I veliki Bošnjaci su digli ruke od Istočne Bosne, a zamjeraju Hrvatima da su digli ruke od Briševa.
Stvarno ti je glupa priča 30 godina iza rata. Imaju ljudi svježijih problema.
Zato sikter.
Ciju politiku provodi TV HB pa Karamatic na njoj kaze da ce nas Bošnjaci moliti da izadju iz BiH, a mi cemo vidjeti sa svojim zapadnim kolegama hocemo li ih pustiti? A novinar navija i smije se?Novak20 wrote: ↑26/10/2022 17:48Pajdo.sime_cipol wrote: ↑26/10/2022 17:41
Majstore, kretena ima na svakoj strani.
Jadova koji ce napisati tekst za 50 KM.
Evo npr gledao sam onaj intervju Karamatica na TVHB. Hajde Karamatic na stranu, on je političar, od njih sve ocekujem. Ali je tuga kako novinar vodi emisiju. Ko da sjede negdje ispred kuce, ispod vinove loze, piju gemišt i djelju pršut. Takvi ce sutra za 100 KM napisati sta zelis.
Pogledaj cijeli RTRS. Hayat.
Pričamo o bošnjačkoj politici.
Ovaj članak je potpisala redakcija fašističkog Stava koju barem dijelom financira stranka koja je upravo dobila izbore sa najviše glasova u BiH.
Uz dužno poštovanje, .ebe mi se za novinara koji pije gemišt ispod vinove loze.
sime_cipol wrote: ↑26/10/2022 18:12Ciju politiku provodi TV HB pa Karamatic na njoj kaze da ce nas Bošnjaci moliti da izadju iz BiH, a mi cemo vidjeti sa svojim zapadnim kolegama hocemo li ih pustiti? A novinar navija i smije se?
A on je iz HSS BiH - seljačke stranke koju je osnovao Ivo Komšić.sime_cipol wrote: ↑26/10/2022 18:12Ciju politiku provodi TV HB pa Karamatic na njoj kaze da ce nas Bošnjaci moliti da izadju iz BiH, a mi cemo vidjeti sa svojim zapadnim kolegama hocemo li ih pustiti? A novinar navija i smije se?
HSS je Clan HNS, ukratko provodi hrvatsku politiku. Kaze ono sto Covic ne zeli (a misli). Nesto slicno kao Vulin u Srbiji.Novak20 wrote: ↑26/10/2022 18:19A on je iz HSS BiH - seljačke stranke koju je osnovao Ivo Komšić.sime_cipol wrote: ↑26/10/2022 18:12
Ciju politiku provodi TV HB pa Karamatic na njoj kaze da ce nas Bošnjaci moliti da izadju iz BiH, a mi cemo vidjeti sa svojim zapadnim kolegama hocemo li ih pustiti? A novinar navija i smije se?
Ne znam čiju politiku vodi ali znam da nema baš puno glasova i sumnjam da ima para za financiranje Poskoka kao što SDA financira Stav.
ne vuci me za jezik.
Prije bih ga usporedio sa Reufom u BiH.sime_cipol wrote: ↑26/10/2022 18:25HSS je Clan HNS, ukratko provodi hrvatsku politiku. Kaze ono sto Covic ne zeli (a misli). Nesto slicno kao Vulin u Srbiji.
Sad će ti početi sa lakrdijaškom mantrom da nije to isto u Federaciji i Republici Srpskoj
O ne ne, evo ja se itekako brinem za entitet RS, to je dio moje domovine Bosne i Hercegovine
A Bake nije pustio niz vodu Bošnjake u RS? Čović je rušitelj države, ali Bake i ekipa su patrioti, Komšić pogotovo, kako su oni podržali Bošnjake u RS. Opravdano serete Čoviću, što bošnjačke političare na optužujete za puštanje svog naroda niz vodugalia95 wrote: ↑26/10/2022 20:14O ne ne, evo ja se itekako brinem za entitet RS, to je dio moje domovine Bosne i Hercegovine![]()
Za razliku od poglavnika Čovića koji slavi 9. januar i drži govore u fašističkom brlogu zvanom nsrs i poručuje: "Čuvajte rs", u entitetu gdje je izvršeno etničko čišćenje nad njegovim narodom kojeg je pustio niz vodu, kao da nikad tamo nisu postojali.![]()
Tema je bio HDZ i ovaj Puhalov post o licemjernosti HDZ-ovog laprdanja o "legitimnosti". Ali evo da dodam - nabijem i Bakira i sve ostale bošnjačke kriminalce i ratne profitere koji su pustili Bošnjake niz vodu i pustili ih na milost i nemilost fašisti Dodiku u entitetu rsJohnnyS wrote: ↑26/10/2022 20:21A Bake nije pustio niz vodu Bošnjake u RS? Čović je rušitelj države, ali Bake i ekipa su patrioti, Komšić pogotovo, kako su oni podržali Bošnjake u RS. Opravdano serete Čoviću, što bošnjačke političare na optužujete za puštanje svog naroda niz vodugalia95 wrote: ↑26/10/2022 20:14
O ne ne, evo ja se itekako brinem za entitet RS, to je dio moje domovine Bosne i Hercegovine![]()
Za razliku od poglavnika Čovića koji slavi 9. januar i drži govore u fašističkom brlogu zvanom nsrs i poručuje: "Čuvajte rs", u entitetu gdje je izvršeno etničko čišćenje nad njegovim narodom kojeg je pustio niz vodu, kao da nikad tamo nisu postojali.![]()
Pa nisu li licemjerni i oni koji sad citiraju Puhala, a kad se brojalo mrtvu sarajevsku djecu, onda je bio četnik, fašist, ovo, ono. Mene boli kurac tko je legitiman tko nije, kako u Federaciji, tako i u RS, imaju zakoni, oni se poštuju (osim u ambasadi u Pragu) i to je jedino bitno. Samo ono što je po zakonu, ne mora nužno biti i dobro, ali zakon je zakongalia95 wrote: ↑26/10/2022 20:26Tema je bio HDZ i ovaj Puhalov post o licemjernosti HDZ-ovog laprdanja o "legitimnosti". Ali evo da dodam - nabijem i Bakira i sve ostale bošnjačke kriminalce i ratne profitere koji su pustili Bošnjake niz vodu i pustili ih na milost i nemilost fašisti Dodiku u entitetu rs![]()
Za mene je i dalje obični populista, lakrdijaš i karinashJohnnyS wrote: ↑26/10/2022 20:32Pa nisu li licemjerni i oni koji sad citiraju Puhala, a kad se brojalo mrtvu sarajevsku djecu, onda je bio četnik, fašist, ovo, ono. Mene boli kurac tko je legitiman tko nije, kako u Federaciji, tako i u RS, imaju zakoni, oni se poštuju (osim u ambasadi u Pragu) i to je jedino bitno. Samo ono što je po zakonu, ne mora nužno biti i dobro, ali zakon je zakongalia95 wrote: ↑26/10/2022 20:26
Tema je bio HDZ i ovaj Puhalov post o licemjernosti HDZ-ovog laprdanja o "legitimnosti". Ali evo da dodam - nabijem i Bakira i sve ostale bošnjačke kriminalce i ratne profitere koji su pustili Bošnjake niz vodu i pustili ih na milost i nemilost fašisti Dodiku u entitetu rs![]()
Ne komentarisi covjeka nego izjave. Nije ni svaka Titina bila zlatna.JohnnyS wrote: ↑26/10/2022 20:32Pa nisu li licemjerni i oni koji sad citiraju Puhala, a kad se brojalo mrtvu sarajevsku djecu, onda je bio četnik, fašist, ovo, ono. Mene boli kurac tko je legitiman tko nije, kako u Federaciji, tako i u RS, imaju zakoni, oni se poštuju (osim u ambasadi u Pragu) i to je jedino bitno. Samo ono što je po zakonu, ne mora nužno biti i dobro, ali zakon je zakongalia95 wrote: ↑26/10/2022 20:26
Tema je bio HDZ i ovaj Puhalov post o licemjernosti HDZ-ovog laprdanja o "legitimnosti". Ali evo da dodam - nabijem i Bakira i sve ostale bošnjačke kriminalce i ratne profitere koji su pustili Bošnjake niz vodu i pustili ih na milost i nemilost fašisti Dodiku u entitetu rs![]()
Jordan1961 wrote: ↑26/10/2022 21:16Ne komentarisi covjeka nego izjave. Nije ni svaka Titina bila zlatna.JohnnyS wrote: ↑26/10/2022 20:32
Pa nisu li licemjerni i oni koji sad citiraju Puhala, a kad se brojalo mrtvu sarajevsku djecu, onda je bio četnik, fašist, ovo, ono. Mene boli kurac tko je legitiman tko nije, kako u Federaciji, tako i u RS, imaju zakoni, oni se poštuju (osim u ambasadi u Pragu) i to je jedino bitno. Samo ono što je po zakonu, ne mora nužno biti i dobro, ali zakon je zakon
Svoj su narod prodali i izdali da 10km2 oko Listice udje u RH al' opet dzaba.