zenom,jer ona ocito ne predstavlja vrijednosti za koje se NS zalaze.
Glasati suzdrzan na jednom ovakvom civilizacijskom pitanju i znati da to suzdrzan obara prijedlog je bas sramota.
Sretno i tebi Boska van NSa.
Ja se samo nadam da ce uskoro izbaciti Bosku iz clanstva i raskrstiti sa ovom zenom,jer ona ocito ne predstavlja vrijednosti za koje se NS zalaze.
Glasati suzdrzan na jednom ovakvom civilizacijskom pitanju i znati da to suzdrzan obara prijedlog je bas sramota.
Sretno i tebi Boska van NSa.
-
Hakiz
- relativno84
#53974 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Jednostavno smatram da nije vrijeme za takvu odluku i da bi to samo produbilo tenzije. Jer, pitanje je ko bi to provodio takvu odluku? Pa, mi nismo Sarajevo, imamo na jednoj strani „šahovnice“, na drugoj „ljiljane“. Oni (Gradska uprava op.a.) nisu u stanju provesti odluku da se Mostar pomete, a ne takvu. Te priče su gubljenje vremena i šuplje priče - kazala nam je Ćavar.
Ustvrdila je da su reakcije koje su se pojavile u javnosti u vezi njenog glasanja nedobronamjerne i tendenciozne.
- Ljudi su zločesti i ne interesira me to, takve i gore reakcije su bile i kada se birao gradonačelnik Mostara. Ja znam kako i šta radim, a moj zaključak je da ću podržati takvu odluku onda kada budu spremni provoditi je. Brojne odluke se ne sprovode, a ne ta koja je najosjetljivija. Mene ne treba hvatati za hrvatstvo, a tamo nekog za bošnjaštvo, jer i jedni i drugi bi bili povrijeđeni kada bi im se došlo da im iz škola ili domova zdravlja skinu njihova obilježja i grbove. Sigurna sam da bi to vodilo u nove ekscese, jer ovdje se samo korak po korak može mijenjati stanje i ja sam za to - kazala je ona.
-
nles
#53975 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Sjoooo, suplje...relativno84 wrote: ↑01/11/2022 17:24Jednostavno smatram da nije vrijeme za takvu odluku i da bi to samo produbilo tenzije. Jer, pitanje je ko bi to provodio takvu odluku? Pa, mi nismo Sarajevo, imamo na jednoj strani „šahovnice“, na drugoj „ljiljane“. Oni (Gradska uprava op.a.) nisu u stanju provesti odluku da se Mostar pomete, a ne takvu. Te priče su gubljenje vremena i šuplje priče - kazala nam je Ćavar.
Ustvrdila je da su reakcije koje su se pojavile u javnosti u vezi njenog glasanja nedobronamjerne i tendenciozne.
- Ljudi su zločesti i ne interesira me to, takve i gore reakcije su bile i kada se birao gradonačelnik Mostara. Ja znam kako i šta radim, a moj zaključak je da ću podržati takvu odluku onda kada budu spremni provoditi je. Brojne odluke se ne sprovode, a ne ta koja je najosjetljivija. Mene ne treba hvatati za hrvatstvo, a tamo nekog za bošnjaštvo, jer i jedni i drugi bi bili povrijeđeni kada bi im se došlo da im iz škola ili domova zdravlja skinu njihova obilježja i grbove. Sigurna sam da bi to vodilo u nove ekscese, jer ovdje se samo korak po korak može mijenjati stanje i ja sam za to - kazala je ona.