Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Riddle wrote: ↑30/10/2022 14:50
Jedno od najvećih razočarenja u zadnjih nekoliko godina, ova priča je imala takav potencijal. U ovom slučaju su knjige izvor, ali većina ljudi Witchera zna po video igrama i adaptacije vezane za taj medij nekako nikad ne uspiju. Kontam ako neko drugi jednom dobije prava na materijal da će uraditi bolji posao, ali to u ovom trenutku izgleda vrlo teško.
Pa nisu ni priču iz knjiga baš pratili. Više su išli po "inspired by" metodologiji, nego "based on"
Netflix u posljednjih godinu-dvije usrao sve što je stigao, pa nažalost i Witchera.
Nadam se boljoj adaptaciji u budućnosti, ali nešto ne vjerujem...
Malo više detalja što je Henry odust'o. Ukratko, on je ljubitelj knjiga i tražio je da serija malo bliže prati knjige. Glupača ga odbila jer joj je highlight serije bio "hmm, fuck".
Ultraviolent wrote: ↑31/10/2022 16:16
Sigurno sam preko sto sati ostavio na mount and blade, drugi sam igrao petnestak sati i evo kanim se vec duzi period da ga zaigram ponovo
To si ti igrao neku standalone ekspanziju? Dvica je izašla neki dan.
Ultraviolent wrote: ↑31/10/2022 16:16
Sigurno sam preko sto sati ostavio na mount and blade, drugi sam igrao petnestak sati i evo kanim se vec duzi period da ga zaigram ponovo
To si ti igrao neku standalone ekspanziju? Dvica je izašla neki dan.
Bila je na Early Accessu više od dvije i po godine.
Bila je na Early Accessu više od dvije i po godine.
E to nisam znao, jebo ih EA.
Mrzim EA. Ubijaš misteriju i iščekivanje igre jer nećeš da platiš pravi QA team da ti traži bugove, već navodiš fanove da kupe nezavršenu igru, po punoj cijeni, da to rade za tebe.
Late stage capitalism je pun takvih groznih "inovacija".
Mrzim EA. Ubijaš misteriju i iščekivanje igre jer nećeš da platiš pravi QA team da ti traži bugove, već navodiš fanove da kupe nezavršenu igru, po punoj cijeni, da to rade za tebe.
Kao kad banke naplaćuju uslugu internet bankarstva i transakcije putem istog da bi klijenti njima oslobodili radnu snagu na šalterima.
Kao kad banke naplaćuju uslugu internet bankarstva i transakcije putem istog da bi klijenti njima oslobodili radnu snagu na šalterima.
Fucking late stage kapitalizam.
Baš tako. Ovde kod nas imaš u radnjama self-scan šaltere, gdje sam sebi skeniraš i platiš sve što si naumio da kupiš. Znači ti uštediš malo vremena, a radnja uštedi kamaru para jer joj ne treba više dva-tri radnika na kasi. Pa što mi makar ne dadnu neki popust ako već ovo sam radim?
A što se tiče gejming kapitalizma, evo objavili su da će i Riven dobit' rimejk.
Fucking late stage kapitalizam.
Baš tako. Ovde kod nas imaš u radnjama self-scan šaltere, gdje sam sebi skeniraš i platiš sve što si naumio da kupiš. Znači ti uštediš malo vremena, a radnja uštedi kamaru para jer joj ne treba više dva-tri radnika na kasi. Pa što mi makar ne dadnu neki popust ako već ovo sam radim?
ima i ovdje. s tim što ovdje generalno vlada displejofobija, pa ljudi ne smiju ići na te samouslužne kase da se ne izofiraju.
nikad gužve, ljepota ne trebaju plaćati, samo nek zatupljenost drže na visokom nivou