nemoj da ja napišem šta je meni smiješno kod tebe i tvojih bez obzira ko su
onda će biti da sam fašista
što i jesam niti me možete uvriejditi ali stalo mi je da nisam banovan
nemoj da ja napišem šta je meni smiješno kod tebe i tvojih bez obzira ko su
Lafo Muftijin...nles wrote: ↑24/10/2022 09:05 Interesantno je to... pricas sa ljudima na drugim temama, izgledaju onako regularno. Zajebancije, filmovi, stripovi, LJ&S... sve super.
Ali, je li na tapet doslo srpstvo ili istorija, tvoj vis a vis se pretvara u 'ardcore Srbendu, koji slavi povratak zabludjelih montenegrinskih izroda u srpsko okrilje.
Bar se ne prodajem za nekoga ko nisam, e da bih zaradio sendvic i malo majoneze.sakib_jebivjetric wrote: ↑24/10/2022 10:30Puno ti pišeš za nekoga u Austriji, prvi radni dan u sedmici, u pola 10 ujutro. Arbeit. Ili što bi Vukan rek'o: " Na pos'o"!nles wrote: ↑24/10/2022 09:24
Haveru, tu pricu "mi Bosnjaci" prodaji nekom drugom. Pun je ovaj forum "Bosnjaka" koji, vidi cuda, navijaju za UZP ili genocidnu tvorevinu.
Evo, sad imamo i "Bosnjaka" iz CG, koji navija za opoziciju, koja je otvoreno neocetnicka.
Ili si mozda fakat Bosnjak... kao sto je Dritan Albanac.
![]()

Zamjeri mu se sto se uhvatio u kolo s cetnicima.giannibelif wrote: ↑24/10/2022 16:10 Ne znam šta se očekuje od Abazovića? Da bude standardni albanski političar za uski krug i jednoobrazno biračko tijelo Albanaca Kosova ili Sjeverne Makedonije. On po svojoj provicijenciji nije taj tip zatvorene političke figure. Ima osjećaj da se njemu zamjeri to što je Albanac i što ne vodi strogo zatvorenu politiku svojstvenu albanskim političkim krugovima. On je samo rođenjem određen da bude to što jeste i da bude musliman, ako jeste na kraju krajeva. Mogao je biti porijeklom i Španac, on bi vjerujem isti bio.
Ispada da po automatizmu on to ne može jer je Albanac i islamske vjeroispovijesti. Pa politička grupacija koja zastupa Albance Preševske doline, Muftijna stranka se evo godinama hvataju u to kolo u Srbiji sa SNS-om pa nikom ništa.ultima_palabra wrote: ↑24/10/2022 18:59Zamjeri mu se sto se uhvatio u kolo s cetnicima.giannibelif wrote: ↑24/10/2022 16:10 Ne znam šta se očekuje od Abazovića? Da bude standardni albanski političar za uski krug i jednoobrazno biračko tijelo Albanaca Kosova ili Sjeverne Makedonije. On po svojoj provicijenciji nije taj tip zatvorene političke figure. Ima osjećaj da se njemu zamjeri to što je Albanac i što ne vodi strogo zatvorenu politiku svojstvenu albanskim političkim krugovima. On je samo rođenjem određen da bude to što jeste i da bude musliman, ako jeste na kraju krajeva. Mogao je biti porijeklom i Španac, on bi vjerujem isti bio.
Gradjanski i proevropski politicar, kakvim se on naziva, nema sta raditi u drustvu cetnika iz DF-a, umivenih cetnika iz Demokrata i klerikalaca kakav je Krivokapic. To sto je Albanac nema nikakve veze (nemam pojma koje je vjere niti me interesuje).giannibelif wrote: ↑24/10/2022 20:00Ispada da po automatizmu on to ne može jer je Albanac i islamske vjeroispovijesti. Pa politička grupacija koja zastupa Albance Preševske doline, Muftijna stranka se evo godinama hvataju u to kolo u Srbiji sa SNS-om pa nikom ništa.
Black swan wrote: ↑24/10/2022 11:16nemoj da ja napišem šta je meni smiješno kod tebe i tvojih bez obzira ko su
onda će biti da sam fašista
što i jesam niti me možete uvriejditi ali stalo mi je da nisam banovan
Je li ovo sarkazam?trocadero wrote: ↑24/10/2022 14:45 Dozvolite da vam predstavimo Jakova Milatovića novog četničkog ( tačno mu se vidi po faci, samo što još nije bradu pustio) gradonačelnika Podgorice.
Biografija impresivna, savetodavac, veliki vjernik...kroz školovanje, stipendije i radni staž da se primjetiti tajni ruski i potajni srpski interes ( njihov čo'ek).
https://sr.m.wikipedia.org/wiki/%D0%88% ... 0%B8%D1%9B
Jesi li ti novi, a?

I novog Mesiju srpstvo na stit uzdize...