Odgovornost za napad je preuzela Islamska država...
Iran: gunmen kill at least 15 people at Shia shrine in Shiraz
https://www.theguardian.com/world/2022/ ... -in-shiraz
Iran: gunmen kill at least 15 people at Shia shrine in Shiraz
https://www.theguardian.com/world/2022/ ... -in-shiraz
Nemam pojma, niti me interesuje. Ja komentarisem AKTIVNO DJELOVANJE U AGRESIJI NA DRUGU ZEMLJU. Kontas li to?drugtito2011 wrote: ↑26/10/2022 12:08 Nazvali su Iran teroristočkom zemljom i prije agresije na Ukrajinu. Šta je tad bio razlog?
Znaci Amerika koja bezrezervno brani i isporucuje svako moguce oruzje izraelu koji djeluje po Palestincima, ubija ih, otima im privatne kuce i zemlju je agresorsko teroristicka zemlja ?laserShow wrote: ↑27/10/2022 10:01Nemam pojma, niti me interesuje. Ja komentarisem AKTIVNO DJELOVANJE U AGRESIJI NA DRUGU ZEMLJU. Kontas li to?drugtito2011 wrote: ↑26/10/2022 12:08 Nazvali su Iran teroristočkom zemljom i prije agresije na Ukrajinu. Šta je tad bio razlog?
Kako bi nazvao bilo koju zemlju koja je isporucila oruzje srbiji, koje je djelovalo po sarajevu?
_________ je agresorsko teroristicka zemlja. Eto kako![]()
Amerika 70 godina bezrezervno podrzava izrael sta god oni radili po BI, 70 godina, ne samo SADA vec 7 DECENIJA.laserShow wrote: ↑27/10/2022 11:38 Jeste, amerika je teoristicka zemlja u prethodnim slucajevima. Isto tako evropa je kurva. Trenutno i amerika i kurva evropa pomazu ukrajini i na pravoj su strani, na strani na kojoj je svaki normalan covjek, pa i mi.
Kada kazem da jeste teroristicka, mislim na invaziju na Irak. Sto se Izraelaca i Palestinaca tice, nema misljenje, niti sam se bavio istim. Ne zanimaju me plaho, kao sto mi ni njih nismo.
Iran je u ovom trenutku teroristicka zemlja, ne znam sta ti nije jasno?
Nisam ja pripadnik nikakve sekte, jedinu zemlju koju imam je Bosna i Hercegovina, sve druge okolo su interesi, od amerike, evrope, pa i terororsticke zemlje iran.
Ma je li, naivni bosnjo? Sta mi imamo zajednicko s irancima osim vjere?
Ok, Iran NIJE teroristicka zemlja, nego prodaje i daje oruzje onima koji njima nesto daju zauzvrat kad im je prijeko potrebno dok su decenijama pod sankcijama i stalnom vojnom prijetnjom od strane USA i cionista koji zele da ih kontrolisu na bilo koji nacin.laserShow wrote: ↑27/10/2022 12:03 Sada smo na temi irana, koji vrag spominjes bilo koga drugog? Isto kao "Iran nam je pomagao" - pa sta, ili "Ja, i?
Je li ja mogu pomagati tebi i desetinama ljudi i onda nekoga ubiti i eto, nikome nista?
Stvari treba nazvati pravim imenom. iran snadbjeva rusiju s oruzjem koje ubija ukrajinice. Je li tesko reci da iran podrzava agresiju? Onda je li tesko reci kako agresora nazivamo?
Ponavljam, tema je IRAN
Sa Iranom, uopste nebitno na vjeru, minimalno imas vjecnu zahvalu za svaku pusku, metak i granatu koja nam je cuvala zivu glavu u protekom ratu da bi mi sad ovdje mogli pisati. Znaci bili su tu bas kad nam je bilo najpotrebnije, ne ulazeci dublje u motive.laserShow wrote: ↑27/10/2022 12:03
Ma je li, naivni bosnjo? Sta mi imamo zajednicko s irancima osim vjere?
Sta sutra, uzmemo hipoteticki, srbija izvrsi agresiju na Bosnu i Hercegovinu, uz pomoc rusije. U svemu tome iran snadbjeva srbiju sa oruzjem, jer ce im rusi dati nesto zauzvrat. Sta bi tada rekao? Ma to je samo interes irana?
Amerika isporucuje izraelu oruzjelaserShow wrote: ↑27/10/2022 10:01Nemam pojma, niti me interesuje. Ja komentarisem AKTIVNO DJELOVANJE U AGRESIJI NA DRUGU ZEMLJU. Kontas li to?drugtito2011 wrote: ↑26/10/2022 12:08 Nazvali su Iran teroristočkom zemljom i prije agresije na Ukrajinu. Šta je tad bio razlog?
Kako bi nazvao bilo koju zemlju koja je isporucila oruzje srbiji, koje je djelovalo po sarajevu?
_________ je agresorsko teroristicka zemlja. Eto kako![]()
Mislis na ovo?
Jes, bas mislim na tosunceKOtepsija wrote: ↑28/10/2022 22:37Mislis na ovo?
https://en.mehrnews.com/news/192966/VID ... raz-attack
Bas cudno da mediji sute o tome![]()
Bas kao i svi vi kojima pobijene zene i djeca u ovom slucaju i nisu bas "interesantni"...Niko ne reze kose zbog toga![]()
Pa, to su jedine masovne demonstracije...Drugih nema, niti ih je bilo, ako posmatramo masovnost. Uvijek su to sporadicne grupice, koje prate huliganski i teroristicki napadi. I uvijek nesto zamagljeno i zbrda zdola, zamagljeno, snimano. A ovo sto vidis u prilogu su ogromne narodne mase, bas kao sto su bile na dzenazi rahmetli generalu Sulejmaniju.djugum wrote: ↑28/10/2022 22:39Jes, bas mislim na tosunceKOtepsija wrote: ↑28/10/2022 22:37
Mislis na ovo?
https://en.mehrnews.com/news/192966/VID ... raz-attack
Bas cudno da mediji sute o tome![]()
Bas kao i svi vi kojima pobijene zene i djeca u ovom slucaju i nisu bas "interesantni"...Niko ne reze kose zbog toga![]()
![]()
Tebi bogme lijepo ispod tog kamena, samo uzivaj caresunceKOtepsija wrote: ↑28/10/2022 22:49Pa, to su jedine masovne demonstracije...Drugih nema, niti ih je bilo, ako posmatramo masovnost. Uvijek su to sporadicne grupice, koje prate huliganski i teroristicki napadi. I uvijek nesto zamagljeno i zbrda zdola, zamagljeno, snimano. A ovo sto vidis u prilogu su ogromne narodne mase, bas kao sto su bile na dzenazi rahmetli generalu Sulejmaniju.
Argumenti su ti na nivou, nema stadjugum wrote: ↑28/10/2022 22:52Tebi bogme lijepo ispod tog kamena, samo uzivaj caresunceKOtepsija wrote: ↑28/10/2022 22:49
Pa, to su jedine masovne demonstracije...Drugih nema, niti ih je bilo, ako posmatramo masovnost. Uvijek su to sporadicne grupice, koje prate huliganski i teroristicki napadi. I uvijek nesto zamagljeno i zbrda zdola, zamagljeno, snimano. A ovo sto vidis u prilogu su ogromne narodne mase, bas kao sto su bile na dzenazi rahmetli generalu Sulejmaniju.![]()
To ne umanjuje cinjenicu da iran isporucuje oruzje zemlji koja vrsi agresiju na Ukrajinu. To je isto kad bi iran isporucivao oruzje srbiji radi rusa, jer ce im rusi dati kes, tehnologiju, pm, a sve dok srbija vrsi agresiju na Bosnu i Hercegovinu.
Upravo to.sunceKOtepsija wrote: ↑28/10/2022 22:49Pa, to su jedine masovne demonstracije...Drugih nema, niti ih je bilo, ako posmatramo masovnost. Uvijek su to sporadicne grupice, koje prate huliganski i teroristicki napadi. I uvijek nesto zamagljeno i zbrda zdola, zamagljeno, snimano. A ovo sto vidis u prilogu su ogromne narodne mase, bas kao sto su bile na dzenazi rahmetli generalu Sulejmaniju.
Moze ovako, Iran tu nista nije gori od Amerike, Britanije, Francuske, izraela, Rusije, Kine, Turske....laserShow wrote: ↑29/10/2022 17:27To ne umanjuje cinjenicu da iran isporucuje oruzje zemlji koja vrsi agresiju na Ukrajinu. To je isto kad bi iran isporucivao oruzje srbiji radi rusa, jer ce im rusi dati kes, tehnologiju, pm, a sve dok srbija vrsi agresiju na Bosnu i Hercegovinu.
Kako bi onda nazivao iran? Agresorsko teroristicki rezim, kao sto sada jeste, zar ne?
Može pitanje !mirsek wrote: ↑29/10/2022 18:38Moze ovako, Iran tu nista nije gori od Amerike, Britanije, Francuske, izraela, Rusije, Kine, Turske....laserShow wrote: ↑29/10/2022 17:27
To ne umanjuje cinjenicu da iran isporucuje oruzje zemlji koja vrsi agresiju na Ukrajinu. To je isto kad bi iran isporucivao oruzje srbiji radi rusa, jer ce im rusi dati kes, tehnologiju, pm, a sve dok srbija vrsi agresiju na Bosnu i Hercegovinu.
Kako bi onda nazivao iran? Agresorsko teroristicki rezim, kao sto sada jeste, zar ne?
Vec sam pisao zasto, zato sto su nezavisni, nisu potkupljeni, nisu porobljeni, mogu da misle svojom voljom, mogu da kazu izraelu i americi istinu u lice , ne moze ih se cenzurisati i usutkati od strane cionista, imaju potencijal da budu najjaca nezavisna islamska drzava.