Moderators: _BataZiv_0809, anex

Raketa
Toksični otpad žuta. Na slici je još i dobro ispala zahvaljujući osvjetljenju...citroen xm wrote: ↑25/10/2022 18:38 Kakva su ostala el auta, nije toliko ni gadan. Ali u svakom slučaju žali Bože imena.Ova boja mu je odlična.
![]()
Problem je što još nekoliko važnih ljudi iz suto industrije šuti, a isto u potpunosti misle kao i Tavares.citroen xm wrote: ↑25/10/2022 18:39![]()
Jašta nego u pravu, ali je dosta neočekivana izjava od takve osobe u današnjem svijetu što mi je još više za rispekt.
Ti si nebitan lik,..nije pravljen zbog tebe.
Vidio sam ga i ja i nije mi nesto iskreno. Trebao je biti veci za ime koje nosi.konektovan wrote: ↑25/10/2022 18:41 Taj mustang električni je brutalnog izgleda,...i sigurno jedan od ljepših električnih automobila.
E neka si mi rekao sveznadar! Ima li teme gdje ti ne fekališeš i praviš se pametan? Od patika do frižidera ladičara? Drži se Gnjofa dvičine i šuti...konektovan wrote: ↑25/10/2022 18:45 Ti si nebitan lik,..nije pravljen zbog tebe.
Eno ti ono prkno od toyote i šuti.
PotpisEFD22 wrote: ↑24/10/2022 23:32 Dobro su skontali debili
https://www.motor1.com/news/618057/vw-b ... ing-wheel/
![]()
Ko ti je kriv kad nemaš ukus,..mora te neko usmjeriti.Lajavikrelac wrote: ↑25/10/2022 18:48E neka si mi rekao sveznadar! Ima li teme gdje ti ne fekališeš i praviš se pametan? Od patika do frižidera ladičara? Drži se Gnjofa dvičine i šuti...konektovan wrote: ↑25/10/2022 18:45 Ti si nebitan lik,..nije pravljen zbog tebe.
Eno ti ono prkno od toyote i šuti.![]()
Ja imam svoju temu?!Lajavikrelac wrote: ↑25/10/2022 18:55 Nosim naravno već treći par za razliku od tebe što kupuješ smeće po Juventi i SV i hvališ se okolo ko da te plaćaju...A to što imaš noge ko Hobit pa ti je normalna obuća neudobna i sranje imaš temu gdje si glavna dvorska budala![]()
Ovdje su tema automobili. FOla![]()