Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
EasyMan wrote: ↑25/10/2022 22:31
Mazda 3 i 6 su mi dobre, ali iskreno nijednu ne bih kupio. Suvovi bezveze. Od svakog modela mazde ima konkurencija koja mi se vise svidja. Mozda eventualno mazdu 6 da bih uzeo sebi kad bi izletila neka dobra ponuda, a s obzirom kakva je ponuda mazdi kod nas to se nikad nece desiti.
Ne bih ja mazdu sa premium markama poredio, nije nista bolja ovo sto sam do sad vidio i probao od npr pezoa, kie itd…
Mazda 3 i 6 su mi dobre, ali iskreno nijednu ne bih kupio. Suvovi bezveze. Od svakog modela mazde ima konkurencija koja mi se vise svidja. Mozda eventualno mazdu 6 da bih uzeo sebi kad bi izletila neka dobra ponuda, a s obzirom kakva je ponuda mazdi kod nas to se nikad nece desiti.
Ne bih ja mazdu sa premium markama poredio, nije nista bolja ovo sto sam do sad vidio i probao od npr pezoa, kie itd…
Sad ce te EFD i evolution na ignore listu stavit.
Dješ ovo napisatii.
Juce sam bio nesto posebno hrabar
Amar je dobar momak, ali nema neki ukus za auta
A EFD koliko sam upratio vozi daciu i fiata pa ga ne bih uzimao za ozbiljno To moze voziti samo neko s dijagnozom
Jedina mazda za koju bih ja dao licno pare je ona sklopocija mx5. I to ko sesto auto u garazi, da imam za vikenda i za granapa.
Ako si 185+ ne možeš ni sjesti u MX5 tako da je totalno nebitno šta ima funkciju, a šta ne.
Sada fakat pretjerujete, serete po najprodavanijem i jednom od najcjenjenijih rodstera. Auto ultra zabavan za vožnju, zbog čega je i napravljen.
Sada zbog kontre Amaru koji je pretjero oseravate jednog dobrog proizvođača koji danas proizvodi priličan broj dobrih modela i koji i pored činjenice da je za globalne razmjere mali proizvođač, ima muda da se upusti u razvoj nekih rješenja za koje ni veliki stabilni proizvođači nemaju petlju.
citroen xm wrote: ↑26/10/2022 10:54
Ako si 185+ ne možeš ni sjesti u MX5 tako da je totalno nebitno šta ima funkciju, a šta ne.
Sada fakat pretjerujete, serete po najprodavanijem i jednom od najcjenjenijih rodstera. Auto ultra zabavan za vožnju, zbog čega je i napravljen.
Sada zbog kontre Amaru koji je pretjero oseravate jednog dobrog proizvođača koji danas proizvodi priličan broj dobrih modela i koji i pored činjenice da je za globalne razmjere mali proizvođač, ima muda da se upusti u razvoj nekih rješenja za koje ni veliki stabilni proizvođači nemaju petlju.
Jedina mazda za koju bih ja dao licno pare je ona sklopocija mx5. I to ko sesto auto u garazi, da imam za vikenda i za granapa.
Meni se ona nikako ne svidja Vecina legendarnih auta koja se na forum postavljaju mi se ne svidjaju Sestica je meni bas dobar auto, ako bih morao nju bih kupio.
citroen xm wrote: ↑26/10/2022 10:54
Dobra je Mazda, ali bukvalno ko god spomene neko auto odmah se poredi sa Mazdom, a realno gledajuci su prosjecna auta. Ne vidim nijedan razlog zasto su skuplji od Kie, Peugeota i ostalih, a niti vidim cime se mogu porediti sa premiumom.
Ma jebo to, to je pretjerivanje. Ali ne bih je ni poredio sa KIO-m. Meni je Mazda za Kiu svijet izmislila. Kia je auto koje se kupuje na kilo i na metar, Mazda je do nedavno imala Wankel motor u ponudi, jedina na svijetu.
No nije ni bitno, to sam ja. Glupo je ovo obostrano nametanje mišljenja i ukusa što pojedini rade. Ako je nekome nešto dobro ili loše, ne mora značiti da treba svima biti.
Last edited by citroen xm on 26/10/2022 11:19, edited 1 time in total.