Povezati PayPal račun sa tekućim računom u Rajfajsen banci.
Moderator: anex
-
Retro0000
#1 Povezati PayPal račun sa tekućim računom u Rajfajsen banci.
Ja sam htio povezati moj PayPal račun sa mojim tekućim računom kojeg imam u Rajfajsen banci i pitao sam u Rajfajsen banci je li to uspijelo i radnik je to negirao, tražio sam isto informacije na vebstranici Rajfajsen banke i nisam našao veliku pomoć, isto sam pretražio na YouTubeu kako se to u BiH tačno radi i nisam našao rezultat. Može li to neko ovdje objasniti kako se to radi da to uspijem?
- VladaFBiH
#2 Re: Povezati PayPal račun sa tekućim računom u Rajfajsen banci.
prati proceduru na sajtu paypal i završi sam - nemaš potrebe da zoveš banku jer ti se obično tamo jave neupučeni i nesposobni likovi.Retro0000 wrote: ↑31/10/2022 21:59 Ja sam htio povezati moj PayPal račun sa mojim tekućim računom kojeg imam u Rajfajsen banci i pitao sam u Rajfajsen banci je li to uspijelo i radnik je to negirao, tražio sam isto informacije na vebstranici Rajfajsen banke i nisam našao veliku pomoć, isto sam pretražio na YouTubeu kako se to u BiH tačno radi i nisam našao rezultat. Može li to neko ovdje objasniti kako se to radi da to uspijem?
Jedino ako imaš elektronsko bankarstvo brže ćeš doći do koda na izvodu ili ćeš morati ići do banke da ti ga pričitaju (mislim da može i izvod s bankomata) odnosno čekati izvod da završiš registraciju.
-
Retro0000
#3 Re: Povezati PayPal račun sa tekućim računom u Rajfajsen banci.
Pratio sam proceduru na sajtu i mislim da sam završio. Odakle sada mogu znati da će biti moguće sa paypala slati novac na moj tekući račun u Rajfajsen banci?VladaFBiH wrote: ↑01/11/2022 09:16prati proceduru na sajtu paypal i završi sam - nemaš potrebe da zoveš banku jer ti se obično tamo jave neupučeni i nesposobni likovi.Retro0000 wrote: ↑31/10/2022 21:59 Ja sam htio povezati moj PayPal račun sa mojim tekućim računom kojeg imam u Rajfajsen banci i pitao sam u Rajfajsen banci je li to uspijelo i radnik je to negirao, tražio sam isto informacije na vebstranici Rajfajsen banke i nisam našao veliku pomoć, isto sam pretražio na YouTubeu kako se to u BiH tačno radi i nisam našao rezultat. Može li to neko ovdje objasniti kako se to radi da to uspijem?
Jedino ako imaš elektronsko bankarstvo brže ćeš doći do koda na izvodu ili ćeš morati ići do banke da ti ga pričitaju (mislim da može i izvod s bankomata) odnosno čekati izvod da završiš registraciju.
- VladaFBiH
#4 Re: Povezati PayPal račun sa tekućim računom u Rajfajsen banci.
ako želiš da primaš novac mislim da može samo VISA kartica (tako je bilo godinama i mislim da se ništa nije promijenilo) - plaćanje može sa svake.Retro0000 wrote: ↑01/11/2022 22:06Pratio sam proceduru na sajtu i mislim da sam završio. Odakle sada mogu znati da će biti moguće sa paypala slati novac na moj tekući račun u Rajfajsen banci?VladaFBiH wrote: ↑01/11/2022 09:16
prati proceduru na sajtu paypal i završi sam - nemaš potrebe da zoveš banku jer ti se obično tamo jave neupučeni i nesposobni likovi.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#5 Re: Povezati PayPal račun sa tekućim računom u Rajfajsen banci.
Kad upišeš podatke kartice na PP oni ti skinu 1,99 $, cod na izvodu pored transakcije kasnije upišeš da verifikuješ karticu i oni ti onda vrate tih 1,99 $
.To je to, sluzbenici i ako znaju to sve ne smiju, ne mogu i ne trebaju to govoriti klijentima iz sigurnosnih razloga
i zakonskih.
- gentoo
- Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25
#6 Re: Povezati PayPal račun sa tekućim računom u Rajfajsen banci.
Ziv bio nadji nekog ko zna da ti to odradi da ne bi za 2 mjeseca pisao kako te neko prevario i ukrao ti pare..
-
Retro0000
#7 Re: Povezati PayPal račun sa tekućim računom u Rajfajsen banci.
Danas sam isto razgovorao sa jednom ženom u callcentru rajfajsen banke i ona je rekla da uzmu 1.50 $ i od toga novca nije ništa skinuto sa moje kreditne kartice. Ima li netko neki savjet šta još mogu uraditi na Paypalu jer jer sam čak i verifikovao moj mobilni broj i opet nije ni to pomoglo?Bobi wrote: ↑02/11/2022 10:15 Kad upišeš podatke kartice na PP oni ti skinu 1,99 $, cod na izvodu pored transakcije kasnije upišeš da verifikuješ karticu i oni ti onda vrate tih 1,99 $.To je to, sluzbenici i ako znaju to sve ne smiju, ne mogu i ne trebaju to govoriti klijentima iz sigurnosnih razloga
i zakonskih.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#8 Re: Povezati PayPal račun sa tekućim računom u Rajfajsen banci.
Gle, na paypal stranici sve lijepo piše šta gdje kako, samo trebaš pažljivo čitati, znači...na svako moguće pitanje tvoje ima tamo odgovor.Retro0000 wrote: ↑03/11/2022 22:04Danas sam isto razgovorao sa jednom ženom u callcentru rajfajsen banke i ona je rekla da uzmu 1.50 $ i od toga novca nije ništa skinuto sa moje kreditne kartice. Ima li netko neki savjet šta još mogu uraditi na Paypalu jer jer sam čak i verifikovao moj mobilni broj i opet nije ni to pomoglo?Bobi wrote: ↑02/11/2022 10:15 Kad upišeš podatke kartice na PP oni ti skinu 1,99 $, cod na izvodu pored transakcije kasnije upišeš da verifikuješ karticu i oni ti onda vrate tih 1,99 $.To je to, sluzbenici i ako znaju to sve ne smiju, ne mogu i ne trebaju to govoriti klijentima iz sigurnosnih razloga
i zakonskih.