Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bullet Tooth Tony wrote: ↑15/10/2022 20:37
Hvala na zeljama.. Da ne bude zabune to mi je firma ponudlia da sebi odaberem auto.. Imao sam limitiran budzet zato nije 440 recimo sa m paketom
Vidjet cemo koliko cu je cekat.. Vec je proslo 5 mjeseci kako sam narucio
Stigla "rugoba" .. Ovaj M volan je predebeo.. Zaboli ruka... a i instrument tabla nije Bog zna sta ali eto.. Nisam fulio za boju
Inače su u svim BMW-ovima deblji volani nego inače. Nek je sretan u svakom slučaju
Hvala na zeljama.. Da ne bude zabune to mi je firma ponudlia da sebi odaberem auto.. Imao sam limitiran budzet zato nije 440 recimo sa m paketom
Stigla "rugoba" .. Ovaj M volan je predebeo.. Zaboli ruka... a i instrument tabla nije Bog zna sta ali eto.. Nisam fulio za boju
Odličan. Bitno je da ekrani nisu spojeni skroz
Mogu li se cajgeri naštimati da budu okrugli?
Izgleda odlicno.
Za volan treba proci koji mjesec da se stvarno stekne dojam i meni je ovaj bio uzasan.
I na slici djeluje da je predebeo. Ali je dobro dizajniran i centralna konzola je meni odlična. Grafika instrumenata mi je neshvatljiva, ali hajde svario bi je da dobijem takvo auto.
Oko boje sam bio najvise skeptican ali mu odlicno stoji.. Na suncu je dosta svjetla ali nije sekunde drecava... Cak i u ovoj baznoj verziji nije lose auto...
Grafika je bas cudna... Trebat ce vremena da se naviknem...
Golf 4, P307, C4, Astra H. Svi modeli do 5000-5500 u dobrom stanju da se nađu. Za ostatak što ti je ostao kupiš dobre zimske gume i uradiš servise. Zahvalna auta.
Neko će reći da su stari. Nisu ni mladi, ali noviji modeli u dobrom stanju ne idu za te pare. Ako hoćeš da prođeš dobro, ako hoćeš rizik širok je izbor.
Bullet Tooth Tony wrote: ↑27/10/2022 16:55
Oko boje sam bio najvise skeptican ali mu odlicno stoji.. Na suncu je dosta svjetla ali nije sekunde drecava... Cak i u ovoj baznoj verziji nije lose auto...
Grafika je bas cudna... Trebat ce vremena da se naviknem...
Dobar je bengaš,..možda nije k'o ona dacia duster edition sa stranice prije, ali poslužiće sigurno.
Sretno i berićetno vozanje.
citroen xm wrote: ↑27/10/2022 17:32
Golf 4, P307, C4, Astra H. Svi modeli do 5000-5500 u dobrom stanju da se nađu. Za ostatak što ti je ostao kupiš dobre zimske gume i uradiš servise. Zahvalna auta.
Neko će reći da su stari. Nisu ni mladi, ali noviji modeli u dobrom stanju ne idu za te pare. Ako hoćeš da prođeš dobro, ako hoćeš rizik širok je izbor.
Ma najbolje ako može naći za te novce Golf 5 Trendline 1.9 TDI BXE, s ručnom klimom, bez maglenki, bez elektro podizača prozora, bez ičeg To je najbolji auto u BiH
citroen xm wrote: ↑27/10/2022 17:32
Ma najbolje ako može naći za te novce Golf 5 Trendline 1.9 TDI BXE, s ručnom klimom, bez maglenki, bez elektro podizača prozora, bez ičeg To je najbolji auto u BiH
a sto bxe, da hvata klip i koljenasta vratila po asfaltu jel?
citroen xm wrote: ↑27/10/2022 18:54
Koje je agresivno i ko kaže da mora?
pa ono kad kažu "nabaci mu XY da izgleda agresivnije" Evo i za ovog BMW gore (koji meni već izgleda predobro i nek je sretan) kažu da trdba da nabaci AGRESIVNIJE felge.