Demokratska fronta Željko Komšić

Styling

#55701 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Styling »

hrasno38 wrote: 28/10/2022 19:14
Better Man wrote: 28/10/2022 18:51

Nisu ni oni čisti, ali najveća ološ od mafije je ostala u SDA, počev od najvećeg Bakira Izetbegovića, pa da ne nabrajam dalje.
Heheheeh a Campara nevinasce, dezerter koji je vecinu svoje familije zahvaljujuci SDA zaposlio po raznim insitucijama. Dok mu je babuka Avdo titro oko guzova rhm Aliji tada mu je SDA valjala a i kako nece kad i njemu i bratu mu a i rodjaku Zvizdicu spasila guzicu iz rata. Zaposljavao je do te mjere da je i vlastitu mater zaposlio u MUP-u.
Kemal Ademovic bivsi specijalac i direktor AID-a koji je to mogao da postane samo zahvlajujuci izuzetnoj bliskosti SDA. Nikada nije razjasnjena nejgova ceza sa ubistvom Sulejmana Ugljena.
Denis Zvizdic kada mu je otisao rodjak Campara iz SDA jos se vukao sa bakirom i uzivao u svim blagodatima koje mu je nudila SDA. Inace je poznat kao veliki dinar efendija i ako predsjedvajuci Vijeca minsitara koji nije uradao na tom mjestu ama bas nista korisno za drzavu ali za sebe.....
Dino Konakvic alias Kifla tip koji je unisto kosarkaskog prvaka Evrope i obrnuo velike pare preko KK Bosna zajedno sa Samirom Avdicem. Onda je poslije toga pustio KK Bosnu niz vodu. Napada Seku za fakultet a on ga zavrsio po ubrzanom postupku i to jebeni DIF kojeg upisuju i zavrsavaju oni sto ne mogu nista drugo. Inace NiP je prepun DIF-ovaca....boze zasto.
Nermin Muzur kao direktor Turističke zajednice Kantona Sarajevo je posebna prica i njegovi polularni tenderi!.......itd itd

Vrlo kvalitetan dio SDA mafije je popunio NiP i ti to odlicno znas i sto se mene licno tice bolje da nema ni jednih ni drugih makar na jednu vremensku distancu pa da vidimo hoce li nam biti bolje.
:lol: :lol: :lol: :lol: Zaposlio Čampara mater u MUP-u! De, bolan, dozovi se. Mati Sada u policiji radila još od prije rata. Aljoša balavac bio. Ne lupaj gluposti.
Roccohljup

#55702 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Roccohljup »

_BataZiv_0809 wrote: 28/10/2022 18:29
Roccohljup wrote: 28/10/2022 17:45 Gdje ce ba dino u jagodu. Tamo samo visjam sdp ekipu (koka je glavni) i SDovce 😂
Koka je u DF :D
Eh to nisam znao. Vazda mu je golf na trotoaru ispred jagode parkiran a on unutra mortus pjan
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#55703 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by hrasno38 »

Roccohljup wrote: 28/10/2022 19:49

Eh to nisam znao. Vazda mu je golf na trotoaru ispred jagode parkiran a on unutra mortus pjan
Koka nikada u zivotu nije bio u DF-u kao ni Sanko kao sto nije ni ambasadorica Mlinarevic kao sto nije ni Danka Savic ali to je za takve kao sto ste vi nepojmljivo da se na pozicije imenuju vanstranacki ljudi. Neki od njih su bili losi neki su bili dobri i o tome se moze pricati. Ina Koka je vecinu svoga zivota proveo u SDP-u i dan danas je u SDP-u koliko ja znam!
Škobo Habu

#55704 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Škobo Habu »

BHCluster wrote: 28/10/2022 15:44

Dokaz za alkoholizam?
Šta tebi treba dokazivati? Tebi koji si ovdje kada treba u Hrvatsku na more i kada je Božić u Norčepingu?

Prije šest-sedam godina sam ga gledo u zadnjoj birtiji, poslije predizbornog skupa, kako ljuštri šljivu i govori "dobra, jaka". Zad'o maksimalno sa istim k'o i on.
Ozimician

#55705 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Ozimician »

noviforumas wrote: 28/10/2022 16:41
Styling wrote: 28/10/2022 16:36 Vrlo mi je bitno kakve navike ima neko ko vodi moju državu. Želim da znam da li je u svakom trenutku mentalno i fizički zdrav kada donosi odluke.
Ti pricas o tome kao da imas neke vazne kontraobajvestajne podatke, a bavis se mahalskim pricama "raje iz Jagode." Saberi se malo. I interesantni su prioriteti vas NiPovaca. Moze ulica Zukorlicu, ali prava seksualnih manjina - to ne moze. Pice, isto tako ne moze. S druge strane, separatizam, anti-drzavno djelovanje, fasizam, fundamentalizam, to je sve OK. I onda se naljutite kad vam neko kaze da ste SDA light.
Ja bgmi znam neke likove iz Srednje Bosne koji su iz SDA prešli iz NiP jer im je SDA bila previše "mekana".
BHCluster

#55706 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by BHCluster »

Škobo Habu wrote: 28/10/2022 20:05
BHCluster wrote: 28/10/2022 15:44

Dokaz za alkoholizam?
Šta tebi treba dokazivati? Tebi koji si ovdje kada treba u Hrvatsku na more i kada je Božić u Norčepingu?

Prije šest-sedam godina sam ga gledo u zadnjoj birtiji, poslije predizbornog skupa, kako ljuštri šljivu i govori "dobra, jaka". Zad'o maksimalno sa istim k'o i on.
Znaci opet lazes!
hrasno38

#55707 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by hrasno38 »

BHCluster wrote: 28/10/2022 20:20

Znaci opet lazes!
Ma jok samo ne govori istinu :lol: :lol: :lol: :lol:
Bloo
Globalna šefica

#55708 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Bloo »

Styling wrote: 28/10/2022 16:50 Nemate šta drugo reći nego NIP proglašavate većim radikalima od SDA. Vi principijelnost i iskrenost u stavovima nazivate radikalizam. Naravno, kada vi niti imate stavove niti se za neke principe borite. Vi ćete svakako onako kako,vam SDA kaže.
Pa jel SDa ili NiP dao prijedlog za one ulice? :D
Bloo
Globalna šefica

#55709 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Bloo »

Ozimician wrote: 28/10/2022 15:03
Spoiler
Show
Škobo Habu wrote: 28/10/2022 14:58

Komšić je do sada već sto puta dokazao da mu ne treba vjerovati. Čak ni onda kad se poziva na obraz. Dobro je da se još ne kune djecom pred novinarima.

A, što se tiče koaliranja, pa, evo, i Efendić mu kaže u oči da laže. :lol:

DF je najvjerniji saveznik talibana iz SDA.

Da SDA sutra predloži referendum o nošenju nikaba, onako kako to radi njihov poltički i duhovni otac u Turskoj, DF bi to prihvatila.

https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna- ... ima/473308
I ovo npr. moderacija trpi, a upozorava i uklanja mnogo mnogo blaze komentare koji idu u korist Zeljku i DFu. :run:
Opomena za komentarisanje rada moderacije.
Hakiz

#55710 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Hakiz »

De, ba.
Bloo
Globalna šefica

#55711 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Bloo »

Znaci opet lazes!
I vas dvojica smanjite dozivljaj.
dulekrele

#55712 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dulekrele »

hrasno38 wrote: 28/10/2022 21:01
Znaci opet lazes!
Ma jok samo ne govori istinu :lol: :lol: :lol: :lol:
Boško nije odavno u vinklu.
Dupli_skalp

#55713 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Dupli_skalp »

pametnom dosta.
kluz franjo

#55714 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kluz franjo »

hrasno38 wrote: 28/10/2022 13:10
kluz franjo wrote: 28/10/2022 13:03
Pisac dokumenta sa naslovom "KOALICIONI sporazum" je Željkov šef. Tvoje pitanje ćeš dakle morati adresirati na ulicu M.Spahe.
A fino što spominješ još jedan dokument nastao u M. Spahe.
Da vidimo šta je iz tog dokumenta tj. "programa djelovanja" planirano, a šta REALIZOVANO... npr. iz energetike.
Image
Idemo i dalje sa "ja i" dok ti onaj pogubljeni tornjak salje dokumente :D
Pitaš gdje je koalicioni sporazum... Čovjek ti pokaže.
Pitaš gdje je Željkov potpis na koalicioni sporazum... Ja ti pokažem potpis.
Kažeš dobro potpis, ali gdje je program... Ja ti i program pokažem.
Na sve to, ti kažeš "Ja, i?"... Tornjak... Bla... Truć...
Sve OK. Znao sam ja da tebe činjenice ne interesuju.
Nisam znao, a ni očekivao da vas takvih ima sto hiljada.
Ali i to je činjenica i ja prihvatam činjenice.
Zato i mislim da je nastavak koalicione saradnje SDA/HDZ/DF/SNSD sasvim normalan rezultat želje glasača SDA/HDZ/DF/SNSD.
Čestitam. 4 more years!
:thumbup: :bih: :bih: :bih:
internazionale

#55715 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by internazionale »

hrasno38 wrote: 28/10/2022 19:14
Better Man wrote: 28/10/2022 18:51

Nisu ni oni čisti, ali najveća ološ od mafije je ostala u SDA, počev od najvećeg Bakira Izetbegovića, pa da ne nabrajam dalje.
Heheheeh a Campara nevinasce, dezerter koji je vecinu svoje familije zahvaljujuci SDA zaposlio po raznim insitucijama. Dok mu je babuka Avdo titro oko guzova rhm Aliji tada mu je SDA valjala a i kako nece kad i njemu i bratu mu a i rodjaku Zvizdicu spasila guzicu iz rata. Zaposljavao je do te mjere da je i vlastitu mater zaposlio u MUP-u.
Kemal Ademovic bivsi specijalac i direktor AID-a koji je to mogao da postane samo zahvlajujuci izuzetnoj bliskosti SDA. Nikada nije razjasnjena nejgova ceza sa ubistvom Sulejmana Ugljena.
Denis Zvizdic kada mu je otisao rodjak Campara iz SDA jos se vukao sa bakirom i uzivao u svim blagodatima koje mu je nudila SDA. Inace je poznat kao veliki dinar efendija i ako predsjedvajuci Vijeca minsitara koji nije uradao na tom mjestu ama bas nista korisno za drzavu ali za sebe.....
Dino Konakvic alias Kifla tip koji je unisto kosarkaskog prvaka Evrope i obrnuo velike pare preko KK Bosna zajedno sa Samirom Avdicem. Onda je poslije toga pustio KK Bosnu niz vodu. Napada Seku za fakultet a on ga zavrsio po ubrzanom postupku i to jebeni DIF kojeg upisuju i zavrsavaju oni sto ne mogu nista drugo. Inace NiP je prepun DIF-ovaca....boze zasto.
Nermin Muzur kao direktor Turističke zajednice Kantona Sarajevo je posebna prica i njegovi polularni tenderi!.......itd itd

Vrlo kvalitetan dio SDA mafije je popunio NiP i ti to odlicno znas i sto se mene licno tice bolje da nema ni jednih ni drugih makar na jednu vremensku distancu pa da vidimo hoce li nam biti bolje.
Komandant specijalaca :)
Je li ovo smučar smislio ili si se ti potrudio
Styling

#55716 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Styling »

Bloo wrote: 28/10/2022 21:09
Styling wrote: 28/10/2022 16:50 Nemate šta drugo reći nego NIP proglašavate većim radikalima od SDA. Vi principijelnost i iskrenost u stavovima nazivate radikalizam. Naravno, kada vi niti imate stavove niti se za neke principe borite. Vi ćete svakako onako kako,vam SDA kaže.
Pa jel SDa ili NiP dao prijedlog za one ulice? :D
Pojma nemam. Ne znam ni o kojim ulicama se radi.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#55717 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by _BataZiv_0809 »

Roccohljup wrote: 28/10/2022 19:49

Sve su to kroner alkosi. I Smućko je kvalitetan drinker.
hrasno38

#55718 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by hrasno38 »

kluz franjo wrote: 28/10/2022 21:48
hrasno38 wrote: 28/10/2022 13:10

Idemo i dalje sa "ja i" dok ti onaj pogubljeni tornjak salje dokumente :D
Zato i mislim da je nastavak koalicione saradnje SDA/HDZ/DF/SNSD sasvim normalan rezultat želje glasača SDA/HDZ/DF/SNSD.
Čestitam. 4 more years!
Ti postavljas profesionalno ono sta tebi odgovara kao sto upravo rade i novinari Avaza, Presa itd itd. Lijepo sam ti rekao ona tri lista sa potpisima nista ne znace bez kompletnog spisa koji je naveden u Clanu 1 i u kojem je detaljno obrazlozen cilj te programske koalicije. Ali prica uopste nije krenula od te koalicije nego od "koalicije" na drzavnom nivou sa HDZ-om i SNSD-om za sta sam ja tvrdio da nije koalicija nego nesto sto je jednostavno nametnuto Ustavom, Izbornim zakonom i Dejtonskim sporazumom. Ko god da bude vlast morat ce na niovu drzave uci u vlast sa nekim iz rs-a ali to nece biti koalicija nego samo ispunjavanje usova za funkcionisanje drzave. DF u pravoj koaliciji u drzavi moze biti samo sa SDP-om jer su to jedine dvije ljevicarske partije a sve ostalo su samo programske koalicije ili nezaobilazno ucece u vlasti da funkcionisao neki drzavni novo. Na zalost 95% vas nema pojma o funkcionisanju drzave niti o stvarima koje je nemoguce izbjeci da bi drzava funkcionisala.
Ono sto silo zele takvi kao sto si ti a koji bi prodali drzavu za 20KM DF ce ici u koaliciju samo sa onima koji ce se boriti za tu drzavu a SDA je to radila u proteklom mandatu za razliku od izdajica Dine i Fahre. Meni je jasno da je vas prpa jer jedni su kaznjeni glasovima gradjana a drugi ce biti kaznjeni izbacivanjem iz vlasti. Nasa stranka je to odlicno osjetila u Mostaru a SBB na svim nivoima vlasti. DF ima najbolji rezultat poslije 2014 godine jer je ejednostavno radio fer i postebno prema ovoj drzavi kao i predsjednik Komsic. Na zalost ovdje takve ljude forumas @ultima_palabra naziva ogranicenima bez ikakvih konsekvenci a da je bilo obratno bila bi najmanje opomena!!!
kluz franjo

#55719 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kluz franjo »

hrasno38 wrote: 28/10/2022 22:11
kluz franjo wrote: 28/10/2022 21:48
Čestitam. 4 more years!
Ti postavljas profesionalno ono sta tebi odgovara kao sto upravo rade i novinari Avaza, Presa itd itd. Lijepo sam ti rekao ona tri lista sa potpisima nista ne znace bez kompletnog spisa koji je naveden u Clanu 1 i u kojem je detaljno obrazlozen cilj te programske koalicije. Ali prica uopste nije krenula od te koalicije nego od "koalicije" na drzavnom nivou sa HDZ-om i SNSD-om za sta sam ja tvrdio da nije koalicija nego nesto sto je jednostavno nametnuto Ustavom, Izbornim zakonom i Dejtonskim sporazumom. Ko god da bude vlast morat ce na niovu drzave uci u vlast sa nekim iz rs-a ali to nece biti koalicija nego samo ispunjavanje usova za funkcionisanje drzave. DF u pravoj koaliciji u drzavi moze biti samo sa SDP-om jer su to jedine dvije ljevicarske partije a sve ostalo su samo programske koalicije ili nezaobilazno ucece u vlasti da funkcionisao neki drzavni novo. Na zalost 95% vas nema pojma o funkcionisanju drzave niti o stvarima koje je nemoguce izbjeci da bi drzava funkcionisala.
Ono sto silo zele takvi kao sto si ti a koji bi prodali drzavu za 20KM DF ce ici u koaliciju samo sa onima koji ce se boriti za tu drzavu a SDA je to radila u proteklom mandatu za razliku od izdajica Dine i Fahre. Meni je jasno da je vas prpa jer jedni su kaznjeni glasovima gradjana a drugi ce biti kaznjeni izbacivanjem iz vlasti. Nasa stranka je to odlicno osjetila u Mostaru a SBB na svim nivoima vlasti. DF ima najbolji rezultat poslije 2014 godine jer je ejednostavno radio fer i postebno prema ovoj drzavi kao i predsjednik Komsic. Na zalost ovdje takve ljude forumas @ultima_palabra naziva ogranicenima bez ikakvih konsekvenci a da je bilo obratno bila bi najmanje opomena!!!
Ja samo (i bez emocija) postavljam javno dostupne dokumente.
Što bi ti rekao, "profesionalno" redam činjenice.
Kao što je činjenica da glasači SDA/HDZ/DF/SNSD očigledno nisu pronašli značajnije zamjerke na rezultate (ne)rada u zadnjih 4-8 godina.
Da zaključimo.
Ti si bio u pravu, ja u krivu.
Sasvim je logično da i sljedećih 4 godine BiH nastave graditi (ili razgrađivati) SDA/HDZ/DF/SNSD.
Sve u skladu sa demokratskom i većinskom voljom glasača poput tebe.
channel10

#55720 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by channel10 »

I sta se desi nakon sinocnje prepiske?
Bloo
Globalna šefica

#55721 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Bloo »

Zapili se Bata, hrasno sa Komsicem u Jagodi. :|
Škobo Habu

#55722 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Škobo Habu »

Znaci opet lazes!
To što tvom mentalnom sklopu ne odgovara kao istina uopšte ne znači da neko laže. Hajd' me zaobiđi sa svojim dijasporskim nebulozama.
BHCluster

#55723 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by BHCluster »

Škobo Habu wrote: 29/10/2022 11:46
Znaci opet lazes!
To što tvom mentalnom sklopu ne odgovara kao istina uopšte ne znači da neko laže. Hajd' me zaobiđi sa svojim dijasporskim nebulozama.
Pa ako je istina onda ce ti biti laHko to dokazazati, ovako si samo lazovcina kao i oni NiPovi talibotovi.
hrasno38

#55724 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by hrasno38 »

BHCluster wrote: 29/10/2022 13:01
Škobo Habu wrote: 29/10/2022 11:46

Pa ako je istina onda ce ti biti laHko to dokazazati, ovako si samo lazovcina kao i oni NiPovi talibotovi.
Sta ce bolan dokazati....pa bolan kompletna ta generacija bez obziraa na ime i prezime pije jer nismo mi novokomponovane vehabijce. Ali ako pijes ne znaci da si alkoholicar. Alkoholicar si ako te neko uhvati u javnom prostoru pijanog, ako te neko nadje na ulici pijanog, na klupi u parku, ako dolazis pijan kuci i maltretiras porodicu, komsije. Pa Nijaz Durakovic je cugao ko smuk a ni jedan politcar mu nije ni do malog prsta a pogotovo ove Dinine vehabijce sto hoce Zukorlicevu ulicu u centru grada. Hej odes samo na groblje i mezarje Lav, jer tamo su kopane sve konfesije u ratu i pogledas koliko 20 godisnjih momaka i djevojaka na svom spomeniku ima urezanog ljiljana i nisu dobili aposlutno nista a vehabijce bi malo Zukorlica kao sto su mu slali pare da bi mogao da odrzava svoj bijesni vozni park dok je ovdej KK Bosna nestajala.
I sta kaze vidio Zelljka kako mezi sljivu....jok eto mezit ce caj i himber! Pa nije ovo Saudijska arabija. To cak nikada ni SDA jurisnicima nije palo na pamet kad im Zeljko zestoko isprozivao Bakira da mu kazu da je alkoholicar. Uzgred treba mumine pitati da li se sjecaju uloge Dine KIfle u seriji Sex i grad kada glumi alkoholicara i pijanicu :D
ultima_palabra

#55725 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ultima_palabra »

Bila je jucer diskusija o dezerterima… Sanko je dvaput dezertirao, jednom u ratu, drugi put sa pozicije ministra zdravstva na vrhuncu pandemije sto je po meni gore.
Post Reply